Wor(l)d Global Network: Letadlo na solární pohon

Martin Vlnas | rubrika: Co se děje | 24. 3. 2014 | 255 komentářů
Četli jste v novinách, jak zbohatli solární baroni? Chcete vydělat stejně jako oni nebo víc? Nevadí vám zapojit se do pyramidového systému? Právě pro vás je tu nabídka Wor(l)d Global Network.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

21. 9. 2014 20:46, Martin

Jednoduché je něco hanit,ale druhá věc je tomu rozumět ! Co se týče aplikace AdKesh,už zde není publikováno,že podobný záměr měla jistá společnost,ale bohužel WGN přišli dříve.Ted je na místě se zeptat,není-li autor nějak propleten s touto společností a ted mu tak zbylo jen hanit jiné projekty???Proč se zde dále nepíše o možnosti prodeje mobilních telefonů a tabletů,která WGN propaguje?Jediné co je pravda je zhodnocení solárních panelů,ale i zde se autor popletl !!! Skutečně 20% bylo hlášeno,ale jako nestabylní.Nyní jsou smlouvy upravené na garantovaných 14% ročního zhodnocení.
Je jasné,že se v ČR někteří lidé tahají za vlasy.Proč tomu tak je?Protože ČR z toho nic nemá,je to zkorumpovaný stát a bohužel vysoce postavený činitelé na tyto peníze nemohou!!!
Další věc,když už tady mluvíme o pyramidovém systému ,co dnes není pyramida???
Příklad: armáda ---> vojáci..velitelé...generálové. ..prezident a tohle není pyramida?
firma ----> operátoři,leadři,mistři,vedouc ívýroby,ředitel a nakonec majitel firmy...tohle taky není pyramida?
Je potřeba se zamyslet,než začnu psát kryviny o pyramidě.Pokud jen autor závidí lidem peníze mile rád Vás pane autor zaregistruji do tohoto letadla :)

+98
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

28. 5. 2014 13:52, Martin

Zdá se mi to, nebo autor píše o něčem, o čem nemá ani páru? Nebo, že by toto bylo opět dílo iluminátů? Ať tak, či tak autore, naučte se prvně rozumět penězům a vydělávat je pasivně. Pokud se Vám to nikdy nepovedlo, chápu váš vztek...

-70
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 255 komentářů)

26. 3. 2014 1:41 | Pari

Zdravím vás přátelé dobrých zpráv! Tak vidím že tento článek 100% seriózně informuje o novém letadle na trhu. To video, to se autorovi povedlo a nedivím se reakci pana Borkovce pokud čerpal informace zde! Budu si myslet že to nebyla objednávka od vedení Partners. Jen jsem se trochu informoval o těch panelech. A dle čerstvé informace, to zde v tomto světle není letadlo, ale přinejmenším Conkorde a to s MACH 3, protože se právě prodala 8 elektrárna á 5000 panelů. A tato osmá se prodala za 24 dnů!!! A to lidem z celého světa. Vážně si myslíte že všech těch 40.000 vlastníků je úplně mimo?!
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

26. 3. 2014 0:10 | Midnight Blend

Ano, právě že ano.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 3. 2014 23:46 | Lukáš

Chcete se stát milionářem? Společnost WGN vám dá jednoduchý návod, můžete být člověk, který absolutně nemá povědomí o byznysu a obchodu. Nevadí přijďte na seminář kde vás zmotivují, následně přiveďte dva lidi a do půl roku vyděláváte statisíce korun měsíčně, aniž by jste hnuli prstem. Nechápu jak si někdo může myslet, že tento systém může dlouhodobě fungovat:).
+7
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

25. 3. 2014 23:03 | Pavel

No každopádně na serveru kde je partner webu společnost Partners je to hodně důvěryhodné. Pane chytrej.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 3. 2014 22:54 | Afternoon Blend

Jasně, až se všichni navzájem očuráme, budem všichni bohatý. Anebo je to jinak? Že budem všichni mokrý a smrdět?
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 3. 2014 22:51 | Afternoon Blend

Sakra, Borkovec to říká o dost ostřeji než Vlnas. A vy jste si myslel, blbínku, že tímhle shodíte článek? Přitom na článku to nic nemění, a ještě to ukazuje Partners jako firmu s odpovědným vedením, ve který když se objeví pár blbečků, umějí je srovnat do latě. Fakt díky, dlouho mě nikdo takhle nepobavil.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 3. 2014 16:14 | Klient Centra

Flex: "Doufal jsem, že se dozvím, jak to opravdu je a očekával profesionalitu, varování, rozluštění, ale k mému údivu jsem se dočkal pouze přehnaně ironického rádoby profesionálního článku."
Máte pravdu, začátek je hodně ironický a může zmást toho, kdo si nepřečte prostředek a hlavně závěr. Prostě to chce přečíst celý článek a zapojit i vlastní hlavu. Vy jste tu ironii postřehl, takže je to vlastně v pořádku. :-)
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 3. 2014 16:03

A to je tak hloupý člověk, že by udělal to stejné ve stejných zemích ? nechce to opravdu napravit a něco vybudovat ? Pokud udělal to stejné, tak teda smekám nad mírou drzosti
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 3. 2014 15:24 | Mik0007

Pavle, pokud budete opravdu hledat, a to zejména v ruštině a španělštině, naleznete informací víc než dost. Fabio Galdi nebyl ředitel, ale "Grande Presidente" TELME Networks. V článku máte link s videem. TELME Network nebyla žádná telekomunikační firma, kterou by snad položil někdo jiný než Fábio, ale podvodná pyramida, chcete-li letadlo se stejným kompenzačním plánem, binární strukturou, pravou a levou nohou, fast start bonusy, generation bonusy, dream car bonusy, dream holiday bonusy, CV body, provizemi, telekomunikačními balíčky, soft-sim VOIP voláním, jen Adkash tehdy nebyl a místo panelů za 1200 USD byl prodáván revoluční Airgate MAX WiFi router za 1200 USD, který měl zajistit globální pokrytí WiFi signálem v 80 zemích světa. Podvodník a podvodná firma. Stačí vám to takto?
+10
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 3. 2014 14:59 | Flex

Já osobně se chci vyjádřit k článku jako takovému a ne k tématu. Doufal jsem, že se dozvím, jak to opravdu je a očekával profesionalitu, varování, rozluštění, ale k mému údivu jsem se dočkal pouze přehnaně ironického rádoby profesionálního článku. Jsem velice zklamán způsobem, jakým je článek prezentován a myslím si, že by se za něj měl autor stydět.
+92
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

25. 3. 2014 22:47 | Martin

Nebudu se dlouze rozepisovat, protože na toto nehodlám plýtvat svým drahocenným časem a kromě toho bude můj příspěvek stejně brzy stažen pro nevhodnost. Doporučuji všem wordařům, partnersákům a ostatním lidem, aby se v rámci svého duševního zdraví nevěnovali takovýmto článkům, které mají za účel jedinou věc. Zmanipulovat dav. V tomto případě zejména dav tyrkysových oveček. Pokud znáte film Vrtěti psem, zde: http://www.csfd.cz/film/5959-vrteti-psem/ , víte o čem mluvím. Je jasné, že jakékoliv firmě, která zažívá rapidní exil poradců, ze zřejmých důvodů, nebude vonět další konkurence v podobě WGN, progresivně se rozvíjející MLM firmě. A tak tento článek pod rouškou pomoci nebohým podvedeným klientům, vlastně ve skutečnosti kamufluje obrácení pozornosti od světa Worldu GN k práci v původní firmě. Je to logické a zřejmé. Bez ohledu na eventuality, které zde byly uvedeny, faktem zůstává, že Wor(I)d Global Network, stejně jako jiné MLM firmy, provozuje obchodní činnost. Nákup - prodej. Pokud komukoliv vadí, že nakupuje předražené ovoce, ať jej nekupuje a vypěstuje si vlastní. Pokud komukoliv vadí, že si koupí předražený solární panel, který ve skutečnosti obsahuje veškeré příslušenství k provozu na 20 let, ať si jej nekupuje a koupí si raději cenné papíry nebo si tu elektrárnu postaví sám a možná zjistí, že zase tak předražené nejsou. Že by WGN byla charita a nechtěla nic vydělat? Pokud komukoliv vadí, že si koupí SW - aplikaci, která mu za užívání vyplácí peníze, ať si ji nekupuje a dál se na reklamu dívá všude kolem sebe a nic z toho nemá. Můj konkrétní případ je přibližně 10Kč/den, resp. 60Kč/týden (víkendy jsou slabší), resp. 250Kč/měsíc, resp. 3000Kč/rok v tuto chvíli v beta-verzi. Až to poběží v plné verzi, bude to odhadem 3x více. Přijde mi to jako daleko rozumnější investice, než např. do stavebního spoření. Zájemci o cokoliv, nechť se mi ozvou na nihsnek@centrum.cz. A dovolím si drobný dovětek. Rady a varování od firmy, která se neštítí dát svým poradcům do smluv o spolupráci několika set tisícové pokuty v případě odchodu ke konkurenci, bych bral s hodně velkou rezervou. Každá takováto firma a i zejména lidi v ní rozhodně nejsou černobílí a měli by si uvědomit, jak vlastně a z čeho vznikla. A zejména kam chtěla původně jít. Škoda že po cestě je tolik odboček. Zajímalo by mě, kolik poradců například informuje svého klienta o tom, že peníze které první 2 roky platí do IŽP, jdou na provize poradenské firmě a MLM síti v ní. Budu tuto firmu a poradce označovat za zloděje? Já ne. Vydělávají peníze. Přemýšlejte lidi hlavou! Pojďte pracovat a vydělávat... poradenství je dobrý byznys :)
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 3. 2014 17:02

Citace / 25.03.2014 16:03

A to je tak hloupý člověk, že by udělal to stejné ve stejných zemích ? nechce to opravdu napravit a něco vybudovat ? Pokud udělal to stejné, tak teda smekám nad mírou drzosti

Nedělá to úplně ve stejných zemích. TELME mělo těžiště v Latinské Americe, World v Rusku a také tak trochu u nás.
Pro orientaci - jak je "TELME" a "WORLD GMN" populární ve vyhledávačích a kde: http://www.google.com/trends/explore#q=world%20gmn http://www.google.com/trends/explore#q=telme
Jinak si nedělám iluze o spolehlivosti paměti masy lidí, nemluvě o tom, že navzdory slušným rozměrům podvodu pod hlavičkou TELME stále existuje dost velká skupina neznalých a zároveň snadno zranitelných a zmanipulovatelných v oblastech LA - lidí, kteří o TELME nic neslyšeli, takže s nadšením nastoupí do oprášeného letadla.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 3. 2014 16:50 | Klient Centra

Technická poznámka pro autora článku:
první vložené video (hned po ilustračním obrázku) je nyní nedostupné a tudíž zbytečně vložené a zabírající místo... Že by stud? :)
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

25. 3. 2014 16:15 | Karel

A jaké důkazy ještě chcete??? Trochu zapojte mozek.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 3. 2014 14:37 | Pavel

Vy mě tady bavíte :-) tady píšete o předražených produktech a různých věcech. A přitom všichni kupujete v obchodech věci na kterých většinou obchodníci dávají 70% slevu. Dál bych chtěl vědět odkud má autor info, že je to LETADLO? Hledal jsem na zahraničních stránkách informace, že by firma WGN byla letadlo a nic jsem tedy nenašel. Pokud jde o pyramidovou hru a máte to potvrzené ze 100% tak si myslím, že by jste měl podat trestní oznámení. Pokud toto nemáte možná bych se ho bál za pomluvu. A nemusíte mít strach nejsem ani od Partners ani od WGN. Jen mne zaujalo s jakým přesvědčením to tu říkáte pane redaktore. To že byl jejich majitel jako ředitel ve firmě Telme neznamená, že ji položil on. (doporučuji přečíst i zahraniční servery) To je stejné jako z našimi politiky. Že nediskutujete o tom, že jedno období je ministr toho či toho, kde to podělá ... a další období je zase u jiného koryta? Jak říkám jsem tu nezávislí a rád bych se dočetl pádné důkazy. Nic více nic méně.
+9
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

25. 3. 2014 11:31 | Karel

Lukášku, každý není tak naivní. Co chceš předložit? Že královská burza není burza, ale obchodní dům. Obchodování na této burze bylo ukončeno roku 1939 a nyní je zde nákupní centrum s luxusním zbožím. Nebo že je smlouva napsaná proti lidem? Nebo že solární panel nedokáže tolik vydělat? Nebo že jsou solární panely předražené? Tak si to zjistěte, ale u odborníka. Držím palce
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 3. 2014 10:20 | Roger

Mimochodem, dalším letadlem poslední doby je kromě výše zmíněných tzv. Revoluční Marketing pana Černoty. Možná časem nějaký smysluplný produkt do svého marketingu zařadí, ale zatím je to klasické letadlo hrající si na MLM.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 3. 2014 10:08 | Roger

Pochopitelně, že existuje MLM bez náznaků letadla. Stačí vybrat produkt, který má v běžné obchodní síti celkovou marži třeba 90%, nastavit ji v rámci prodeje využívající MLM systém třeba na 40-50%, tj. z každého jednoho prodaného výrobku víte, že jde 55% ceny výrobci a 45% ceny jde na rozdělení odměn v síti MLM - a ta pokud nemá načítací systém, nebo nějaké umělé binární systémy, apod., a hlavně, kde se neplatí vysoký vstupní poplatek za nic, resp. předražený produkt, pak Vám to v pohodě může fungovat desítky let, a nabalí na sebe neskutečné množství spokojených zákazníků, jež jsou sami částí sítě, a pak cca 5% těch, co aktivně pracují, a kteří si vydělávají pohádkové peníze, z nichž většina má charakter pasivního příjmu. Spokojení jsou pak všichni, včetně samotného výrobce. Vše je docela transparentní a je-li dobře nastaven provizní systém, i velmi spravedlivé. Někomu se nemusí zdát 'pohádkové' peníze - ale vemte si, pokud takto výrobní firmě zprostředkute měsíční obraty za desítky milionů korun, což pomocí obchodní sítě možné je, proč by Vám nevyplácela provize třeba kolem 8-10%? Je to podobné, jako když založíte vlastní firmu, taky můžete zbohatnout, když najdete způsob, jak to dostat mezi lidi v dostatečném množství.
Ovšem ty paskvily, co se občas skrývají za MLM, a lidé tomu věří, nebo naopak díky nim nevěří vůbec ničemu, to je tragédie a mělo by se to zákonně trestat. Podle mého názoru se podvodné firmy dají odhadnout poměrně přesně. Ty, co jsem vyjmenoval, mezi ně patří - přesto jsem potkal řadu lidí s MLM pozadím, kteří to v tom vůbec nevidí, a naopak je řada lidí, co si raději bude kupovat předražené nebo nekvalitní zboží v běžné obchodní síti, než aby se 'snížili' k tomu, nakupovat od firmy, využívající MLM - přitom je to mnohdy právě tak, že za poloviční cenu, pořídíte srovnatelnou kvalitu, nebo za stejnou cenu podstatně lepší kvalitu. Samozřejmě takto nemá smysl prodávat něco, mající nízké marže, nebo něco, co závisí ve značné na kvalitě a znalostech zprostředkovatele, kam bych řadil zejména různé finanční MLM, což je taky zoufalé.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 3. 2014 9:51 | Honza

Dneska, když jste blbej, tak nastoupíte do letadla nebo se třeba zadlužíte se kvůli kravinám a máte průšvih. 90% podobných průšvihů se dneska dá celkem snadno vyhnout a žít si pohodový život. Za minulého režimu jste nemohl cestovat, musel na vojnu, měl tabulkový malý plat, problémy se sháněním bydlení atd. Na 90% se tomu naopak tehdy vyhnout nedalo, ať už jste byl chytrej nebo blbej.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 3. 2014 7:42 | Pavel

On opravdu existuje MLM, co není letadlo?
Přece logicky - koncová cena je stejná a každý level si ukousne svou provizi, takže od určitého počtu levelů musí výrobce vyrábět za zápornou cenu. Tomu by se dalo zabránit tím, že by provize klesala s obratem, ale pak by zase prodejci nebyli k prodeji motivováni (dřou víc, ale vydělají stejně).
Prostě jinak než jako letadlo MLM fungovat nemůže.
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Spočítejte si

Finanční rezerva

měsíců
%
měsíců

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

David Rath

politik a kriminálník

Vratislav Randa

podnikatel, Tipsport

David Rath
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Vratislav Randa
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 2 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services