Výpočet životního minima 2025
Rozšířená verze kalkulačky
Další kalkulačky
Interaktivní grafiky
Vejtřaska, embéčko, Avia, Tatra. Jak se vyznáte v historii českých aut?
Vyzkoušejte si, jak znáte auta, která bychom dneska mohli označit označit za ikonická....více
Dvacet nejprodávanějších léků v Česku. Projděte si letošní žebříček
Které léky Češi nejčastěji kupovali v prvním čtvrtletí roku 2025? Přinášíme přehled 20...více
Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny
Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více
Takhle vám vysajou účet. Podívejte se na triky podvodníků
Přijde e-mail, SMS, zpráva na Facebooku. Píše banka, doručovací služba nebo i finanční...více
Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety
Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více
Doporučujeme
Přihlášení k newsletteru
Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.
Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.
Marta Nováková
podnikatelka, U&Sluno
Jaroslav Havel
advokát

50,00 %
z 22 duelů

50,00 %
z 32 duelů
Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů
Diskuze: ČNB dál zvedá sazby. Co to znamená pro vklady, hypotéky a korunu?
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
6. 5. 2019 12:06, o
Velice by mě zajímala tabulka, ve které by byla vždy předchozí inflační prognóza ČNB versus skutečnost. Mám takové podezření, že v posledních měsících ČNB inflaci konzistentně podstřeluje. Buďto mají bankéři nějak špatně nastavený model, nebo nejde o žádnou prognózu, ale spíš o z palce vycucané přání. Když jim to nevyjde o celý procentní bod, tak pak následnou prognózu upraví o nějakou tu desetinku.
Další příspěvky v diskuzi (celkem 9 komentářů)
6. 5. 2019 17:43 | Vladimír
6. 5. 2019 15:21 | o
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
6. 5. 2019 14:52 | Richard Fuld
6. 5. 2019 14:24 | josef
Pokud to povazujete za "moc prace", tak vas to asi vubec nezajima.
6. 5. 2019 14:00 | o
6. 5. 2019 13:48 | o
6. 5. 2019 13:42 | josef
6. 5. 2019 13:02 | Rohl
6. 5. 2019 12:06 | o