Splátky úvěru
Interaktivní grafiky
Kolik bere ajťák, prodavač, bankéř? Nový přehled mezd
Velký mzdový průzkum společnosti Grafton Recruitment zmapoval finanční ohodnocení stovek...více
Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny
Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více
Kde prodávali špatný benzin, naftu nebo LPG? Nový přehled pokut od ČOI
Projděte si seznam pokut za prodej nekvalitních pohonných hmot, které nabyly právní moci...více
Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety
Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více
Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky
Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více
Doporučujeme
Přihlášení k newsletteru
Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.
Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.
Marta Nováková
podnikatelka, U&Sluno
Jan Dienstl
podnikatel, Czech Coal

0,00 %
z 0 duelů

0,00 %
z 0 duelů
Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů
Twisto: Z internetu do světa offline nákupů
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
1. 11. 2017 12:07, jezevec
ten nikita by mne docela zajímal. onehdá mi twisto zamítlo platbu na webshopu, kde nakupuji už deset roků. twistem to byla jedenáctá platba, z nich všechny jsem uhradil dávno před splatností, obvykle hned v den obdržení předpisu, a to i vyšší částky. další "inteligent" v podatelně obchodu na to reagoval tak, že celou objednávku zrušil a ani mi nenabídl jiný způsob platby. takže budujte si hoši PR, kšeftu není nikdy dost - ale zkuste se i zamyslet nad funkcionalitou vlastní služby.
Další příspěvky v diskuzi (celkem 11 komentářů)
5. 11. 2017 13:01 | AAM
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
2. 11. 2017 16:20 | Platypus Norwegicus
Take jsem kvuli Nikite zahodil svuj monitor, protoze mel moc normalni rozliseni a naistaloval jsem si 15 zbytecnych rozsireni na zobrazovani obrazku kotatek do prohlizece, aby si Nikita nemyslela, ze falsuju svou identitu.
*) Ten eshop nebudu jmenovat, ale kdyz si zjistite k cemu je v mailove adrese znak + (a ze na vlastnim mailserveru jde pouzit misto + jakykoliv znak), zjistite, ze neni problem dat kazdemu eshopu jinou adresu a pak je moc dobre videt, kdo prodava adresy.
Zajimalo by mne kolik javascriptu z kolika ruznych serveru je potreba pro odeslani komentaru na penize.cz.
2. 11. 2017 7:06 | Jiřina Macháčková
1. 11. 2017 20:19 | Rocco
1. 11. 2017 16:10 | likvid
1. 11. 2017 15:51 | Pavel
1. 11. 2017 12:25 | Kikina
1. 11. 2017 12:10 | likvid
1. 11. 2017 12:07 | jezevec
1. 11. 2017 10:38 | Filip
Nastesti komunikace se serverem, kde bylo nakoupeno a twistem byla korektni a po par udajich, ktere si overili napsali, ze po me nic nechteji. Ale stejne to byl docela sok.
1. 11. 2017 9:40 | Fero