Diskuze: Už nevolejte, šmejdi! Padla rekordní pokuta za prodej energií
Přes sedmdesát stran má rozhodnutí, v němž Energetický regulační úřad popisuje nekalé praktiky společnosti Stabil Energy. Některým domácnostem ani nedala vědět, že je k sobě převádí.
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Další příspěvky v diskuzi (celkem 4 komentářů)
27. 1. 2021 11:55 | Jiří
30. 4. 2020 1:11 | Jan.dj87@seznam.cz
10. 4. 2019 22:33 | Pendejo Trafficante
Pokud to neumi vas telefon, volejte z pocitace po internetu. Aplikace na volani z pocitace (VoIP) to typicky umi. V Linuxu treba linphone.
Do precteni tohoto clanku jsem byl ochoten poslechnout si nabidku pokud by byla na neco, co bych zrovna potreboval (i kdyz se mi to zatim nestalo). Od ted se bavim s jakoukoliv firmou po telefonu pouze v pripade, ze jsem jim zavolal ja. Nevyzadane nabidky budu automaticky pokladat.
Dalsi tip je, ze - stejne, jako do nesmyslne zvedavych webovyvh formularu - vas nikdo nemuze donutit sdelit jim skutecne jmeno a adresu pokud od nich ve skutecnosti nechcete zadnou sluzbu. Takze pokud mate predplaceny telefon (nekteri virtualove umoznuji dobiti kreditu prevodem na ucet, coz je mnohem pohodlnejsi, nez blbnuti s kartickami), tak se jich jednoduse zbavite tim, ze ke jmenu, kterym jste se predstavili (rekneme, ze "Josef", nebo "Novak") doplnite vhodne prijmeni, nebo jmeno (treba "Plenkovic", nebo "Curila") a adresu ("Marianske namesti 2, Praha 1" - to je magistrat, dalsi vhodne adresy jsou treba blazince).
6. 4. 2019 20:22 | Ppagani