Diskuze: Elektřina nebo CNG místo benzinu. Jak se v Česku jezdí na alternativní pohon
Elektromobily ujedou na jedno dobití o polovinu víc než před pěti lety. Síť dobíjecích stanic houstne. Přibývají i místa, kde doplníte CNG. Tak proč je elektromobilů a vozů na stlačený zemní plyn pořád tak málo?
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Další příspěvky v diskuzi (celkem 5 komentářů)
25. 5. 2017 19:02 | Pavel
Ale co mě dostalo nejvíce, bylo to nadšení autora reportáže, že tady je vidět, jak se mají používat elektromobily, že Číňané tu ekologii berou váženě a nehledají výmluvy, že něco nejde, atd. A když jsem si uvědomil, že takovíto vypatlanci rozhodují o tom, čím máme jezdit, čím si máme svítit, jak můžeme mít silný vysavač a teď dokonce chtějí omezovat i výkon varných konvic (čímž spotřebu elektřiny jen zvýší, ale to jim nějak nedochází), tak mi následně bylo hodně šoufl.
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
25. 5. 2017 13:23 | Hunter
A) pouze tam si to můžou dovolit B) tam je smog, který je potřeba řešit C) mezi městy se jezdí rychlovlakem (2,5x rychlejší než auto) nebo letadlem (7x rychlejší než auto)
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
24. 5. 2017 20:38 | Jaromír Vegr
24. 5. 2017 16:47 | jihra
24. 5. 2017 12:21 | Pavel
Nedávno jsem viděl reportáž o elektromobilitě v Číně, kde se nějaký ekologistický vypatlanec rozplýval nadšením nad tím, že je možné používat elektromobily, i když překonáváte velké vzdálenosti a prakticky nikde nejsou dobíjecí stanice. Stačí si na návěsu vézt dieselagregát...
A jestli vás zajímá, proč se Číňanům vyplatí dělat takovýto do nebe volající nesmysl, tak odpověď je jednoduchá. Dotace.