Výpočet životního minima 2023
Rozšířená verze kalkulačky
Další kalkulačky
Interaktivní grafiky
Kde prodávali špatný benzin, naftu nebo LPG? Nový přehled pokut od ČOI
Projděte si seznam pokut za prodej nekvalitních pohonných hmot, které nabyly právní moci...více
Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky
Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více
Takhle vám vyberou účet. Podívejte se na triky podvodníků
Útoků na internetové bankovnictví přibývá. Falešné webové stránky, e-maily, SMS, zprávy...více
Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety
Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více
Doporučujeme
Zkušený lékař zakládá kliniku celostní medicíny. Pacient není jen diagnóza, říká
Stál u zrodu tří zdravotnických zařízení, které prodal, když mohla naplno fungovat bez...více
Ženy chtějí více sexu, než mají. Co jim brání a jak to jednoduše odstranit?
„Když se prosadí feminismus, lidstvo vymře.“ „Mladí už se pro samou korektnost nebudou...více
Držte se, český fotbal vzlétá. Komentář Filipa Horkého
Pojďme si spočítat, jak na zlepšující se práci ligových klubů s fanoušky všichni vyděláváme…více
Septembrové zvyšovanie platov na Slovensku: Koho sa týka a kto dostane najviac?
Rok 2023 je pre štátnych zamestnancov a zamestnancov vo verejnom sektore obdobím zvyšovania...více
Přihlášení k newsletteru
Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.
Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.
Karel Svoboda
ekonom, prezident APS ČR
Vladimír Železný
podnikatel a politik

0,00 %
z 0 duelů

0,00 %
z 0 duelů
Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů
Drahé mýty: Tři stovky na penzijko a jsem za vodou!
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
31. 10. 2012 11:17, Bouček Antonín
Pane Eďo, připomínám Vaší lednovou prognózu - do dneška mají rupnout všechny měny světa. Rovněž jsem dle Vás od března bez vlády, od září je Irán ve válce, kterou sám pozačal.
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
Další příspěvky v diskuzi (celkem 26 komentářů)
4. 11. 2012 12:24 | lukojl
3. 11. 2012 18:16 | purda
3. 11. 2012 11:10 | Fantucci
Osobně si naopak myslím, že pokud poradci například mladým lidem říkají, že do PP nemají posílat více než třeba těch 500 Kč, tak dělají dobrou službu
2. 11. 2012 19:45 | Vít Suchý
Jen jsem reagoval na to, že jej autoři zcela určitě vymysleli jako spořící produkt( bez komentáře) a finanční poradci jej dle mého názoru zdeformovali, nic víc, nic míň...
2. 11. 2012 19:16 | Fantucci
2. 11. 2012 12:20 | Vít Suchý
1. 11. 2012 17:46 | DD
1. 11. 2012 16:04 | Lukojl
1. 11. 2012 14:06 | Vít Suchý
1. 11. 2012 14:01 | Vít Suchý
tak znovu - vadí mi honba za senzacemi a nepřiznání jádra problému a de facto přehození odpovědnosti na někoho jiného, proto jsem se ozval k meritu článku.
Znovu opakuji názor za kterým si stojím - jen díky dlouhodobé a nekvalitní práci "finančních poradců" za dobu fungování PP se stalo to, že si tam lidé ukládají v průměru málo peněz.
1. 11. 2012 12:34 | fígl
1. 11. 2012 11:01 | Vladimír Švorba
1. 11. 2012 10:17 | lukojl
1. 11. 2012 10:14 | lukojl
1. 11. 2012 8:52 | mirahas
1. 11. 2012 7:42 | DD
1. 11. 2012 6:43 | Vít Suchý
Bohužel se takovým nemístným chováním finančních poradců a používáním zmíněného deformovaného modelu prodeje promrhalo 18 let možností finančně vzdělávat národ.
Nebo si snad autor myslí, že PP nebylo navrženo ke spoření na penzi, ale jen proto, aby si z něj každý pokud možno vydoloval jen oněch 150,- a nic víc ?
31. 10. 2012 21:24 | Tomáš
31. 10. 2012 20:51 | lukojl
31. 10. 2012 20:26 | DD
Mimochodem inflaci bych jako skromnou uvažoval tak 3-5%, realisticky přes 10% ročně (statistika není realita). Na to se těžko spoří i s akciemi.
Stránka 1/2
Předchozí