Tým odborných poradců je tu pro vás.
Naši čtenáři s námi ušetřili už 13 424 690 Kč. Podívejte se na poslední poptávky a vyzkoušejte nás také. Vše je zcela zdarma.
Výpočet čisté mzdy 2021
Rozšířená verze kalkulačky
Další kalkulačky
Doporučujeme
Jak bankrotují státy a kdy přijde na řadu Česko
Během koronavirové krize to mohlo zapadnout, ale loni „zbankrotovalo“ hned pět zemí. Další...více
Vakcína na dohled. Pojďme si to tedy co nejvíc zkomplikovat
Největší akci v dějinách očkování hrozí zhatit stejné problémy, kvůli kterým si zbytečně...více
Lituji, že jsem se stala matkou
Jde o jedno z největších společenských tabu současnosti. Ženy litující svého mateřství...více
Když je i vložka luxus. Menstruační chudoba trápí miliony žen, Česko ji léta ignorovalo
Místo menstruační vložky staré noviny, hadr nebo toaletní papír? Pro řadu žen a dívek...více
Přihlášení k newsletteru
Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.
Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.
Petr Teplý
ekonom
Ilona Švihlíková
ekonomka

57,41 %
z 54 duelů

45,83 %
z 72 duelů
Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů
Práce z domova má zpřísnit. Kolegové vám nesmějí chybět
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
16. 8. 2015 14:02, KM
Správně. Zaměstnavatel by měl mít povinnost koupit mi domů kávovar a proplácet mi kávu, mléko, cukr a elektrickou energii, a to v množství postačujícím na uvaření nejméně dvou káv denně.
Dále požaduji, aby mi domů posílal některou s kolegyň, se kterými trávím na pracovišti kávové pauzy v družném hovoru a zajišťuji si tak sociální kontakt tolik potřebný k dosažení optimální pohody pro podání požadované úrovně pracovního výkonu.
Další příspěvky v diskuzi (celkem 6 komentářů)
16. 8. 2015 22:32
Doba přeje debilům bez ohledů a zábran. Na všech frontách.
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
16. 8. 2015 20:58 | Mahoja Kotyč
16. 8. 2015 19:45
16. 8. 2015 18:57 | Slávka
16. 8. 2015 14:02 | KM
Dále požaduji, aby mi domů posílal některou s kolegyň, se kterými trávím na pracovišti kávové pauzy v družném hovoru a zajišťuji si tak sociální kontakt tolik potřebný k dosažení optimální pohody pro podání požadované úrovně pracovního výkonu.
16. 8. 2015 10:09 | MoB
Nicméně si myslím, že odbory už dávno neřeší ochranu pracovníků, ale za (á) sebe samotné a vlastní politickou agendu a za (bé) píčoviny, které po nich nikdo nechce.?