Výpočet životního minima 2025
Rozšířená verze kalkulačky
Další kalkulačky
Interaktivní grafiky
Jakou kartu dostanete? Podívejte se na přehled podle bank
Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více
Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny
Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více
Takhle vám vysajou účet. Podívejte se na triky podvodníků
Přijde e-mail, SMS, zpráva na Facebooku. Píše banka, doručovací služba nebo i finanční...více
Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety
Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více
Které řetězce vás dál matou? Prozkoumali jsme slevy
Po roce jsme znovu prošli největší obchodní řetězce. Zajímalo nás, jak vypadají jejich...více
Doporučujeme
Přihlášení k newsletteru
Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.
Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.
Tamara Kotvalová
podnikatelka, Carollinum
Michaela Maláčová
modelka a podnikatelka

50,00 %
z 12 duelů

52,63 %
z 19 duelů
Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů
Diskuze: Kšefty s chudobou. Přímá linka do Šluknova!
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
26. 9. 2011 11:44, Vláďa
Ptám se, proč se novináři nezajímají o to, kolik lidí ve skutečnosti u nás pracuje a kolik „lemplů“ musí živit..? Přitom je to tak jednoduché. Produktivních lidí snad není ani milion. Tak každý z nás musí živit dalších devět. Když si jdu koupit po celodenní dřině do marketu chleba, něco málo na něj a pití, protože na víc mi nezbude, může mě vzít čert, když vidím u kasy naše nepracující spoluobčany, jak se vesele baví u vozíků narvaných uzenými kýtami, kartony cigaret a dalším pro mě pracujícího „nedostatkovým“ zbožím. Věřte mi, že mám potom opravdu rudo před očima a říkám si, dokud budou tito lidé jezdit s plnými vozíky a já jen s poloprázdným košíkem, tak vím, že si nemohu dělat žádné iluze, protože je něco shnilého ve státě českém. Až to bude naopak a já potáhnu po celodenní dřině ten naplněný vozík a venku bude žebrat vyhublý loudil, tak budu vědět, že vláda kterou jsem volil udělala taková pravidla, aby má práce byla odměněna po zásluze a ti co dělat nechtějí a nebudou se dostanou tam kam si pomohli sami. Ale to je asi dost naivní představa, že? Myslím si, že takových jako jsem já, je 90% národa. Náš „český“ problém je v tom, že o tom neumíme, lépe řečeno NECHCEME, mluvit a nazývat věci pravým jménem. Raději budeme strkat hlavu do písku do té doby než se v něm totálně udusíme. Proto si to pojďme aspoň psát a třeba se nám podaří cestou mailů a dalších vymožeností dnešní doby vyburcovat v nás cestu k řešení, jak z tohoto svinstva ven..!!! Vždyť jde jen o jediné. Zbavit se škůdců tohoto státu. Jak??? Zaměstnat škůdce ve podnicích se státní účastí, státních institucích, sněmovbě a na ministerstvech!! Neppřijde - li urychlené řešení budou lidé opět zvonit klíči pokud nevezmou do rukou vidle a baseballové hole!? Skoro mne děsí zeptat se: „Budou cvakat závěry zbraní?“ Občan je hlavní politickým protagonistou, nikoliv politik. Politici musí mít strach z reakce lidí, pakliže nebudou jednat v jejich prospěch. Ne strach o život, ale o svoji kariéru a čest pokud jim ještě nějaká zůstala.
Další příspěvky v diskuzi (celkem 26 komentářů)
12. 6. 2015 16:07 | Marauder
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
4. 8. 2013 13:42 | pepi
4. 8. 2013 13:37 | pepi
6. 11. 2011 19:33 | Leo Švančara
11. 10. 2011 15:20 | Gabriel Pleska
30. 9. 2011 15:46 | anetta
27. 9. 2011 14:55 | Rob
26. 9. 2011 20:25 | Klimovic
26. 9. 2011 16:24 | Honza
26. 9. 2011 15:22 | Rejpal
26. 9. 2011 15:16 | Rob
26. 9. 2011 15:08 | Honza
Tohle nejde aplikovat u těch našich "nepřizpůsobivých", neboť se množí jako králíci. Za pár generací to tady bude jako na Slovensku (v některých oblastech jich je už většina) a za dalších pár generací jako v Kosovu, Gaze, JAR, Zimbabwe, Detroitu či v New Orleans po hurikánu. Nene, uplácení sociálními dávkami vede v delší perspektivě k pěknému průšvihu.
26. 9. 2011 14:44 | Rob
26. 9. 2011 14:19
26. 9. 2011 14:17 | Slávka
26. 9. 2011 13:07 | Matěj
26. 9. 2011 11:44 | Vláďa
26. 9. 2011 11:23 | eďa
26. 9. 2011 11:19 | Karel
26. 9. 2011 11:19 | Merlin
Obraťte se ke mně a dojdete spásy, veškeré dálavy země. Já jsem Bůh a jiného už není. (Izajáš 45:22)
Stránka 1/2
Předchozí