Výpočet životního minima 2025
Rozšířená verze kalkulačky
Další kalkulačky
Interaktivní grafiky
Jakou kartu dostanete? Podívejte se na přehled podle bank
Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více
Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny
Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více
Takhle vám vysajou účet. Podívejte se na triky podvodníků
Přijde e-mail, SMS, zpráva na Facebooku. Píše banka, doručovací služba nebo i finanční...více
Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety
Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více
Které řetězce vás dál matou? Prozkoumali jsme slevy
Po roce jsme znovu prošli největší obchodní řetězce. Zajímalo nás, jak vypadají jejich...více
Doporučujeme
Přihlášení k newsletteru
Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.
Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.
Václav Hrbek
podnikatel, Alpine Pro
Vratislav Randa
podnikatel, Tipsport

50,00 %
z 20 duelů

47,06 %
z 17 duelů
Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů
Diskuze: Malé peníze: Chtěl jsem se vzdát podpory v nezaměstnanosti. Prý to nejde!
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
26. 9. 2012 19:15, Pavel
No, na to že ta poslankyně si udělala zadarmo výlet do Prahy, kde chvíli na povel zvedala ruce a pak běhala po nákupech, bylo těch 600 až až (abych to dal do souvislosti, tak to byla zhruba třetina platu třeba pošťačky). Jestli přijímala ovečky, to nevím, ale v každém případě kdyby se ty ovečky svěřili vykotlané vrbě, mělo to stejný efekt.
A jestli jste si nevšiml, tak do toho miliónu státních zaměstanců jsou zahrnuti i zaměstnanci státních podniků, tedy i drah, pošty a dokonce Budvaru.
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
Další příspěvky v diskuzi (celkem 25 komentářů)
19. 10. 2012 3:59 | JSM
A ještě se započítává doba trávená při případně rekvalifikaci, jenže na tu už od ledna nejsou peníze a také to nejde kvůli tomu že se dělá maxivýběrové řízení pro další rekvalifikace.
30. 9. 2012 15:12 | Vláďa
Tato věta není zcela pravdivá.Doba na úřadu práce se do důchodu počítá vždy, když je brána podpora v nezaměstnanosti a maximálně 3 další roky,kdy podpora není brána.Ale u těchto tří roků se započte jen jeden rok před věkem 55 let a 2 roky po věku 55 let.
28. 9. 2012 0:14 | Radim
27. 9. 2012 10:37 | Klimakter
27. 9. 2012 10:16 | kozák
27. 9. 2012 7:32 | Pavel
26. 9. 2012 22:49 | Pavla
26. 9. 2012 19:15 | Pavel
A jestli jste si nevšiml, tak do toho miliónu státních zaměstanců jsou zahrnuti i zaměstnanci státních podniků, tedy i drah, pošty a dokonce Budvaru.
26. 9. 2012 18:49 | Eva Brno
26. 9. 2012 16:58 | konarik
26. 9. 2012 16:22 | xxl
26. 9. 2012 14:15 | VlaM
26. 9. 2012 14:14 | Bouček Antonín
26. 9. 2012 13:41 | Pavel
26. 9. 2012 13:37 | Bouček Antonín
26. 9. 2012 11:55 | cheri
26. 9. 2012 11:28 | Pavel
26. 9. 2012 10:55 | xxl
26. 9. 2012 10:51 | gabriel pleska
26. 9. 2012 10:47 | Pavel
Tudle jsem jen zíral, když jsem potřeboval pas pro děti. Vzal jsem to, co mi vždy stačilo - tedy rodné listy, a šel požádal o pas. Tam mi sdělili, že potřebují ještě potvrzení o občanství a to mi udělají o kancelář vedle. Ve vedlejší kanceláři jen vzali ty rodné listy a data z nich přepsali do dalšího formuláře, žádné ověřování, žádná přidaná informace. Hlavně, že to živilo další dva úředníky. A to jsem mohl být ještě rád, že mi to udělali na počkání, mají na to lhůtu 2 měsíce (na opis čtyř údajů z jednoho papíru na druhý).
Stránka 1/2
Předchozí