„Zvrhlost,“ kritizuje Drábkovu reformu ombudsman

Tomáš Fránek | rubrika: Aktuálně.cz | 15. 4. 2012 | 8 komentářů
Reformy prosazené ministerstvem práce a sociálních věcí, vedeným Jaromírem Drábkem z TOP 09, jsou terčem další ostré kritiky. Na mušku si je vzal ombudsman Pavel Varvařovský.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

15. 4. 2012 13:45, Pepéé

Drabek je gauner ,,,nechápu naco lidi v této zemi ještě čekaji ,,,,,asi si myslí že bude líp ,,ale to už nikdy nebude

+8
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 8 komentářů)

25. 8. 2012 15:09 | Stach

http://www.vop.tym.cz/
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

25. 5. 2012 6:24 | haluzak

Ten zákon je zcela nepochybně špatný !! Odporuje si a skupinu absolventů u rodičů co nemaj nárok ani na korunu od státu, na podporu nemají odrobeno na socialce společna domácnost.. Rodiče jak dítě dokončí školu již nemají vyživ.p. Tudíž dle zákona jsem již půl roku ohladu, bez jediné koruny příjmu. DOTOHO MUSÍM MHD NA SVÉ NÁKLADY DOJÍŽDĚT NA VEŘEJNOU SLUŽBU, VE VLASTNÍM PRAC. ODĚVU. ZADARMO PRACOVAT SE SKUPINOU CIGANU A VYVRHELU SPOLEČNOSTI V PODMÍNKÁCH KTERÉ BY SE BÁL MYSLET VÁŽNĚ I ŘEDITEL ZAPADLÉ FABRIKY V ČÍNĚ. ŠATNA-PŘEVLÁKÁRNA-SPRCHY NEJSOU !! KAM NA ZÁCHOD ?? MUŽI KESTROMU ČI DO KŘOVÍ, ŽENY DO KŘOVÍ NEBO NEJBLIŽŠÍ HOSPODY. MNO TEĎ MI VYSVĚTLETE ZACO JSEM TAKTO ŠIKANOVANÝ ?? BYL JSEM VYUČENÝ SLUŠNÝ ČLOVĚK DO DOBY NEŽ JSEM DOKONČIL BEZ PROBLÉMU ŠKOLU A SKONČIL V EVIDENCI NA Ú.P. Ú.P. SPOLU SE SOCIALKOU ZEMĚ DOSLOVA UDĚLALI ZLOČINCE :). VÍTE NĚJAK TO DE KDYŽ JSTE BEZ PENĚZ ALE S RODIČI.. ALE PLATIT PULROKU POJIŠTĚNÍ JSEM ZAŽIL A NEBYLO TO PŘÍJEMNÉ... ŘEK SEM SI MOJE BLBOST, ALE UŽ ANI KORUNU A ONI TAKTO NEZÁKONĚ PROTI ÚSTAVNĚ JEDNAJÍ. PORAĎTE MI PROSÍM NAKOHO SE OBRÁTIT... UŽ SEM ZKOUŠEL VŠECHNO A NA PRÁVNÍKY NEMÁM.. MUSÍM DENNO DENNĚ ŠMELIT VŠELIJAK PENÍZE NATO ABYCH SE UDRŽEL NA PRACAKU A NAŽIVU ! A MOMENTÁLNĚ PROTI TOMUTO JEN ODOLÁVÁM MARODĚNÍM U DOKTORA ALE TEN JE DRUHA POLOVINA VÝDAJŮ A SÍLY. A NIKDE SE NELZE DOVOLAT PRÁV .. ZÁKLADNÍCH LIDSKÝCH ... COPAK TA LISTINA NIC NEZNAMENÁ ? OPRAVDU JSME SE DOSTALI DO DOBY KDE NÁS BUDOU NUTIT DOSLOVA OTROČIT NEBO BUDEŠ PLATIT ZDRAVOTNICTVI ? TAKŽE DLUHY, PŘIDEŠ OBYT SKONČIŠ NA ULICI... TOTO TI HROZÍ POKUD NEBUDEŠ ZADARMO PRACOVAT,NAPROSTÉ SOCIALNÍ VYČLENĚNÍ NA SAMÉ DNO.. A NIKDO NA PRACÁKU, OBECÁKU, SOCIALCE SE SEMNOU NECHCE BAVIT A BEZPLATNÁ POMOC JE TOTÁLNĚ BEZBRANÁ.. CHTĚLO BYTO POŘÁDNÉHO PRÁVNÍKA A HNÁT ČR V TOMTO KONKRÉTNÍM PŘÍPADĚ PŘEDSOUD A VYTŘÍSKAT ZNÍ ODŠKODNÉ JAKO PRASE, JELIKOŽ BY TO BYL SKANDÁL PROTOŽE JSEM SI JISTÝ TÍM ŽE DOBRÝ PRÁVNÍK BY SI PROSADIL ŽE ZDE DOŠLO ZCELA JASNĚ K PROTIÚSTAVNÍMU JEDNÁNÍ PŘIČEMŽ SEM SI ZPŮSOBIL URAZ TAKŽE UJMA NA ZDRAVÍ TRESTNÝ ČIN ZPŮSOBEN STÁTNÍM ÚŘADEM POMOCÍ UZÁKONĚNÝCH ŠPATNÝCH ZÁKONŮ. NEVĚŘÍM ALE VE SPRAVEDLNOST. A ČEKÁM KDY MI DOJDOU NERVY A VEDOUCÍ NA PRACÁKU VYBIJU ZUBY :. POKUD SE NAJDETE NĚKDO .. NO NEVÍM UŽ NEVĚŘÍM V VŮBEC NIC.. MĚJTE SE LIDI A UŽIVEJTE SI DOKAĎ NAVÁS NEMAJ :)
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

10. 5. 2012 11:24 | Helena

Dobrý den chtěla bych se zeptat na tu veřejnou službu dělá nas ji jen 10 lidi ,zakon prej nastal takový že veřejnou službu budou vykonávat všichni co jsou vedený na uřadě práce ,ja už dělám pomalu 4 rok veřejnou službu ,mám smouvu na pul roku dozvěděla jsem se ,že po pul roce mi bude služba prodloužená nemůžu si hledat práci nic jak je to možný a dokdy vlastně budu tu smlouvu mít prodlouženu chápu to tak že na pracáku je nás vedeno v Novoborskem kraji jenom 10 lidí? proč nás neprostrýdaji z ostatními lidmi co jsou vedený na uřadě práce ostatní si sesěj doma a pobíraj si zadarmo peníze z uřadu práce a mi ty samí makáme furt proč prosímvás je to tak vysvětlete mi děkuji
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

16. 4. 2012 16:10 | Honza

Drabek je nejspis zlodej, o tom zadna, ale na lidi, co chteji od statu penize za to, ze nepracuji, je treba prisnost, to rozhodne neni zvrhlost. Stat by mel byt hodny na ty, co mu plati dane, a prisny na ty, co od nej neco (davky, dotace,...) chteji. Ted je to naopak.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

16. 4. 2012 13:46 | liehne

Také jste si všimli, jak je pořád hůř a hůř, ale vůbec nic se neděje, aby se to nějak napravilo. Také vám přijde zvláštní do jakých obrovských rozměrů může nabobtna nespravedlnost, a jak se může smrsknout až vypařit to, co bychom mohli nazvat spravedlností. Copak nikdo není schopen toho Drábka, Kalouska, Nečase atd. usvědčit. Copak s nimi nikdo nechodil na základku? Copak nikdo nezná kořeny té jejich asociálnosti? Spadli snad z Marsu? Myslím, že to všechno byli takoví třídní "otloukánci" a teď si na nás léčí komplexy. Neměli bychom se nechat buzerovat.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

16. 4. 2012 9:44 | znopa

Mému známému, který spadnul mezi nezaměstnané, byla určena kontaktní pošta vzdálená 4 km od místa bydliště a nikoliv ta, kterou má kousek od domu. Na ÚP mu řekli, že to tak určil počítač a tam tedy patří. Tak jsem si vzpomněl, jak STBáci pronásledovali Václava Havla tím, že se jim musel hlásit na místech mimo své bydliště. Tím se asi Drábek inspiroval. Teď se holedbá jak ušetřil, jak snížil nezaměstnanost. A kolik bude asi těch, kteří na takovouto buzeraci nepřistoupili, někdy nedošli a byli proto z ÚP vyřazeni.
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

15. 4. 2012 15:00 | Slávka

Jeden z dalších příkladů,jak si politici hrají na demokraty a ve skutečnosti totalitně rozhodují.Nejvyšší zastánce práv v naší zemi je nakonec podle Drábka naprostý břídil.Politici se nehodlají řídit ani zákony,ani rozsudky soudů a už vůbec názorem ombudsmana. Co to v tom parlamentu chlastají,že jim to tak leze na mozek?(Omlouvám se,ale nemá čeština tolik spisovných slov k vyjádření jistých pojmů).
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

15. 4. 2012 13:45 | Pepéé

Drabek je gauner ,,,nechápu naco lidi v této zemi ještě čekaji ,,,,,asi si myslí že bude líp ,,ale to už nikdy nebude
+8
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Spočítejte si

Výpočet životního minima 2024

Počet členů rodiny

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Milan Jančík

politik a podnikatel

Vít Bárta

politik a podnikatel, ABL

Milan Jančík
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 1 duelů
×
Vít Bárta
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services