Diskuze: Škola finanční gramotnosti: jak si (ne)půjčovat
Půjčovat se dnes dá na mnoho způsobů. Když pomineme nekomerční možnosti, tedy rodinu či přátele, můžete si zajít do banky, k lichváři nebo k někomu mezi tím. Existuje mnoho druhů půjček a každý z nich je vhodný k něčemu jinému. Dobrou či špatnou volbou můžete ušetřit nebo ztratit mnoho tisíc.
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Další příspěvky v diskuzi (celkem 5 komentářů)
24. 8. 2014 10:07 | Pan Musa
1) Krátkodobé půjčky: 1-5 (půjčky v rámci této kategorie mohou být uvolněny pouze na dlužníky ve lhůtě od 1 do 5 let, pokud vše, co bylo stejné). 2) Střednědobé úvěru: 5-15 let (Úvěry v rámci této kategorie mohou být uvolněny pouze na dlužníky ve lhůtě od 5 do 15 let, pokud vše, co bylo stejné). 3) Dlouhodobý úvěr: 15 až 30 let (Úvěry v rámci této kategorie mohou být uvolněny pouze na dlužníky v časovém limitu 15 až 30 roky, pokud vše, co bylo stejné).
Poté naneste na: abdulhamidfinance@yahoo.com
28. 7. 2011 12:49 | Ludek
Nájem 2+1 v Praze je cca 12000 s energiemi. Hypotéka na 2+1 v Praze na 20 let i s energiemi bude srovnatelná 8000 uver 4000 energie a poplatky.
Pokud budu pracovat daleko od mesta, kde mám práci, tak to co usetrim na najmu dam za dojizdeni.
Můj názor je, že je nejlepší použít co nejvíce hotovosti v rodině, setřit spotřební výdaje (například není potřeba byt hned vybavovat), vyměňovat starou kuchyňskou linku atd.
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
11. 7. 2011 16:06 | xls
11. 7. 2011 11:48 | Pavel
11. 7. 2011 9:37 | Hráč