Tým odborných poradců je tu pro vás.
Poslední dotaz: Chybná statistika
Poradna > Spotřebitelská poradna
Otázka: Dobrý den, Tento dotaz bude předpokládám ojedinělý mezi všemi ostatními. Upřímně ihned přiznám, že se jedná o dotaz ohledně chybně vyhodnoceného tiketu u společnosti Chance a jak se proti tomu bránit.... více
Nikdy to není buď – anebo
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
21. 8. 2015 18:31, KM
Další všestranně korektní hlas do diskuze "Co je špatného na přistěhovalcích a teplouších". Není na nich špatného nic. Snad kromě takové drobnosti, že pokud se jim tato společnost bude přizpůsobovat a podřizovat, bude jimi vbrzku ovládnuta. A to bude znamenat smutný, ale zasloužený konec civilizace, která ve jménu korektnosti ztratila pud sebezáchovy.
Další příspěvky v diskuzi (celkem 5 komentářů)
22. 8. 2015 9:06 | xyz
21. 8. 2015 18:31 | KM
21. 8. 2015 11:24 | Ramesse II.
Já čas mám :) A stejně - i když jsem o řadě věcí přečetl skoro vše, co má nějakou relevanci - nedokážu říct ANO/NE. Jsem proti přijímání ekonomických uprchlíků (těch je 99,99%) a naopak pro přijímání a pomoc těm, kteří tu pomoc z existenčních důvodů potřebují (zbývající 0.01%). Ale tak otázka už dnes ani nestojí, protože někdo ji postavil "ISLÁM ANO / ISLÁM ne", což mě jako ateistu absolutně nezajímá, všechna náboženství jsou pro mě jedno a totéž, takže bych uměl odpovědět na "CÍRKVE ANO / CÍRKVE NE", ale jen o islámu odpovědět neumím, ani to nejde a hlavěn to je nedůležité.
U homosexuálních párů mě zase vadí, že kdo dneska není homosexuál, je "divnej" a skoro nemá ve společnosti co dělat, protože teď "je in bejt teplej" anebo to o sobě v absurdních průvodech tvrdit. Nejde o zrovnoprávnění, ale naopak o protěžování homosexuálů (řada heterosexuálů by chtěla vstoupit do registrovaného partnerství, protože rozvod nestojí 100000 na soudy a právníky, ale jen 15 minut času, ale nemohou, protože nejsou teplý).
21. 8. 2015 10:23 | Honza
21. 8. 2015 7:38 | Matěj