Výpočet čisté mzdy 2023
Interaktivní grafiky
Kolik bere ajťák, prodavač, bankéř? Nový přehled mezd
Velký mzdový průzkum společnosti Grafton Recruitment zmapoval finanční ohodnocení stovek...více
Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny
Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více
Kde prodávali špatný benzin, naftu nebo LPG? Nový přehled pokut od ČOI
Projděte si seznam pokut za prodej nekvalitních pohonných hmot, které nabyly právní moci...více
Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety
Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více
Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky
Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více
Doporučujeme
Přihlášení k newsletteru
Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.
Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.
Vladimír Železný
podnikatel a politik
Roman Vaněk
kuchař a podnikatel

0,00 %
z 0 duelů

0,00 %
z 0 duelů
Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů
Trvalé následky a úrazové pojištění: Na co se můžete opravdu spolehnout
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
16. 8. 2016 12:35, Tomáš
Dobrý den, rád bych se zeptal na výpočet plnění u trvalých následků - konkrétně jizvy na obličeji: 010 - Jizvy v obličeji a na krku nad 2 cm za každý další 1 cm 0,5 %. Jizva má cca 4cm a je široká cca 2mm.
Ve smlouvě mám uvedeno:
Pojistná částka za trvalé následky úrazu 400 000 Kč
Pojistná částka za trvalé následky úrazu včetně progresivního plnění za trvalé následky úrazu 2 000 000 Kč
Denní plnění za dobu nezbytného léčení úrazu (15) 100 Kč
Je možné že za jizvu která je takhle velká, vystouplá a je na první pohled vidět dostanu pouhých 6000kč. Když za pojistku platím měsíčně 1520kč. To mi přijde dost směšné. Děkuji za odpověd.
Další příspěvky v diskuzi (celkem 10 komentářů)
16. 3. 2022 23:11 | Jakub
9. 1. 2021 21:19 | svatoslav
19. 10. 2018 17:26 | Miguel
Bavíme-li se o denním odškodném za úraz, je potřeba se podívat do jednotlivých pojistných podmínek či vyhledat soubor, kde jsou uvedeny jednotlivé léčby s přiměřenou léčbou (zjednodušeně máte úraz léčíte se 100 dní, ale dle tabulek, které jste podepsal jeho léčba trvá 30 dní, pojistil může zkrátit pojistné plnění právě na 30 dní - ovšem v případě komplikací, tj. infekce,.. může pojistitel dobu léčby prodloužit - nejčastěji procentuálně).
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
10. 2. 2017 15:19 | Olda
10. 2. 2017 15:17 | Olda
16. 8. 2016 12:35 | Tomáš
7. 3. 2016 12:41 | pavel
28. 7. 2014 16:50 | cml11
28. 7. 2014 16:25 | Podlesni
28. 7. 2014 10:22