Diskuze: Sportovce, nebo chcípáka? Ranařku, nebo plačku? S filtrem, nebo bez?
Proč přemýšlet i nad třemi prezidentskými kandidáty, pro které jste pravděpodobně hlasovat nechtěli.
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Další příspěvky v diskuzi (celkem 5 komentářů)
5. 1. 2013 7:58 | Fousek
4. 1. 2013 20:23 | Supa
4. 1. 2013 11:49 | marie
4. 1. 2013 11:43 | Fredy
Moje manželka říká, že v každém podobném komentáři/článku je možno číst, koho autor preferuje. Zde je to jasné, jako houska na krámě. Ale budiž, je to jeho svaté právo.
Podle mého názoru je nějaká úvaha o brzkém skonu hlavy státu bezpředmětná. Co by měl budoucí president vyjadřovat a k čemu by nám měl být užitečný. Vzhledem k jeho omezeným pravomocem, je to hlavně prezentace republiky navenek. Něco jako propagace našich zájmů ve světě. Kladení věnců zvládne asi každý a další velká amnestie asi nehrozí. Co se týče vnitřní politiky, tak, pokud možno, se do ní moc nemíchat a nevytvářet další mocenské centrum, či jakousi zálohu blanických rytířů. Nadstranickost je sice jen prázdná forma, ale i ta by nebyla na škodu. A pak dávám přednost spíše muži, ač si žen velmi vážím.
Když se podívám na seznam adeptů a výše uvedené požadavky, tak opravdu nevím. Když vyloučím bývalé, i duší současné, komunisty a ty, kteří jim připrdelkovali, tak mi zbývá jen počmáraný profesor a kníže Karel. Ten druhý by nás mohl reprezentovat asi lépe. Nebo je druhá volba - na volby se vykašlat .... :)
4. 1. 2013 10:01 | MoB