Výpočet čisté mzdy 2023
Interaktivní grafiky
Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety
Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více
Takhle vás odmění za nákup. Porovnali jsme cashback portály
Obchodník chce, abyste nakupovali u něj. A odmění za to nejen toho, kdo vás k němu přivede,...více
Tyhle koruny si vyměňte. V peněženkách zůstávají neplatné miliardy
Lidé mají pořád mají v peněženkách miliony neplatných bankovek, připomíná Česká bankovní...více
Nemáte v peněžence poklad? Tyhle koruny jsou vzácné
Zlatý svatováclavský pětidukát z roku 1937, který se před týdnem vydražil za rekordních...více
Doporučujeme
Předvídá budoucnost a radí tak firmám. Přichází velký náraz, varuje Louženská
Co bude zákazníky zajímat v nejbližších letech, jaké trendy budou klíčové a na co se v...více
Církev mi zakazovala projevit sexualitu, proto jsem jí nezdravě propadl. U synů chci tabu narušit...
V době dospívání zvědavě zkoumal své tělo a i to, co mu dělá dobře. Jenže pěstounská matka...více
Zrušit nadstavbu? Kritizované ligové finále očima expertů
Liga má za sebou nadstavbu, ve které Sparta uhájila první místo po základní části a o...více
Nový systém zvyšovania dôchodkov: Čo čaká penzistov od roku 2024?
Národná rada Slovenskej republiky v utorok 14. februára 2023 schválila novelu zákona o...více
Přihlášení k newsletteru
Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.
Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.
Petr Dufek
ekonom
Lubomír Stoklásek
podnikatel, Agrostroj Pelhřimov

0,00 %
z 0 duelů

0,00 %
z 0 duelů
Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů
Plať učitele oříšky, svěř děti opičkám
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
29. 1. 2016 11:54, Pepa
V poslednich letech mam deti postupne na zakladce, stredni/gymplu a vysce. Musim rict, ze uroven je tragicka a neni to jen spatnym ucitelem ale i pristupem vedeni skol a RODICU!. Zaci si dovoluji neuveritelne veci... a nic se jim nestane, jeste rodice vulgarne servou... a reditel to neresi, protoze penize jsou pro skolu prednostni.
Další příspěvky v diskuzi (celkem 6 komentářů)
15. 4. 2016 7:10 | Jan
29. 1. 2016 22:41 | Milena
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
29. 1. 2016 22:34 | Milena
29. 1. 2016 11:54 | Pepa
29. 1. 2016 9:57 | Slavek
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
29. 1. 2016 7:14 | D