Dotazník budoucího europoslance: Jan Keller, ČSSD

Ondřej Tůma | rubrika: Dotazník | 6. 5. 2014 | 24 komentářů
Jednadvacet. Tolik poslanců vybíráme už za pár dní do Evropského parlamentu. Představujeme v krátkém dotazníku leadery dvanácti z celkem osmatřiceti podaných kandidátních listin. A začínáme zostra – sociologem Janem Kellerem, jedničkou na kandidátce sociální demokracie.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

7. 5. 2014 14:50, Martin

Pan Keller, střízlivě a přesně definuje prolémy, které současnou Evropu trápí. Již v dávných dobách volali evropští vzdělanci po vstupu filozofů do politického života. A z mého pohledu pan prof.Keller je právě tím, koho volali.

+537
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

6. 5. 2014 12:46, Pavel

Profesora Kellera a jeho přednášky jsem dříve sledoval přes net.
Bylo pro mne překvapení, že se stal loutkou odumírajících Socdemáků. V Šumperku jsem zašel na jeho kampaň která měla nadpis "přijď mi říci co si myslíš o EU". Myslím, že jsem tak propracovanou demagogii ještě nezažil. Pan profesor při přednášce označil jasně viníka chudoby a lidé postupující přednáškou, tím jak jim bylo servírováno co chtějí slyšet, byli stále více přesvědčeni,
že tento člověk který jak se sám označuje není člen Socdem, ale nezávislým kandidátem je právě ten pravý který jim zajistí přes EU zářné zítřky. A po přednášce kdy se měly klást fundované dotazy se to přetočilo do oblasti stížností na současný stav politiky. A tak na mne nevyšla s dotazem řada. Jednu otázku mi však pan Keller zodpověděl v přednášce a to za jakou frakci bude v EU parlamentu kopat. A je to právě tá socialisticko-komunistická S+D která má hlavní slovo a dovedla Evropu k hranici propasti. Další dotaz jsem měl nachystán následný. Ve své přednášce o klobalizaci se pan profesor ohání sociologickými průzkumy ve kterých uvádí, že na dvě pracovní místa v globálních super/hyper marketech zaniknou tři pracovní místa jinde. Jak se toto slučuje s tím, že je kandidátce za zločineckou stranu která lobuje za výstavbu AMAZONU a má plnou hubu zřizování pracovních míst. O daňových rájích jsem chtěl také s tímto člověkem besedovat. Ty daňové ráje existují proto, že si do nich politici ukládají také své legální příjmy a lobisté jim tam přihazují ty nelegální za zákony které schvalují globalizačnímu organizovanému zločinu. A tento kapitál se nám poté vrací ve formě investičních skupin které pokřivují konkurenční trh.
Už stručný závěr nebo to bude román. Profesor Keller rozšiřuje řady populistických žvanilů kteří nejsou žádným přínosem a těch je v EU parlamentu většina. Dám hlas těm co jasně vědí, že EU se dá reformovat asi tak jako Sovětský svaz a v tomto zločineckému spolku budou vystupovat za omezování vlivu EU na maší existenci. Politiků neustrále přibývá, jsou přemnoženi. Nejsme schopni je už uživit.

-170
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 24 komentářů)

6. 5. 2014 9:02 | Honza

Já jsem tohodle chlápka viděl poprvé na jednom videu, co na něj odkazoval kdosi z diskuse, kde se hádali pravičáci a levičáci. Stačila asi minuta nebo dvě a hned mi bylo jasné, že je to komár jako vyšitej a přitom to byla jen nějaká rádobyodborná přednáška. Tady v článku říká to samé, jen trochu jinou formou. Občas si říkám, že je jedno, jestli člověk volí ČSSD nebo ODS (TOP09, ANO), protože ta ideologie je pro ně jen nástroj, jak se dostat ke státnímu cecíku, ale když si člověk občas poslechne levičáky, co to zřejmě myslí upřímně doopravdy (Keller, ale třeba i svého času Špidla) a ne jako Standa akciový investor, tak si zase říkám, že to až tak úplně jedno není.
-42
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

6. 5. 2014 8:18 | Orin

No pokud by to byl ten nejvetsi a nejhorsi z jeho potizi, s potesenim bych mu tenhle "nedostatek" odpustil... Ovsem vzhledem k tomu co rika, je to naprosto zanedbatelna drobnost...
-8
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

6. 5. 2014 3:25 | Karásek

Předevšim potřebuje jiný účes. Tato hloupá frisůra se nosila u nerozumných Němců z venkova počátkem 80. let. Vepředu musí být dnes vlasy delší a vzadu kratší.
-88
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

6. 5. 2014 0:13 | chk

Další humanitně vzdělanej chytrák. S těmito lidmi půjde celá Evropa do kopru.
-29
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Stránka 2/2

2

Následující

Spočítejte si

l / 100km
l / 100km
Kč / l
Kč / l
km

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Michaela Maláčová

modelka a podnikatelka

Miroslav Motejlek

ekonomický žurnalista

Michaela Maláčová
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Miroslav Motejlek
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services