Tým odborných poradců je tu pro vás.
Poslední dotaz: VÝPOČET MATEŘSKÉ PŘECHOD Z OSVČ DO PRÁCE
Poradna > Sociální poradna > Mateřská dovolená
Otázka: Dobrý den, chci se zeptat z čeho a jak se bude vypočítávat výše mateřské? Když jsem do konce roku 2020 byla osvč a účastnila jsem se na dobrovolném nemocenském pojištění a od 1.1.2021 jsem zaměstnána na... více
- Zpětna podpora
- Přídavek na dítě
- Příspěvek na bydlení
- Podpora a ošetřovné v nezaměstnanosti
- Mám nárok na nějakou sociální dávku?
Očima expertů: Trestat mladší?
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
3. 2. 2017 20:35, Hunter
Nepodstatná neaktuální otázka.
CŘ má jednu z nejnižších úrovní "záměrného umsrcení druhou osobou" na světě (konkrétně 199. místo z 218) a i celková úroveň násilné kriminality je (i na Evropu, nedejbože an svět) velice nízká a z toho kriminalita mládeže pod 15 let zcela zanedbatelná.
Řešme radši něco, co se týká všech a každý den, ne jeden případ za 5 let.
To je jako v EU - když se hlasuje o mořském rybolovu nebo nasazní sil ve středozemním moři, tak to mají zástupci ČR hned jasný a zřetelný a neochvějný názor (co tam asi pošleme? Všechny letadlové lodě ze Slap?)
Když se ale mluví o tom, co se nás bytostně týká (jako třeba zemědělská politika, obchodní smlouva s USA) tak to všichni mlčí, koukají na Merkelovou a šoupou nohama.
Další příspěvky v diskuzi (celkem 5 komentářů)
6. 2. 2017 12:35 | Pavel
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
3. 2. 2017 20:35 | Hunter
CŘ má jednu z nejnižších úrovní "záměrného umsrcení druhou osobou" na světě (konkrétně 199. místo z 218) a i celková úroveň násilné kriminality je (i na Evropu, nedejbože an svět) velice nízká a z toho kriminalita mládeže pod 15 let zcela zanedbatelná.
Řešme radši něco, co se týká všech a každý den, ne jeden případ za 5 let.
To je jako v EU - když se hlasuje o mořském rybolovu nebo nasazní sil ve středozemním moři, tak to mají zástupci ČR hned jasný a zřetelný a neochvějný názor (co tam asi pošleme? Všechny letadlové lodě ze Slap?) Když se ale mluví o tom, co se nás bytostně týká (jako třeba zemědělská politika, obchodní smlouva s USA) tak to všichni mlčí, koukají na Merkelovou a šoupou nohama.
3. 2. 2017 16:46 | k p
3. 2. 2017 12:07 | ES
3. 2. 2017 6:21 | Tarzan