SHEDLIN. Investice v Číně nebo Emirátech? My vás varovali!

Aleš Tůma | rubrika: Co se děje | 27. 4. 2015 | 112 komentářů
V roce 2011 jsme psali o podivné nabídce fondů slibujících vysoké zisky z čínských realit. Sice to nějakou dobu trvalo, ale na naše varování došlo. A mnohem víc.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

6. 5. 2015 19:58, Hladové kobylky http://www.es-investments.cz

Každá firma by se měla porovnávat podle dosažených výsledků.
Proto vystavuji účet od začátku působení na českém trhu:
1) BNP Paribas WS ONE Asset Allocation = zrušeno
2) BNP Paribas WS ONE First Selection = funguje do současnosti
2) ESCORP NOBLE METAL INVESTMENTS = zrušeno ( ESCORP.EU )
3) HALEBRIDGE ASSET MANAGEMENT AG = zrušeno po upozornění ČNB
3) SHEDLIN CAPITAL AG = insolvence
4) EVVE = insolvence ( EVVE.ORG )
5) TEMPLETON = ukončení spolupráce a přesun do EVOLUTION FUNDS
5) CAIAC = EVOLUTION FUNDS ??? funguje přes rok od 14.2.14

6) ICM MENEŽOVANÉ PORTFOLIO = od 50 TIS. EUR ( FUNGUJE ) ???
6) ICM AKCIOVÉ KOŠE = od 100 TIS. EUR ( FUNGUJE ) ???
extrémně rizikové akcie v koších viz. odkaz
7) ICM INDIVIDUÁLNÍ PORTFOLIO = od 1 MILIONU EUR ( FUNGUJE ) ???

ODKAZY:

http://www.hanfa.hr/-57-upozorenje-potencijalnim-ulagacima-u-investicij.html

https://www.cnb.cz/cs/verejnost/pro_media/tiskove_zpravy_cnb/2010/20101206_varovani_halebridge.html

http://www.nbs.sk/sk/informacie-pre-media/tlacove-spravy/spravy-vseobecne/detail-tlacovej-spravy/_upozornenie-investorom-spolocnosti-shedlin

http://sachwertpolice.info/shedlin-capital-ag-meldet-insolvenz-an-sind-auch-bald-die-fonds-mit-100-millionen-an-anlegergeldern-betroffen/

https://evve-tms.insolvenz-solution.de/

http://www.caiac.li/de/
http://i-c-m.li/products/

http://www.penize.cz/dluhopisy/292113-portfolio-strukturovanych-produktu-od-icm-dalsi-z-pohadek-o-snadnem-vydelku

+222
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

28. 5. 2015 21:37, pozorovatel

Tak děkujeme za přiznání, že ovlivnujete tuto debatu, celkově tento web a podporujete tak lživou rétoriku!!! Nic jiného jsem ani nečekal a jen jste konečně všem přiznal pravdu!!! Myslím, že se tomu říká ovlivnování veřejného mínění a to zde za pomoci estébáckých metod! ANO ... ZOPAKUJI TOTO ZNOVU - JE TO NA MÍSTĚ! JAK VY MŮŽETE VĚDĚT, KDO VÁM ODPOVÍDÁ NA NĚJAKÉM MAILU, KDYŽ (JAK JE PRÝ Z TEXTŮ PANA MARTINA V. JISTĚ) DOTYČNÉHO NEZNÁTE A NEMŮŽETE TEDY ZNÁT PRAVDU?!!! OVLIVNUJETE TUTO DEBATU OČIVIDNĚ A TENDENČNĚ!!!

-24
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 112 komentářů)

10. 5. 2015 21:06 | Martin V.

Pozorovateli,
tolik fabulace v jednom příspěvku jsem snad ještě neviděl :-)
Ale ok, pojďme k bodům, kterém znám z vlastní zkušenosti:
1.) Ano, fond byl ukončen a to bez předchozího vědomí klienta (tedy například mně) převeden do naprosto jinak orientovaného fondu (bod číslo 2) - Výkonnost tohoto fondu do ukončení byla velmi podprůměrná a nedosahovala prezentovaných výnosů.
Mimochodem k ukončení došlo bez jakékoli informace ES jako zprostředkovatele a firmy, která inkasovala až 55tis za servis. BNP Paribas s Vámi zřejmě velice dobře komunikovala :-)
Stejně tak došlo k uzavření "tzv. exkluzivního produktu" od FT v podobě Equity Selection, který byl také nedávno sloučen do jiného "běžného" fondu. Je to tak?
2.) Ano, tento fond stále "úspěšně" funguje, ale zhodnocení v rámci trhu mi nepřijde nějak úspěšné!
http://www.fondsprofessionell.at/fonds/fiap/singleview/fondsID/FU_100011764/fondsName/WS%2BOne%2BBNP%2BParibas%2BFirst%2BSel.EUR%2BAcc/
3.) Tento produkt neznám
4.) Tento produkt osobně také neznám, ale objevil jsem tuto společnost několikrát v německých médiích ve spojitosti se společností Shedlin a také by měla být v insolvenci a dle všeho klienti ve ztrátě - investovali se prostředky do projektů Shedlin - je to tak?
5.) S tím Shedlinem si děláte pozorovateli srandu, že? Společnost Shedlin je v insolvenci a rozhodně pouze neukončila činnost a nic se neděje!! Toto beru jako nehoráznost dovolit si to vůbec napsat! Klienti PROZATÍM o své peníze nepřišli a to jen proto, že se zatím všichni snaží oddálit exit fondů a předat jakékoli informace. Nebo Vám přijde normální postavit za 100mil EUR základovou desku místo nemocnice? V Latinské Americe už také současné vedení Shedlinu deklaruje pravděpodobné ztráty a v Číně prozatím partner Shedlinu drží hotovost v daňovém ráji - to Vám přijde jako normální průběh investic?
Vidím, že tady hlavně VY sázíte na to, že lhát se dá jednoduše!!!
6.) Sdělte mi tedy prosím, proč EVVE vyhlásila insolvenci? K tomu důvodu jsem se prozatím nedostal. Přihlašovat se do insolvence, abych dosáhl na své prostředky, Vám opět připadá jako normální průběh investice??
7.) Templeton beru jako nejefektivnější investici, kterou mi ES doporučilo a zde nemám jediný problém! Pouze bych za investici kdekoli jinde asi nemusel platit 3% nad investovanou částku a ještě 5,25% Agio, ale to byla pouze má chyba! Jenom jedna otázka, kdybych měl nyní zájem jako plný klient otevřít účet dalšímu členu rodiny, tak to již není možné?
8.) Manažované portfolio není nic jiného než nakupování jednotlivých fondů - tedy takový střešní fond podle ICM. Je to tak? A jako takové nedosahovalo nikdy nadprůměrných výnosů!!! Mohu dokázat výpisem z vlastního účtu nebo zkušenostmi dalších klientů. Přesto zde není problém - pořád jsou to "pouze" fondy.
9.) Pozorovateli mám úplně jednoduchou argumentaci. Máte pravdu, že je to velmi rizikový produkt, ale bohužel pro ES a ICM s minimálním výnosem (pokud vůbec s nějakým). Seznam několika propadlých košů jsem již zasílal v jiné diskuzi! Klientů, kterým propadly během minulého roku 3 a více košů je několik. Zkuste mi tedy argumentovat, kde je ten vysoký výnos?
10.) Individuální portfolio neznám
Pozorovateli nárůst objemu obchodů a počet vázaných zástupců Vám věřím, ale ty vyšší a vyšší zisky klientů? Budu Vám tedy věřit, i když osobně znám realitu opačnou a nejsem v tom sám!
Krásný večer
Icm Martin V. Icm.martinv@gmail.com
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

10. 5. 2015 11:51 | pozorovatel

tak ok vy dva mistři světa. Prokazujete ES obrovskou službu, když si myslíte, že těmitodiskusemi odlákáte její klienty. TOTO ad. za prvé. Co se týká výčtu produktů. 1.) fond byl ukončen, což není na kapitálových trzích nic nestandardního! Nikdo nepřišel ani o korunu. Pokud se považujete za schopné diskutéry, doplňte, v čem je tento bod nagativní. 2.) Ano, nadále fond úspěšně funguje - kdo jiný má od BNP Paribas fond v exkluzivním zastoupení? Ukažte se borci!!! 3. ESCORP nemá s ES nic společného. Kde vy vidíte spojitost? Trochu asi chybka. 4.)HALEBRIDGE nikdy nebylo uvedeno v život, protože bylo lobby prodejců investičního životního pojištění (především Partners) neskutečném Pochopitelně - vedlo by to k ukončení činnosti těchto podvodníků a kdybyste o tom něco věděli, asi byste raději mlčeli!!! 
5.) Shedlin jakožto nezávislý poskytovatel ukončil činnost a to je vše. Klienti o své peníze nepřišli. Vím, že lhát tady jde jednoduše a na to sázíte!!! 6.) EVVE vyhlásilo insolvenci (investoři do zlata asi tuší proč). Klienti ovšem opět o své peníze nepřišli 7.)Templeton ... spolupráce trvá dodnes a velmi úspěšně. Jen již nechce FT nové klienty přímou cestou a v EVOLUTION je také FT zastoupen - kde je tedy pochybení ES?
8.)ICM manažované portfolio nemá v Čr konkurenci - nebo máte srovnání s jiným takto konzervativním produktem? Ukažte 9.) ICM koše - produkt s vysokým rizkem a vysokým výnosem - a je takto také nabízen. Jediný, kdo neumí číst, je Martin V. alias mistr Tůma z Partners (a pokuste se mi to znovu vysvětlit jinou argumentací než že znáte ředitele ES) 9.) Individuální portfolio ICM neznáte, protože na něj nemáte dost peněz!!! Je to bezkonkurenční řešení 


Shora uvedené nevypadá tak špatně že? Výsledek totiž je každoroční nárust objemu obchodu ES, růst počtu vázaných zástupců a především - vyšší a vyšší zisky klientů!!! Vím, že se Vám to nehodí a že IŽP už opravdu nefrčí, ale zkuste diskutovat jinak než nářkem nad svými životními neúspěchy. Krásný víkend
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 5. 2015 18:54 | pozorolovatel

opět manipulace s like/dislike ... opravdu ubožáci!!! Ostatní již nebudu komentovat ... s pojišťováky to nemá cenu ... včetně Martina V.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 5. 2015 12:59 | Martin V.

Dobrý den všem,
zajímavé čtení....

http://forum.mesec.cz/index.php?topic=858.480

S pozdravem
Icm Martin V. Icm.martinv@gmail.com
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 5. 2015 9:02 | Martin V.

Pozorovateli,
Přečtěte si prosím výčet produktů o příspěvek výše a potom mi opět pište něco o dočasné ztrátě!! Shedlin – insolvence, EVVE – insolvence = tak tuhle míru rizika si uvědomilo při prezentacích ES asi minimum klientů – co myslíte? :-D
Já od Vás ani neočekávám nějakou kloudnou argumentaci, protože dokážete pouze a neustále osobně napadat. Ale co třeba se vyjádřit k tomu, jaké produkty tady ES na českém trhu nabízí a nabízela?
Mimochodem Shedlin ani nabízet nesměla podle mých aktuálních informací. Takže se jednalo o neschválený a nelicencovaný produkt!!, kdy mateřská firma skončila v insolvenci, že?
EVVE byl také zřejmě neregulovaný produkt, který skončil v insolvenci, je to tak? Tak kde jsou ty mnohaleté zkušenosti ES?
S pozdravem
Icm Martin V. Icm.martinv@gmail.com
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

6. 5. 2015 19:58 | Hladové kobylky http://www.es-investments.cz

Každá firma by se měla porovnávat podle dosažených výsledků. Proto vystavuji účet od začátku působení na českém trhu: 1) BNP Paribas WS ONE Asset Allocation = zrušeno 2) BNP Paribas WS ONE First Selection = funguje do současnosti 2) ESCORP NOBLE METAL INVESTMENTS = zrušeno ( ESCORP.EU ) 3) HALEBRIDGE ASSET MANAGEMENT AG = zrušeno po upozornění ČNB 3) SHEDLIN CAPITAL AG = insolvence 4) EVVE = insolvence ( EVVE.ORG ) 5) TEMPLETON = ukončení spolupráce a přesun do EVOLUTION FUNDS 5) CAIAC = EVOLUTION FUNDS ??? funguje přes rok od 14.2.14
6) ICM MENEŽOVANÉ PORTFOLIO = od 50 TIS. EUR ( FUNGUJE ) ??? 6) ICM AKCIOVÉ KOŠE = od 100 TIS. EUR ( FUNGUJE ) ??? extrémně rizikové akcie v koších viz. odkaz 7) ICM INDIVIDUÁLNÍ PORTFOLIO = od 1 MILIONU EUR ( FUNGUJE ) ???
ODKAZY:
http://www.hanfa.hr/-57-upozorenje-potencijalnim-ulagacima-u-investicij.html
https://www.cnb.cz/cs/verejnost/pro_media/tiskove_zpravy_cnb/2010/20101206_varovani_halebridge.html
http://www.nbs.sk/sk/informacie-pre-media/tlacove-spravy/spravy-vseobecne/detail-tlacovej-spravy/_upozornenie-investorom-spolocnosti-shedlin
http://sachwertpolice.info/shedlin-capital-ag-meldet-insolvenz-an-sind-auch-bald-die-fonds-mit-100-millionen-an-anlegergeldern-betroffen/
https://evve-tms.insolvenz-solution.de/
http://www.caiac.li/de/ http://i-c-m.li/products/
http://www.penize.cz/dluhopisy/292113-portfolio-strukturovanych-produktu-od-icm-dalsi-z-pohadek-o-snadnem-vydelku
+222
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

6. 5. 2015 15:45 | pozorovatel

Dobrý den přeji Martine V. a Aleši Tůmo, koukám, že jste si asi náhodně oba vzpomněli ve stejný čas a opět (zřejmě tedy vedle sebe) zareagovali. To máte asi v Partners vyhrazený čas na přestávku ne? Aleši, protože vy pomluvíte úplně vše, je pravděpodobné, že se občas trefíte - je to stejné jako u Traxlera, který opakovaně asi 5 let mele tu samou pohádku o prasknutí akciové bubliny a vy to opakujete po něm. Takže zase tolik odbornosti v tom osobně nevidím. Nějak mi asi uniklo, že byste někdy něco vyzdvihl ... krom sebestředné prezentace a arogantního marketingu - ale to je Vaše prezentace - Vaše společnost Martine V. Stále od někoho chcete věcnou debatu, zatímco vy sám opakovaně melete to samé. Očekáváte snad, že Vám tady vypíšu seznam tisíce spokojených klientů nebo z jakou naivitou píšete tyhle dotazy? Sám disponujete chabou argumentací, za kterou je jedna základní věc - a vy to víte. Vy, pan Martin V., jste chtěl investovat a nedodržel základní pravidlo - uvědomit si míru rizika. Chováte se potom, co jste dočasně ztratil (to je třeba tu jednoznačně uvést) část svého majetku, jako dítě. Všichni jsou najednou lumpové, kteří Vás oklamali. S Vámi se věcně ani bavit nedá a jakkoli vím, že mne znovu vyzvete k předložení argumentů, nebudu na podobné výzvy reagovat jinak - nemá to evidentně cenu. Stále Vám uniká fakt, že jste to vy, kdo podepsal smlouvy! Jestli znáte někoho z ES nevím a je mi to docela jedno. Co mě ale vytáčí do běla je fakt, že jste se snížil na úroveň pomlouvačů v Partners. Víc k Vám nemám
-17
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

5. 5. 2015 11:02 | Aleš Tůma

Jojo, já si taky občas připadám jako Harry Potter. Mám v práci Brumbálovu myslánku, a v té vidím různé věci. Třeba v roce 2010 jsem v jednom článku o investičních podvodech letmo zmínil jednu takovou podivnou investici do zlata. Bohužel jsem jí nejmenoval, ale můžete hádat 3x, která to je:)
http://finmag.penize.cz/kaleidoskop/265059-letadlo-pyramida-ponziho-schema-jak-nenaletet-podvodnikum
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

5. 5. 2015 10:23 | Martin V.

Zdravím pozorovateli,
Opět osobní útoky? Nepřipadáte si už trapně? Všichni ředitelé direkcí ES, včetně vedení společnosti, vědí, že jsem reálný a kdo jsem! Pouze Vy máte stále utkvělou představu, že jsem někdo z Partners :-D Ono nevšimnout si insolvenčního řízení, které má společnost vyvěšeno na svých webových stránkách je dost těžké ....
Ale nyní se Vás ptám – jakou lež jsem kdy napsal?? ICM je vysoce ztrátový produkt (v mém a několika dalších provedeních určitě), Shedlin je v insolvenci a podle účetních závěrek se jeho hospodaření promítá negativně na jednotlivé projekty!!!, EVVE je v insolvenci, viz.: http://evve.org/ !!
Tak mi tedy napište tu pravdu, kterou znají Vaši klienti a která je jiná, než jsou moje informace?
Pozorovateli zkuste nyní napsat alespoň jeden příspěvek, kde budete věcný a nebudete kolem sebe pouze kopat. Jsem totiž zvědav na Vaši argumentaci a nové pravdivé informace, které znají pouze klienti ES :-)
S pozdravem
Icm Martin V. Icm.martinv@gmail.com
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

4. 5. 2015 22:49 | pozorovatel

Martine V. jste prostě borec!!! Čeho všeho vy si stihnete během svého rentiérského života všimnout a jak ladně to analyzujete - prostě mistr světa!!! Tak který trouba z Partners ve skutečnosti jste? Že by Harry Potter alias Alešek Tůma? Web penize.cz je ten nejtrapnější, co jsem kdy poznal. Jedna lež za duhou a stále to samé dokola! Pouze klienti (kteří toto naštěstí nečtou) vědí pravdu!!! A je rozhodně jiná ... pa chudáčci
-10
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

4. 5. 2015 18:17 | Martin V.

Dobrý den všem,
Tak po Shedlinu se do insolvence dostala i další firma, jejíž produkty pánové z ES nabízeli.
Společnost EVVE nabízející investice do zlata stříbra je aktuálně také v insolvenci!!
Když si vezmu, že i produkty společnosti ICM jsou velice ztrátové (sám dobře vím, o čem mluvím :-/ ), tak by mě tedy zajímalo, kde jsou ty slibované výnosy (ERTRAG)? A jistota (SICHERHEIT) je zatím pouze v tom, že produkty budou po několika letech velmi problémové…...
Nebo se snad pletu?

S pozdravem
Icm Martin V. Icm.martinv@gmail.com
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

2. 5. 2015 7:55 | Lloyd

Kdyz jsem prijel v r.2003 do Dubaje tak tam se vsude povalovaly uplne nove baraky. Banky nabizeli hypoteky temer 100procent. Stacilo na koupi baraku 10tis. dolaru. Vlada k tomu davala rezidencni vizum po dobu vlastnictvi nemovitosti. Do r.2008 cena nemovitosti vzrostla 4 nasobně. Lidi s penezma tam jezdili si kupovat nemovitosti z celeho Blizkeho vychodu, jak Americane zacali delat bordel v jednotlivych zemich. Znal jsem Pakistance ktery z kreditky vystrachal 10 tis. dolaru a pak kdyz po trech letech odjel do UK tak pronajem domu mu daval na splaceni hypoteky a jeste plne pokryl fee synovi boarding school v UK. Vtip ten ze vse bez dani. Tenhle Klondaik zacal v Abu Zabi o několik let pozdeji. Postavit nemocnici je jiste vyborna zalezitost, ale projekty musi byt spolecne s lokalci a ti mivaji vetsinu. A Arabove jsou jako pocasí. Jinak doba je jiz jina a Arabove z pouste uz nejsou husy na skubani ale pekne dokazou podojit i kluky v sakach.
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

2. 5. 2015 4:22 | Kamil Z.

Kam přišli, tam je naháněli!!! Jenom v ČR a SK je pohodlí pro byznys. http://wirtschaftsblatt.at/archiv/osteuropa/774268/print.do
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

30. 4. 2015 22:38 | Jindřich

Zdravím Vás, mám v plánu se zajet podívat na valnou hromadu pořádanou v květnu v Norimberku. Všechny ostatní informace jsou nepodložené spekulace. Nicméně se obávám, že dostat se reálně k jakýchkoliv penězům zpět bude velice obtížné - už jen proto, že se vše bude případně odehrávat v Německu. V případě totální ztráty (reálná v Nemocnici - a nevnucujte mi že to není reálné) - zvažuje zde někdo podat nějakou hromadnou žalobu? Jindra
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

28. 4. 2015 20:00 | Jakub T.

Ono na tom asi něco bude, penize.cz a Partners - viz jeden z aktuálních článků :-) http://www.penize.cz/duchody-a-davky/286956-usetri-penize-cz-poradime-vam-s-hypotekou-pojistkou-nebo-zajistenim-na-stari-bezplatne-a-profesio
Když si to tady pročítám, tak vidím jen články o tom, jak se někomu něco nepovedlo, jak tato firma má něco špatného, jak zase tato, ale o Partners tady není ani zmíňka, protože oni jsou nejlepší. Tady se hází špína koukám na všechny. Je mi jasné, že všechny tyto firmy jsou jedna velká banda, ale nesetkal jsem se s tím, že by třeba ostatní poradenské servery takto bojovali proti konkurenci a házeli špínu na ostatní!
a aktuálně ING velký sponsor, to je asi v Partners nyní neprodávanější firma :-)))
-5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

28. 4. 2015 16:45

Dobrý den Petře,
vůbec jste mi neodpověděl na dotaz. Chci se Vás tedy znovu zeptat, jaký máte projekt od Shedlinu a jak se liší Vaše informace od těch, které jsou uvedeny v tomto článku? Moc mně to zajímá. Děkuji.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 4. 2015 13:34 | Martin V.

Dobrý den Karle,
to myslíte vážně ?? Co tento datum?? 10.4.2015-12.4.2015 - hotel Tree of Life - Lázně Bělohrad
S pozdravem
Icm Martin V. Icm.martinv@gmail.com
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

28. 4. 2015 12:46 | Karel Pelán

Dobrý den Martine,
už lžete a teď se to dalo zjistit jednoduše a to o Vás vypovídá, v Lázních Bělohrad se nic nekoná, kdo ví co a koho jste viděl.
-7
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

28. 4. 2015 11:46 | Martin V.

Pane Petře,
můžete mi tedy říct, který z produktů ES není rizikový? Nejen z mého pohledu společnost přeci zodpovídá, jaké produkty její poradci nabízejí - není to tak? Ať už se jedná o předražené pojistky nebo neověřené investiční partnery...
Mimochodem já osobně třeba nešpiním poradce - ten totiž má od "nadřízených" tak zkreslené informace, že v mnoha případech ani neví, co přesně nabízí a jak velmi rizikové investice klientovi navrhuje!
Shodou okolností jsem byl tento měsíc v Lázních Bělohrad, kde se konal jeden z víkendových seminářů ES. Plný hotel, klobouk dolů - mladí kluci se saky po dědovi a na baru spousta řečí jak to valí, jak má ten či onen potenciální klient prachy a co s nima atd. :-) Všichni tito pánové určitě znají veškerá rizika produktů :-)
Také by mě zajímalo, proč je !AŽ! po pár letech vlastně každý produkt nabízený ES extrémně rizikový? Shedlin, EVVE nebo ICM - vždy reálná ztráta a může si za to klient sám! Společnost ES tedy zřejmě vůbec nezodpovídá za to, jaké partnery začne prostředkovávat, že?
Prostě kliente sepiš smlouvu, my shrábneme provizi a pak se děj vůle boží. Plný servis za 55.000,- CZK, 3% handling navíc u jednorázové investice (samozřejmě + 5,25% vstupní poplatek fondu) do OPF, 5% navíc při investici do Shedlinu (ze Shedlinu až 7% do ES), řadu dalších provizí včetně 6% handlingu u ICM a výsledek??? Nyní si vše klient podepsal sám.
Petře máte pravdu, je úplně jedno jestli je to ES, Loyd nebo Partners, ale zodpovědnost za své produkty nese každá společnost a věřím, že také brzy plně ponese!
S pozdravem
Icm Martin V. Icm.martinv@gmail.com
+9
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 4. 2015 11:09 | Sith Lord

Jo, máte pravdu, pokud je nějaká investice v ČR nabízená nelegálně, tak tam asi zjevně jsou rizika. To si pan Martin zjistit mohl. Ale asi to něco vypovídá o tom, kdo mu jí nabídl :)
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Spočítejte si

Finanční rezerva

měsíců
%
měsíců

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Václav Kočka

kolotočář a podnikatel

Ladislav Blažek

podnikatel, pánské oděvy Blažek

Václav Kočka
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Ladislav Blažek
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services