Fixluju, fixluješ, fixlujeme: národní rekord v pojistných podvodech padl!

Ondřej Tůma | rubrika: Co se děje | 2. 2. 2012 | 25 komentářů
Takřka všechny pojišťovny působící v České republice hlásí výrazný nárůst pojistných podvodů. Nahrané dopravní nehody, fingované krádeže vozidel, záměrně založené požáry nemovitostí, vymyšlené úrazy – to jsou nejčastější triky z repertoáru pojistných podvodníků.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

1. 3. 2013 16:51, Marcela

Dobrý den já osobně souhlasím se všemi příspěvky , které jsou zde uvěřejněny. Ale milá paní vy víte moc dobře, že co tady píšete je z větší části jen obrana společnosti a vaší osoby. Víte vše vyplave na povrch velice brzy a pan Weiss,pan Robert a hlavně jednatelé společnosti nesou plnou odpovědnost. Za uzavírání smluv o IŽP. Váš takzvaný aktivační systém je jen jeden velký podvod. Konečně jsem pochopila jak to funguje jestli chci mít smlouvu zdarma musím přivést nebo doporučit 3 klienty, ale to je jen na jeden rok . Takže jestli tito tři chtějí totéž tak potřebují 9 doporučení a jestli to budou chtít i tito tak už je to 27 rádoby klientů . Takže Vážená toto je princip letadla nebo pyramidy,protože těch 27 bude chtít smlouvu též rok zadarmo tak musí přívézt dalších 81 rádoby klientů super. A abych mohla pracovat ve vaší rádoby společnosti musela jsem si uzavřít tento produkt. Jistě víte, že pracovních příležitostí je málo a já jsem samozřejmě souhlasila ,ale když jsem chtěla odejít tak mě firma žádala, hlavně pan Robert i pan Weiss, abych smlouvu nerušila, že smlouvu takzvaně podloží . A to se samozřejmě nestalo nikdo nic neplatil a já teď musím uhradit dluh společnosti AXA a tento dluh mi nikdo neodpárá . Toto je jednání poradců společnosti Lektor Profit. Tito lidé nemohou klidně spát, protože vědí, že vše zde je pravda včetně všech příspěvků shora uvedených já jsem v této společnosti pracovala. S pozdravem. Bývalá kolegyně.

+119
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

1. 3. 2013 13:08, ....

Dobrý den, chápu Vaše rozčílení , já sama jsem také naštvaná, byla jsem v té firmě a to co tu píšete jsem teda vůbec nezažila. Naopak poradci mi vše vysvětlili a smlouvu se mnou sepsal licencovaný obchodník, který se mi prokázal licencí od ČNB a ten mě také seznámil s podrobnostmi ohledně produktu je to od vás všech pěkný hnus taky mám dluh vůči pojišťovně, jsem však oproti vám asi jediná dospělá a nesu zodpovědnost za své chování. Do smlouvy jsem mohla kdykoli nahlédnout v průběhu těch tří dnů před podpisem, což jsem považovala za fér . Moc dobře víte, že smlouvu vždy a zásadně sepisoval a vysvětloval licencovaný manažer. Pokud jste měli možnost přečíst si SM a jsem přesvědčená o tom, že vám tuto možnost neodepřelí ,tak kdo je tady hloupej ???Firmu Lektor znám velice dobře a vím, že tento postup byl stejný u všech zájemců o spolupráci. Nechci se jich zastávat , jen vím, že si to od Vás nezaslouží…. Každý zájemce o spolupráci měl možnost se svobodně rozhodnout ,tři dny mohl být v kancelářích společnosti a sledovat co se tam děje a jak to vše funguje. Měla jsem i vlastní tým a proces se stále opakoval i u mích doporučení !!! Navíc pokud vás někdo nutil k podpisu a nevěřím ,že tomu tak bylo, pak jste určitě věděli stejně jako já, o dvouměsíční výpovědní lhůtě nebo né ?! Nebudu se tady dohadovat o tom co bylo a nebylo správné od vedení spol. jen se nad sebou zamyslete já to udělala a už nechci mít nic společného s podobným obchodem!!!

-102
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 25 komentářů)

2. 2. 2012 10:10

Citace - eďa / 02.02.2012 08:33

No to je mi novina. A teď zkuste ještě jeden krůček. Proč ti mega finanční trotlové ty pojistky plné výluk vlasně uzavírají ?

Protože výklad výlohy se dá vysvětlit několika různými významy a pojišťovny si vždy vyberou ten, který jim umožní neplnit. (Viz starý známý rozdíl mezi povodní a potopou, na který se přišlo až po rozsáhlých povodních). Již jen tím, že je možné výluky uplatňovat ztrácí produkt na původním významu, proč pojišťovny vznikly.
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

2. 2. 2012 8:33 | eďa

No to je mi novina. A teď zkuste ještě jeden krůček. Proč ti mega finanční trotlové ty pojistky plné výluk vlasně uzavírají ?
-7
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

2. 2. 2012 8:31 | Pijan

nedávno mne oslovil nějaký pojištovák telefonem. Nabídka na pojistku na úraz s hospitalizací. No nabyprávěl mnš vše možné a částky atd. Nechal jsem si poslat smlouvu a četl. ( malým písmem napsáno: ne, když. Ne když. Ne když ) Takových ne, tam byla celá řada a já pochopil, že když nabourám a budu mít úraz, nic nedostanu. Když se vlastně stane cokoliv, nic nedostanu, protože jedna věc vylučuje druhou. V sobotu přesně ve 12:00 volal někdo. Představil se opět jako zástupce oné pojištovny a skoro mi vynadal, že jsem ještě neposlal podepsanou smlouvu zpět. Vážené pojištovny, budete-li mne otravovat a to dokonce o víkendu při obědě, dostanete ode mne ale úplně ho... Já se nedivím, že je někdo chce podvést, když jejich plnění je obvykle provázeno tím, že nic nedostanete. Pojištovák vás neseznámí se VŠEMI podmínkami, takže nakonec krmíte darmožrouty v knclech, ale aby Vám někdo pak něco vyplatil, to rozhodně ne.
-5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

2. 2. 2012 8:26 | Jan

Tak se pochlapte, kdo a zač jsou ty 2 palce dolů?
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

2. 2. 2012 8:10 | Jan

Kdyby pojistné smlouvy nebyly plné výluk a pojišťovny si z toho neudělaly pouze výnosné rito pro sebe za smlouvy na "spoření" , ale plnily základní účel - sdružení financí pro případ nenadálé nouze - bez výluk, tak by nikdo neměl důvod řešit jak páchat podvod. Předem by věděl, že je pojištěn, obdrží plnění. Takto je pojištěn, platí, platí, přijde událost a pojišťovna nalézá ve výlukách spoustu podobných odkazů, na které se odvolává.
-40
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Stránka 2/2

2

Následující

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Karel Svoboda

podnikatel, Toi Toi

Daniel Beneš

manažer

Karel Svoboda
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 1 duelů
×
Daniel Beneš
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 1 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services