SHEDLIN. Investice v Číně nebo Emirátech? My vás varovali!

Aleš Tůma | rubrika: Co se děje | 27. 4. 2015 | 112 komentářů
V roce 2011 jsme psali o podivné nabídce fondů slibujících vysoké zisky z čínských realit. Sice to nějakou dobu trvalo, ale na naše varování došlo. A mnohem víc.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

6. 5. 2015 19:58, Hladové kobylky http://www.es-investments.cz

Každá firma by se měla porovnávat podle dosažených výsledků.
Proto vystavuji účet od začátku působení na českém trhu:
1) BNP Paribas WS ONE Asset Allocation = zrušeno
2) BNP Paribas WS ONE First Selection = funguje do současnosti
2) ESCORP NOBLE METAL INVESTMENTS = zrušeno ( ESCORP.EU )
3) HALEBRIDGE ASSET MANAGEMENT AG = zrušeno po upozornění ČNB
3) SHEDLIN CAPITAL AG = insolvence
4) EVVE = insolvence ( EVVE.ORG )
5) TEMPLETON = ukončení spolupráce a přesun do EVOLUTION FUNDS
5) CAIAC = EVOLUTION FUNDS ??? funguje přes rok od 14.2.14

6) ICM MENEŽOVANÉ PORTFOLIO = od 50 TIS. EUR ( FUNGUJE ) ???
6) ICM AKCIOVÉ KOŠE = od 100 TIS. EUR ( FUNGUJE ) ???
extrémně rizikové akcie v koších viz. odkaz
7) ICM INDIVIDUÁLNÍ PORTFOLIO = od 1 MILIONU EUR ( FUNGUJE ) ???

ODKAZY:

http://www.hanfa.hr/-57-upozorenje-potencijalnim-ulagacima-u-investicij.html

https://www.cnb.cz/cs/verejnost/pro_media/tiskove_zpravy_cnb/2010/20101206_varovani_halebridge.html

http://www.nbs.sk/sk/informacie-pre-media/tlacove-spravy/spravy-vseobecne/detail-tlacovej-spravy/_upozornenie-investorom-spolocnosti-shedlin

http://sachwertpolice.info/shedlin-capital-ag-meldet-insolvenz-an-sind-auch-bald-die-fonds-mit-100-millionen-an-anlegergeldern-betroffen/

https://evve-tms.insolvenz-solution.de/

http://www.caiac.li/de/
http://i-c-m.li/products/

http://www.penize.cz/dluhopisy/292113-portfolio-strukturovanych-produktu-od-icm-dalsi-z-pohadek-o-snadnem-vydelku

+222
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

28. 5. 2015 21:37, pozorovatel

Tak děkujeme za přiznání, že ovlivnujete tuto debatu, celkově tento web a podporujete tak lživou rétoriku!!! Nic jiného jsem ani nečekal a jen jste konečně všem přiznal pravdu!!! Myslím, že se tomu říká ovlivnování veřejného mínění a to zde za pomoci estébáckých metod! ANO ... ZOPAKUJI TOTO ZNOVU - JE TO NA MÍSTĚ! JAK VY MŮŽETE VĚDĚT, KDO VÁM ODPOVÍDÁ NA NĚJAKÉM MAILU, KDYŽ (JAK JE PRÝ Z TEXTŮ PANA MARTINA V. JISTĚ) DOTYČNÉHO NEZNÁTE A NEMŮŽETE TEDY ZNÁT PRAVDU?!!! OVLIVNUJETE TUTO DEBATU OČIVIDNĚ A TENDENČNĚ!!!

-24
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 112 komentářů)

30. 8. 2016 19:47 | Martin V.

Tak pánové....
co k tomu dodáte?????? ES a INSOLVENCE

http://www.fondsprofessionell.at/news/vertrieb/headline/ertrag-sicherheit-ist-insolvent-126621/
S pozdravem
Icm Martin V. Icm.martinv@gmail.com
+18
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

27. 4. 2016 13:04 | cindy

dobry den, prosim vas mala som striebro od firmy escorp so sidlom vo viedni. po par rokoch som sa rozhodla striebro predat, avsak firma sa zrusila/presla na noveho majitela a ja sa s nimi neviem skontaktovat! snad som o svoje striebro/peniaze nadobro neprisla....:( neviem najst ziadne info o nich, ci su spolahlivi, ci nie...nic proste. prosim poradte, pomozte. dakujem
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

26. 11. 2015 13:14 | Info

Věřím, že většina lidí, co do tohoto podvodu šla, už spolupracuje s nějakou německou právní kanceláří. Nechápu, že i některé obce mohou investovat veřejné finance do takových věcí (jestli jsem to dobře pochopil) - viz např. obec Modrava: http://www.sumavanet.cz/modrava/ou/user/deska/2015/Usnesdeni_12.11.2015.pdf
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

26. 8. 2015 22:23 | Info

http://www.resch-rechtsanwaelte.de/anlegerschutz-aktuell/shedlin-gruppe/shedlin-infrastructure-1.html
+10
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

19. 7. 2015 22:22 | Martin V

Dobrý den,
o tom, že společnost ES a někteří její poradci doporučují investovat z peněz získaných z hypotečních úvěrů, které jim stejný poradce zprostředkuje, se zde již psalo. Osobně znám člověka, kterému zajistili neúčelovou hypotéku na Shedlin MEHC2 nebo účelovou hypotéku na investici do ICM, ale aby někdo kvůli této skvělé investici přišel o střechu nad hlavou??? To už je vážně k zamyšleni :-/
http://forum.mesec.cz/index.php?topic=858.525
Je mi toho pána doopravdy líto, ale na druhou stranu věřím, že toto už společnosti ES neprojde! Další případ kam až mohou vést ty lži, kterými ES zásobuje klienty i své poradce.
Co mi k tomu řekne pozorovatel nebo člověk s mozkem (pokud to není ta samá osoba)?
S pozdravem
Icm Martin V. icm.martinv@gmail.com
+10
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 7. 2015 11:17 | Honza T.

Trvalo mi asi půl dne než sem přečetl všechny tyhle žvásty než sem došel k závěru, že pan Martin V. bude fakt nespokojenej a asi se výjimečně nejedená o levnou reklamu pojišťováků z Partners. Ovšem to je to jediný co je na tomhle normální. Jinak je to slušně řečeno blázen. Věnovat tolik energie psaní si se zástupcema ES a obhajobě své hlouposti! Investuju již dlouho a i Shedlin mi nabízeli! Při rozhodování sem použil selský rozum a sám došel k názoru že nepřijmu tak veliké riziko. A to sem smlouvy ani nečetl! Asi je to všechno jako vždycky v lidech. Ale házet to všechno na poradce opravdu není fér pane Martine V.
-5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

3. 7. 2015 9:01 | Martin V.

Člověku s mozkem,
pokud je tady na této diskuzi někdo neurvalý, tak jsi to rozhodně ty sám.
Je velice zajímavé, že od začátku jste mě všichni věřící z ES obviňovali, že jsem pojišťovák, pan Tůma a nevím co ještě!
Nyní se tu snažíš na mě vyvolat nátlak tím, že víš, kdo jsem? Od začátku tvrdím, že jsem reálný klient, který díky ES a jejímu postupu při zprostředkování produktů přišel o dost peněz. A můžeš se mi snažit opět vnutit, že jsem si vše podepsal a já nevím co ještě!
A od začátku tvrdím, že se mi klienti ozývají a mají stejné zkušenosti! A těch klientů je víc každým měsícem - zřejmě všude stejně kvalitní práce!
Evidentně vás to, kolik těch lidí je velice znervózňuje a za to jsem jenom rád.
Nechápu, proč bych měl uvádět firemní email, když řeším osobní záležitost?
Navíc kdokoli se mi na tento email ozval, tak jsem s ním vždy jednal svým jménem!
Každopádně koukám, že i když tu argumentoval někdo jiný (třeba nevěřící klient), tak se zase nedočkal žádného protiargumentu, ale pouze útoků a odklánění témat!
Když tak vehementně tvrdíš, že každý klient podepsal rizika včetně plné ztráty kapitálu, tak proč jste tyto rizika neprezentovali na svých přednáškách?
Ale mám jiný dotaz - Jak je vůbec možné, že jste si jako firma dovolili v ČR nabízet produkt, který zde nabízen být nesměl? Mluvím o SHEDLINU. To je taky pochybení klienta? Na to mi prosím odpověz!!!
Moc dobře si dokážu představit, kdo jsi ty, ale pokud mě tady napadáš, tak zveřejni své jméno - ať všichni vidí, kdo tu vymýšlí tyto nesmysly! Ale na to nemáš koule viď?
Tak prosím tě raději mlč. Děláš si tu pouze ostudu a utíkají ti obchody do dalších exkluzivních produktů, které jak vidno jsou také skvěle připravené!
Jo a jen závěrem: Nikdy jsem nenapsal, že bych si někoho lustroval, ale jen to, že je to v dnešní době velice jednoduché! Ony si to totiž v případě pokračujících útoků zařídí odpovědné orgány.
S pozdravem
Icm Martin V. icm.martinv@gmail.com
+15
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

2. 7. 2015 20:31 | R. U. M.

Začni sám, starej odvaho.
+21
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

2. 7. 2015 19:47 | pro RUM

Hele chytráku. A proč tedy od začatku svoje jméno tenhle mistr světa nezveřejnil hned a celé?!!! Proč si kvůli tomu založil emailovou schránku? Proč nenapíše sám své jméno a kontakty? Asi to nebude takovej hrdina viď hlupáčku
-11
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

2. 7. 2015 10:04 | R. U. M.

No – tak on to tady Martin V. řiká od začátku, milý kluci ertragédský, já jsem vopravdovej, zeptejte se svejch šefiků. Takže se asi nedá říct, drahej šerloku, že by si až tak zakládal na anonymitě a že bys udělal velkej kus detektivní práce.
+13
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

2. 7. 2015 7:05 | člověk s mozkem

Mám obavu Martine V. (a pravda je, že znám další tři písmena tvého přijmení), že nejsi jediný Martin na světě a tak se na dovolené vlastně ozvala potrefená husa. Ale tvoke věc. Nevidím osobně ani náznak v nějakém vyhrožování a musel jsi při tebou zvoleném scénáři počítat s rizikem odhalení tvé osoby (což stále reálné je). A ano máš pravdu. Stačí se podívat na sociální sítě a celá zápletka s tebou a tvými kamárády je rozpletena a to včetně toho, kteráže to tvoje společnost bude porušovat lidská práva při "údajném" lustrování anonymních diskutérů. A neboj. Vím, co děláš a jak se ona firma jmenuje. Tak jen s chutí do toho! Stejně tak můžeš pokračovat v neurvalém a neuváženém diskutování na FB a zveřejňovat dál pomluvy lidí z ES a to na profilu bývalého zástupce této společnosti (tedy toho, který sám sobě prodal to, co nyní diskutuje). Hezkou dovolenou
-7
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

1. 7. 2015 9:31 | Martin V.

Člověk s mozkem,
Vidím, že musím reagovat i během dovolené. Nevím, proč si bereš mé jméno do pusy (viz. Pravda je taková Martine, že tě znám osobně a přesně vím, co je za touto pomluvou schované!), ale pokud mají ty Tvé výhružky být směřovány doopravdy na mě, tak si buď jistý, že budou předány dál a budu je řešit. Já osobně jsem se profiloval schválně tak, že spousta lidí v ES ví, kdo jsem, ale že mi bude někdo anonymně vyhrožovat? To už trochu přeháníte ne?! Další dílek do skládanky vašich kroků! Jen se ukazuje, že jsem měl pravdu, že nespokojených klientů je a bude více, ale to moc dobře víte. Stačí se podívat na sociální sítě! Važ tedy raději slova, v IT se vyznám a není složité zjistit, kdo se skrývá pod nějakým anonymním nickem!
Měj se pěkně
S pozdravem
Icm Martin V. Icm.martinv@gmail.com
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

30. 6. 2015 21:18 | Nevěřící klient bez mozku

Chlapče,
nemyslím si, že bychom se měli znát a už vůbec netuším - co bys na mě chtěl vytahoval! Tohle zastrašování si pamatuju ještě z dob minulého režimu, ale to vám chlapci ještě většině moc let nebylo!
A jak se věci mají? Neměl bys přiznat, že na vašich prezentacích se o žádných vysokých rizicích nemluvilo? Že ten produkt se tu vůbec neměl nabízet? Že smlouvy byly v němčině a tak těžko většina lidí (včetně třeba mě) mohla pochopit veškerá rizika? Navíc jsem vstupoval do fungujícího projektu, kde stála již první část nemocnice - ta asi najednou zmizela viď? Jedna lež vedle druhé!
Musel jsem se tu ozvat, protože lidi jako ty se tu snaží shazovat vinu na nás - na klienty! Pravdou však je, že za to, že na trhu tyhle produkty vůbec byly, může pouze a jen Ertrag, který je sem přinesl! Takže zde hledat základní chybu!
Nemám už síly dál věci komentovat, ale lidi "s mozkem" si obrázek udělají uričtě sami.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

30. 6. 2015 9:32 | člověk s mozkem

Nevěřící klient bez mozku ty jsi vážně blázen!
Tak jak se věci mají?! Shedlin byla investice s vysokým pravděpodobným výnosem, avšak také s úměrně vysokým rizikem. Jestli věříš v zázraky, jsi opravdu klient spíše pro banku, ne investor. Vím, že klienti velmi rádi přehlížejí rizika a svádí to na poradce, ovšem pravda je taková, že ve všech smlouvách a dokumentech jsou rizika (včetně ztráty kapitálu) uvedena a klient je podepisuje a to včetně tebe! Na druhou stranu případně výnosy si velmi rád klient připisuje ke svému správnému rozhodnutí (nikde tu nevidím objektivně řečeno, že ve fondech zprostředkovaných přes ES máš zisk (a vím, že ho máš!!!)). A prosím važ slova, protože zatímco ty si myslíš, že jsi tu v anonymitě, já s jistotou vím, kdo jsi! (a osobně se známe). Rád o tobě zveřejním detaily (včetně těch, co bys nerad), pokud si budeš přát! Nebaví se mě koukat na to, jak "jakoby" objektivně zde vytváříš dojem suverenity a kredibility.
Kdy dostaneš peníze ze Shedlinu opravdu nevím, ale také to neznamená, že to nikdo neřeší a nemá zájem o zdárný výsledek pro klienty! Rozhodně nemáme zájem, aby klienti skutečně zrealizovali ztrátu! Vzhledem k tomu, že existují podobní jako ty, kteří ještě před tím, co vůbec nějakou reálnou ztrátu mají, začnou dělat chytráky na internetu a přispívat do podobných diskuzích, soustředí se energie na řešení zcela jinde než by měla! Pokračujte v těchto nesmyslných diskusích, ale rozhodně tím sami sobě nepomůžete (tedy pokud jste skutečně reální klienti). Víš a závěrem. Právě proto, že u těchto produktů (Shedlin a EVVE) bylo vysoké riziko, osobně tam já a ani moji klienti nemám ani korunu (přesto, že to byl produkt ES distribuce). Vše je to o lidech a o tom, že ne každý je schopen nést rizika, i když je pravděpodobný vysoký výnos (tak, jak si se tvářil ty, když jsi investoval předpokládám).
Držím palce, ale nečekej ode mě nějaké obhajoby toho či onoho poradce nebo dokonce klienta. Chyba je vždy na obou stranách!
-13
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

29. 6. 2015 10:41 | Nevěřící klient bez mozku

Chlapče,
neodpověděl jsi mi vůbec na nic! Pouze zase štěkáš a navíc velmi trapně!
Vyjádři se mi prosím k Shedlinu - jak je možné, že jste zde prodávali tyto projekty bez povolení?
Vyjádři se mi prosím k EVVE - jak je možné, že bylo v depozitech nalezeno falešné zlato?
Vyjádři se mi prosím k insolvencím na vaše partnery - jak je možné, že jeden exkluzivní partner za druhým končí v insolvenci?
1. a 2.) Když se podíváš na KIID, fact sheet a výroční zprávu - tak zjistíš, jak drahý ty Evolutiony jsou, ale to by sis musel dát tu práci chlapče! Takže si myslím, že ta fakta jsou daná.
3.)Co je tedy poplatek obchodnímu místu - 1,6%? Podle Vašich poradců je to Váš roční příjem :-)a myslel jsem tím již v minulém příspěvku správcovský poplatek. Zprostředkovatelský máte jasný 5% na vstupu - to je vstupní poplatek, který jde k Vám celý a 3% handling nebo 55.000 u pravidelný investice - téměř zadarmo vid? http://www.evolution-funds.com/wp-content/uploads/2015/06/20150603_EVOLUTION_Dynamic_Fund_Factsheet_CZ.pdf?c052db
3.) Performance fee je dobrá věc, ale nesmí se jednat asi o pátý poplatek v řadě :-D (handling, vstupní poplatek, management fee, poplatek obchodnímu místu a pak ještě to performance fee)
4.) Tak ještě aby stávající klient, který vám jednou zaplatil 55.000 vám to platil znovu, když ho přetáhnete jinam. Já se bavil o nových klientech, kteří zaplatí tento poplatek a TY jim dáš přidanou hodnotu v tom, že máš v ruce dva fondy!
Už minule jsem tě prosil aby ses zachoval jako chlap a napsal něco pravdivého! Místo toho tady opět kopeš a vychází z tebe jeden nesmysl za druhým!
Řekni mi prosím ještě, kdy dostanu peníze ze Shedlinu? Z té nemocnice, co jste mi zprostředkovali? O tomto produktu totiž toto téma je!
+10
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

29. 6. 2015 8:59 | člověk s mozkem

Nevěřící klient bez mozku je skutečně NICK na místě!
Odpovím ti na tvoje stupidní příspěvky: 1.) Nesrovnáváš nic, ale tvrdíš, že je to nejdražší produkt. Tak to mi vysvětli, jak to jde bez srovnání! To umí asi jen Chuck Norris. Jsi prostě úplně mimo! 2.) Nejsi možná finanční poradce, ale jsi úplně mimo v každém případě. Meleš stále to samé, aniž by sis ověřil fakta. Ale učit tě rozeznat správcovský poplatek (též v Consequ nazývaný manažerský poplatek - tedy poplatek zprostředkovatelů) od management fee fondových společností je nadlidský úkol! 3.) Žádný zprostředkovatelský poplatek ve fondech EVO není a jestli již po několikáté zmiňuješ 1,6% p.a., pak asi máš na mysli management fee fondové společnosti? Jsi evidentně mimo! Proto nemá smysl ti vysvětlovat, jak a proč funguje performance fee a jak podstatné je pro klienta, že takový poplatek existuje. 4.) Ano! Stávající klient již nemusí platit oných 55tis, které stále meleš dokola! Je to cena za službu, nikoli produkt! Opět nemá smysl vysvětlovat bláznovi, že je blázen.
Víš jak? Přeci máš milion dalších možností, kde si zainvestovat ne? Tak jdi a pak sem po pár letech napiš zkušenost. Já ji mám!
Celkově melete stále to samé dokola, tváříte se, že jste objektivní a bůhvíco. Pravda je taková Martine, že tě znám osobně a přesně vím, co je za touto pomluvou schované!
-3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

25. 6. 2015 11:53 | Nevěřící klient bez mozku

Chlapečku, tak se pojďme podívat na zoubek spíš tobě. Opět tady odpovídáš pouze na co chceš a to ještě dost podivným způsobem.
A) Nechápu, kde vás učí pořád dokola na všechny útočit, že je ten či onen pojišťovák! Já jsem váš bývalý klient a nechápu tuhle ubohou argumentaci! Takže se prosím uklidni a sedni si opět na zadek.
B) Chápu, že jsi se k tomu nevyjádřil, ale toto téma je o Shedlinu a nějak jsi mi neodpověděl, jestli si uvědomuješ, že ležíte v žaludku spoustě klientů proto, že přišly o dost peněz? Shedlin je jedna velká černá díra (osobně znám situaci v nemocnici a tam je ztráta pravděpodobně 100%!!). EVVE podle příspěvku výše a článku od německého právníka je taky pěkný provar - 95% falešné zlato? To je taky exkluzivní produkt viď?
C) Prosím už nelži! Klienti jsou s Vámi značně nespokojeni, proto jste teď všude tahaný!
A teď ke tvým bodům chlapče:
1) Já jsem hochu nic nesrovnával - jen jsem upozornil, že Evolutiony jsou nejdražší fondy široko daleko. Navíc jste nechali klienty, který Vám skočili na tu exkluzivitu a přešli z jiných fondů, zaplatit i počáteční náklady? Skvělý přístup!!
2) Nejsem finanční poradce, neprodávám Conseq, takže doopravdy nic nedostávám :-) to je celkem logické že? Každopádně pokud získávají část z manažerského poplatku a pak mají správcovský poplatek, tak se mohou dostat na 1,5% p.a. - to s Tebou souhlasím , ALE !!!
3) Ale, já mluvil o tom, že v Evolutionu je poplatek 1,6% za zprostředkování a navíc samozřejmě jednotlivé fondy mají své manažerské poplatky - proto taky ta celková nákladovost TER, že? Opět si prostě berete nejvíce a navíc se tím Vaši poradci chlubí, kudy chodí a říkají tomu myslím beštand. Tak jak to je chlapče? Vysvětli mi prosím, kolik z manažerského poplatku, poplatku za zprostředkování a success fe 20% získáváte?
4) Chceš mi tvrdit, že už si neúčtujete ten poplatek 14x měsíční splátka, který jsem musel zaplatit? A ty 3% u jednorázový investice už bych taky neplatil jo? Pokud to tak je, tak chci tento poplatek vrátit a to hned!!
4) A nyní se tě zeptám na tu přidanou hodnotu, kterou se oháníš. Chceš mi chlapče říct, že přidanou hodnotou za 55.000 CZK je to, že mi můžeš nabídnout dva střešní fondy a v nich mi budeš radit? to už si z nás klientů vážně děláte srandu ne? Případně mi prosím tu přidanou hodnotu osvětli. Rád se něčemu na stará kolena přiučím!
5) Averzi mám ke lžím a těmi jste mě balamutili už dost dlouho. Nevyrovnanou osobností tu taky osočujete každého, kdo si dovolí se proti vám ozvat. Zřejmě jsou tedy stovky nových nevyrovnaných osobností :-) A k penězům se Ti chlapče nebudu vyjadřovat, myslím si, že ti do toho nic není a navíc nejsem finanční poradce, takže asi ani nemusím viď?
Tak se teď prosím podívej v zrcadle na své zkažené zoubky, vypláchni si pusu a zkus jednou odpovědět jako chlap. Napiš pravdu!
+13
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 6. 2015 17:08 | člověk s mozkem

Konečně tady někdo uvedl fakta :-) Takže pojišťováčku - podíváme se ti na zoubek: 1.) evidentně jsi zcela mimo, protože srovnáváš investiční program Classic Invest se střešním fondem, což jsou právě hrušky a jablka! 2.) Jestliže píšeš, že jiný produkt nemá poplatek ročně kolem 1,5%, pak ti na školení zapomněli říct, že i Váš všude nabízený Active Invest Dynamický je střešní fond s 1,5% p.a. pro Conseq. Že nedostáváš nic z toho? Nedivím se :-) 3.) Nevím, kde jsi přišel, že MF je poplatek pro zprostředkovatele a už vůbec nevím, kde bereš tu informaci, že ji dostává ES. Ale vysvětlovat někomu tyhle záležitosti, když je zcela mimo mísu, asi nemá smysl 4.) U ceny služeb ES máš veliké rezervy. Ale také tě v tom nechám. Celkem se bavím, když vidím, jak moc tě vyvádí z míry fakt, že klienti naši cenu chápou a jsou ochotni ji zaplatit - že by tom byla nějaká přidaná hodnota? Nebo si snad myslíš, že jsou všichni zcela negramotní?
Averze, kterou jsi v tomto výplodu ukázal, vypovídá o tom, že jsi zřejmě nevyrovnaná osobnost. V každém případě doporučuji se více soustředit sám na sebe a například nás tady obohatit informací, kolik a kde máš ty peníze? Předpokládám, že jako finanční poradce máš peněz dost :-)
-5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

22. 6. 2015 18:34 | Něvěřící klient bez mozku

Nevěřící Tomáši máte určitě pravdu - Conseq Classic Invest má úplně jiné vnitřní náklady než ty Vaše Evolutiony :-D a to o mnoho NIŽŠÍ! a nižší náklady mají i ty příšerné Active a Horizont Investy! 1,6% p.a. ročně pro zprostředkovatele neplatí klient v žádném jiném produktu :-D v tom jste světové jedničky - blahopřeju
A TY s tím mozkem si uvědom, že i kdyby mi o fondu řekl právě někdo z ES, tak jsem mu za to zaplatil nehorázný poplatek 55.000,- CZK nebo 3% navíc u jednorázový investice. Takže jsem si to už jednou dost zaplatil a nyní mě bude tahat do nejdražšího fondu široko daleko?? Noo super utracený peníze, co říkáš inteligente? Pokud je fond takto nákladový, tak těžko vydrží na trhu periodu. Takže ho asi nebudeš mít nikdy s čím srovnávat chlapče... Můžu si přece poskládat portfolio z jakýchkoli fondů a to i z Franklin Templeton, který jste mi kdysi tak vychvalovali a nemusím za to platit takový nehorázný náklady, který stejně vymýšlíte jen proto, abyste měli plný koryta! Ale to TY moc dobře víš, viď?
Přesně jak říkáš, spousta klientů je tam, kde je díky ES... bohužel díky Shedlinu - investice nenávratně pryč nebo EVVE - investice nenávratně pryč je spousta klientů v pr.... a bez investovaných prostředků.
Víš proč teda ležíte v žaludku tolika lidem? Protože jste je připravili o spoustu peněz! To je ten hlavní důvod a pokud máš mozek, tak je Ti to moc dobře jasné.
Až Evolutiony dopadnou stejně jako všechny vaše předchozí exkluzivní produkty, tak vám ten přibývající počet klientů moc nezávidím. Stovky klientů v Shedlinu a EVVE vám zřejmě nestačili co? Měj se
+12
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

22. 6. 2015 9:25 | člověk s mozkem

Pánové - a především ti, co se nyní tváří jako nespokojení klienti!
1.) vzpomeňte si, kdo Vás naučil a poprvé vlastně ukázal, co jsou to fondy a jak se do nich dá investovat! Jsem přesvědčený, že u řady z Vás to byl zástupce ES! Takže troch uvědomění, než napíšete podobný blábol, by bylo na místě.
2.) EVOLUTION. Obecně je to fond! Jestli někdo chce hodnotit výkonnost fondu po roce, pak je zcela mimo mísu! Fondy jsou investice na několik let a řekněme, že vypovídající je perioda 10 let a více. Jestli dneska děláte chytráky po 1 roce fungování fondu, navíc v době krátkých propadů na trzích, pak jste prostě nepochopili, že o tom to není! Jasně ... jděte si koupit fond, který dnes roste nebo dokonce již výnosy měl - to uděláte velmi dobře! :-) Totiž v době, kdy velcí investoři prodávají tituly, které jim vydělali peníze, vy je nakoupíte! A ano - Evolution je tak trochu o tom vědět detaily / perspektivu budoucnosti k tomuto produktu a nesoustředit se tak (jak je ostatně v ČR nejčastější) pouze na poplatky.
Jste tam, kde jste a to v celé řadě případů díky ES!
Zaznamenávám častější debaty ohledně této společnosti. Je evidentní, že dělá svou práci dobře, když leží v žaludku tolika lidem a to především z řad "finančních poradců" resp. "pojišťováků"!
Závěrem! Děláte velkou službu všem v ES, jakkoli si myslíte, že je podobné žvásty tady vyvedou z dynamického růstu obchodu a přibývajícího počtu klientů! On je totiž Váš názor pramenící z místa, kde se debata odehrává (web Partners) v podstatě nezajímá a málokdo to čte! Ale to vy časem zjistíte také!
-5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Stránka 1/6

Předchozí

1

Spočítejte si

Finanční rezerva

měsíců
%
měsíců

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Ilona Švihlíková

ekonomka

Pavel Dvořáček

podnikatel, Rudolf Jelínek

Ilona Švihlíková
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 1 duelů
×
Pavel Dvořáček
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services