Radim Jančura: Pendolino je nešťastný vlak

Martin Vlnas | rubrika: Rozhovor | 11. 6. 2011 | 10 komentářů
„Celkem na chod státu přispíváme stovkami milionů korun ročně. Při představě, že třicet procent z toho někdo rozkrade, se mi dělá zle. Pokud to tak půjde dál, jednou uteču a půjdu daně platit někam, kde se vynaloží efektivně,“ říká Radim Jančura v závěrečné části exkluzivního rozhovoru.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

11. 6. 2011 19:34, kocina

pane Jancura jste velice chytry clovek,stejne tak i Okamura a Janecek.
co kdyby jste se slozili a v hlavnim vysilacim case zaplatili film
http://www.csfd.cz/film/283075-financni-krize/
traba nova,prima,CT1
cim drive by to bylo tim lepe.mozna by lidi zacali chapat ekonomiku v souvislosti s politiky.politika je totiz spina a lezou do ni lide,kteri nikdy nic nedokazi.
ani jeden z vas do politiky nepujde - je mi jasne proc.taky bych do ni nesel.rozhodne to nejsou finance,ale ta spina mi vadi.bohuzel verejne prostredky ovladaji politici a zacinaji mi dane vadit.jsou nehorazne - 70% je uz proste prilis!!!!
ani se nesnazim mit vice penez - nevyplati se to !!
vse co jsem potreboval uz mam a to mam neskonale mene nez vy tři.dane platim jak mourovatej !

prinos toho filmu by byl mozna vetsi nez rozhovory na penize.cz i kdyz napad to byl dobreja serveru fandim.
ted se snazte vy tri ovlivnit vetsinovou populaci.mam dojem,ze producentem filmu je matt damon.
VV podle meho uspech zahodila - skoda.

kolik muze stat takovy film v hlavnim vysilacim case?? 2-3 mio? jeste bych udelal upoutavku na vase firmy!! film bych prosil bez reklam a vkuse.lidi by mohli ztratit souvislosti.
je neskutecny,ze je v narode 90% lidi nechapajicich.

preji si bankrot po vzoru Recka,aby se jim ty hlavy otevrely.to jeste bude mela.az si Cina kychne a nebude to dlouho trvat tak EU a USA jde do kytek.verim,ze vase firmy to preziji i kdyz mozna se sramy.
kazdopadne va trem fandim.
jestli Kalouska nahradi Sobotka - mame se na co tesit !

+2
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

11. 6. 2011 18:35, Georg

Klobouk dolů před panem Radimem Jančurou!!!

-2
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 10 komentářů)

15. 1. 2017 22:57 | Mirda

Pro mě jste příživník. Selským rozumem je jasné, že dotace co berou ČD za km nejsou za ztrátovost zrovna na trati Praha - Brno nebo Ostrava, ale za to že vozí lidí do školy a do práce ze všech i nejzapadlejsich koutů republiky, na tratích kde se rozhodne vydělat nedá. Až začněte jezdit tam, tak řeknu že jste frajer, jinak jste jen příživník na nějvydelecnejsich tratích, který vydělává na úkor veřejných peněz z kapes nás všech.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

22. 10. 2011 15:49 | Jara

Jste mladí a nezatížení dobou minulou, nejste ani liščata, to jsou totiž potomci kom. bosů, kteří dnes vládnou, al epokud bude takových víc, začnou lidé se zájmem chidit k volbám, prtože za těmi co budou kvalitně kandidovat a naděje že kvalitně povedou tuto zem jste vy. pokud se to podaří a já tomu věřím, máme naději se stát Švýcarskem východu a já podobní, kteří jsme peníze vydělali, neukradli a chceme žít bez hloupých zpráv v TV a jinde, zůstaneme žít zde a nebudeme se na důchod stěhovat do světa.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

1. 7. 2011 17:39 | Mirek z Brna

Nevím, jestli Vás pánové vyslyší, ale já jsem si to hned stáhnul. Nicméně jako nápad je to skvělé a i ta krátká zprávička před filmem, že sponzorem tohoto filmu je.... by udělala hodně. Tedy pro ně. Moc děkuji za typ a budu ho šířit mezi všechny svoje známé i neznámé neb jsem to dal na facebook, aby si to lidé zhlédli. Ještě jednou díky!!!
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

16. 6. 2011 15:06 | Pavel

Pro mne je název Student agency synonymem solidnosti, ochoty a kvality. Jeden kladný zážitek ze zimní kalamity v autobusu na D1 mě navěky utvrdil v mém kladném postoji k panu Jančurovi a jeho firmě. Nějakým zázrakem dokázal, že jeho čeští zaměstnanci se vůči zákazníkům chovají vzorně.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

11. 6. 2011 20:11 | kocina

filmy nejsou mirene na podnikatele v zadnem pripade. maji souvislost propojeni ekonomiky a politiky. jsem zvedav jak se toho vy tri zhostite.ostatni by vam meli prispet - vas okruh se zacina pekne rozsirovat a fandim vam - jen tak dal. nerad bych se dozil doby aby mi vnoucata rekli - dedo a co jsi pro to udelal ty - ze my se mame velice spatne - je to tvoje vina??!!s takovou predstavou bych zit tedy nechtel !!!
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

11. 6. 2011 19:43 | kocina

jeste dovetek pred spustenim filmu idelani by byl rijen by mely predchazet filmy http://www.csfd.cz/film/259465-wall-street-penize-nikdy-nespi/ http://www.csfd.cz/film/8764-wall-street/
to jen proto aby si lidi uvedomili souvsislosti.
v rijnu je to idelani proto,ze kazdy zacne sledovat hlavni vysilaci cas a vetsina lidi bude po dovolenych uz vydyndana z penez (omlouvam se okamurovi :-) ) ekonomika s politikou uzce souvisi a treba to lidi zacnou velmi dobre chapat - skoly to zatim nedokazi.vysvetlujte mladymu jak to spolu souvisi - bude na vas koukat,jestli jste nespad z visne.
pro finacni gramotnost obyvatelstva by jste udelali maximum.
vcera jsem poslouchal v šípovinach pana Sedlačka (ekonom) velice chytry clovek !
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

11. 6. 2011 19:34 | kocina

pane Jancura jste velice chytry clovek,stejne tak i Okamura a Janecek. co kdyby jste se slozili a v hlavnim vysilacim case zaplatili film http://www.csfd.cz/film/283075-financni-krize/ traba nova,prima,CT1 cim drive by to bylo tim lepe.mozna by lidi zacali chapat ekonomiku v souvislosti s politiky.politika je totiz spina a lezou do ni lide,kteri nikdy nic nedokazi. ani jeden z vas do politiky nepujde - je mi jasne proc.taky bych do ni nesel.rozhodne to nejsou finance,ale ta spina mi vadi.bohuzel verejne prostredky ovladaji politici a zacinaji mi dane vadit.jsou nehorazne - 70% je uz proste prilis!!!! ani se nesnazim mit vice penez - nevyplati se to !! vse co jsem potreboval uz mam a to mam neskonale mene nez vy tři.dane platim jak mourovatej !
prinos toho filmu by byl mozna vetsi nez rozhovory na penize.cz i kdyz napad to byl dobreja serveru fandim. ted se snazte vy tri ovlivnit vetsinovou populaci.mam dojem,ze producentem filmu je matt damon. VV podle meho uspech zahodila - skoda.
kolik muze stat takovy film v hlavnim vysilacim case?? 2-3 mio? jeste bych udelal upoutavku na vase firmy!! film bych prosil bez reklam a vkuse.lidi by mohli ztratit souvislosti. je neskutecny,ze je v narode 90% lidi nechapajicich.
preji si bankrot po vzoru Recka,aby se jim ty hlavy otevrely.to jeste bude mela.az si Cina kychne a nebude to dlouho trvat tak EU a USA jde do kytek.verim,ze vase firmy to preziji i kdyz mozna se sramy. kazdopadne va trem fandim. jestli Kalouska nahradi Sobotka - mame se na co tesit !
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

11. 6. 2011 18:35 | Georg

Klobouk dolů před panem Radimem Jančurou!!!
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

11. 6. 2011 14:28 | jezevec

jiné jméno než student agency? já bych byl tvrdej. student-bus, student-vlak, student-air, a slogan "s našimi cenami si cestování může dovolit i student". každý kdo to sleduje tak pamatuje jak pan jančura začínal coby studentík rozdávající au-pair a zájezdy v bitte lacheln , a že už od té doby asi dospěl je zřejmé. dneska je studentagency možná blbé jméno ale dobrá značka, branding ustojí, přinejmenším v praze.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

11. 6. 2011 2:58 | cedi

|Skanska už strach dostala...
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Spočítejte si

Výpočet životního minima 2024

Počet členů rodiny

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Pavel Juříček

podnikatel, Brano Group

Tomáš Prouza

ekonom

Pavel Juříček
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 1 duelů
×
Tomáš Prouza
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services