Jak se dá s málem vydělat hodně

Vydělat 28 tisíc korun spekulací na posílení eura lze dvěma způsoby. Buď investor koupí evropskou měnu za 2,8 milionů korun, nebo investuje do derivátů třeba jen 28 tisíc a přijme o něco větší riziko. Absolutní výnos z obou variant je přitom stejný. Vyzkoušejte si jak to funguje v našem simulátoru.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

8. 9. 2007 17:49

Zkuste Open end investiční certifikáty, s tímto poměrem: 20% DJ Euro Stoxx Total return
15% S& P 400 MidCap Index, 15% Nasdaq 100, 10% GSCI a 40% REXP. Pokud si stanovíte stop-loss řekněme na 10%. Můžete klidně spát. Je jedno jestli investujete do akcií na rok nebo 10 let, protože pokud nemáte stop-loss, je to jedno. Když by jste třeba nakoupil index Nikkei 225 v roce 1989, tak bez účinného money managementu se na stejnou úroveň dostanete tak v roce 2020? (Dnes je index na polovině své hodnoty z roku 1989, takže vysedět ztrátu nedává smysl) Pan Bufett si to může dovolit, protože on na rozdíl od nás malých investorů nekupuje pár kusů akcií, ale VŽDY většinový podíl ve společnosti, kterou tedy ovládne a má pak vliv na jejích chod: Zkuste s 30 akciemi ČEZ měnit strategii tohoto podniku. Summa: Počkejte pár týdnu než se trhy uklidní a do té doby nechte peníze na ING kontu za 2.25% p.a. a pak je klidně investujte do akcií, jenom s tím, že když půjdou dolů, tak je prodáte dřív než se dostanou na dno. Hodně úspěchu!

Zobrazit celé vlákno

+63
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

9. 9. 2007 20:11, Barina

Milosi, koukam jako blazen. Ten magor Renda nebo jak se ted zrovna jmenuje trpi tezkym rozdvojenim osobnosti, asi mu z tech milionu hrablo. Pise prispevky a sam si ne na odpovida....je to s nim fakt zly. Cela diskuze na tomto webu je asi jeho dilo. Je to agent Penize.cz:)

Zobrazit celé vlákno

-39
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 44 komentářů)

11. 9. 2007 22:43 | Trader007

Tak mě napadá, při čtení příspěvků toho pošuka Rendy-Tradera, známý fór. Ty dva pražáky nikdo neviděl obchodovat, ale věříme tomu. Co myslíte, má Renda aliasTrader1 péro? Já ho neviděl, ale věřím, že ho má:)
+14
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

10. 9. 2007 16:08 | Radar

Marek- teda mě se ty příspěvky zdály dost jetý na to, aby to byla pravda. Parádní kousek, pobavil ste mě.
P.S. a dávám tomu tak hodinu, než tady zase nějaký trotl napíše, že ste si i tenhle příspěvek napsal sám :-))
+34
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

9. 9. 2007 21:30 | Barina

A ted si naklikal 5x hodnoceni sveho prispevku! :)Pripad pro Chocholouska
+32
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

9. 9. 2007 20:47 | Milos

Ja na tento web zabrousil uplne nahodou, a vidim, ze do seriozni diskuze to zde ma daleko. Za nazor je kazdy osocovan (alespon v tomto vlaknu). Na jinych chatech lidi poradi, pomahaji si, rozebiraji obchody a tady se jen narika. Ztrata casu. Za chvili mi oteviraji corn, balim to tady:).
+49
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

9. 9. 2007 20:11 | Barina

Milosi, koukam jako blazen. Ten magor Renda nebo jak se ted zrovna jmenuje trpi tezkym rozdvojenim osobnosti, asi mu z tech milionu hrablo. Pise prispevky a sam si ne na odpovida....je to s nim fakt zly. Cela diskuze na tomto webu je asi jeho dilo. Je to agent Penize.cz:)
-39
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

9. 9. 2007 19:48 | Milos

hezke:)) Napsal jsem jen svuj nazor, ze me nezajima jestli nekdo obchoduje realne atd. Me to proste pomohlo. Nemam jediny duvod zkoumat, jestli oblbují verejnost ci ne.Kazdy si musi udelat svuj usudek.Tecka. No a co se tyka mozneho"setkani", opet je to na dobrovolnosti, ale z Vaseho uprimneho priznani, ze se na chatu vydavate za vice osob, je mi jasne o koko nebo spise o "co" jde. Hodne uspechu, min 2000 babek denne preji:))) Papirovym obchodnikum zdar
+39
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

9. 9. 2007 17:12 | Trader1

Miloši, nechal jste se nachytat na moje stupidní příspěvky a svou reakcí přesně potvrdil realitu, že buď jste od nich zmanipulovaný naivka nebo tady spamuje přímo finančník a loví další duše.
A co se mě týče, řeknu to natvrdo - ano vydělávám a ne málo (po 3 letech), jenže je tady jedno ohromné ALE o kterém se ta vypečená dvojka Podhajský-Nesnídal před svými "sponzory nováčky" jaksi nezmiňují - měl sem na rozdíl od 95% začátečníků v začátcích dost neomezené zdroje z mých dalších aktivit, takže sem mohl v pohodě dotovat povinné školné ze ztrát (a to i s použitím konzervativních SL, MM, PD atd.).
Osobně ty dva pány považuji za bezcharakterní gaunery, co nemají problém marketingovou manipulací rvát neznalé s 5-tisícovými účty do komodit pod komunitní zástěrkou a články o milionářích (i když teď změnili taktiku, protože začalo přibývat lidí, kterým to začalo být podezřelé). A to, že je dva neviděl nikdo nikdy naživo obchodovat na žádné akci, to zdaleka neni tak bezvýznamná skutečnost jak se snažíte tvrdit.
Jinak se omlouvám, setkávat se s někým vašeho typu o to opravdu nemám zájem.
Pavel Marek (Trader1, Renda)




+12
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

9. 9. 2007 14:00 | Milos, milos@kolencik.cz

Rendo, Tradere1, jsem rad, ze nejsem s kladnym nazorem na Financniky, resp. na jakekoliv "placene" skoleni sam. Vzdy si odneseme alespon jednu dobrou radu, ktera skoleni krasne zaplati:))). Posledne jsem na Woodiem vydelal 700babek, behem prednasky. Ale ucit se musime porad. Nekdo ma treba kliku, obchoduje od zacatku jednoduche strategie a jde mu to bez skoleni. Ja osobne se treba pozvolna vracim k obycejnym prunikum trendovymi carami. A nejvic me zatim obohatilo setkani s tradery a spolecne zive obchodovani. To je radost obchodovat. Nekdy me totiz ten osamoceny "business" leze na mozek:))). Kdyby mel nekdo zajem, napiste, prijedu kamkoliv, treba do Alp, Chystam do jednoho penzionu s internetem. Tradere1, ty jedes asi o par trid vys, veris, ze by me to zajimalo:)))
+9
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

8. 9. 2007 17:53 | Vojta

Eriko, tak Vás poučení stálo 100.000, jiní přišli díky své hlouposti i o mnohem víc. Pokud jste se poučila, že dávat svoje peníze neznámému člověku je chyba, pak to stálo za to.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

8. 9. 2007 17:49

Zkuste Open end investiční certifikáty, s tímto poměrem: 20% DJ Euro Stoxx Total return 15% S& P 400 MidCap Index, 15% Nasdaq 100, 10% GSCI a 40% REXP. Pokud si stanovíte stop-loss řekněme na 10%. Můžete klidně spát. Je jedno jestli investujete do akcií na rok nebo 10 let, protože pokud nemáte stop-loss, je to jedno. Když by jste třeba nakoupil index Nikkei 225 v roce 1989, tak bez účinného money managementu se na stejnou úroveň dostanete tak v roce 2020? (Dnes je index na polovině své hodnoty z roku 1989, takže vysedět ztrátu nedává smysl) Pan Bufett si to může dovolit, protože on na rozdíl od nás malých investorů nekupuje pár kusů akcií, ale VŽDY většinový podíl ve společnosti, kterou tedy ovládne a má pak vliv na jejích chod: Zkuste s 30 akciemi ČEZ měnit strategii tohoto podniku. Summa: Počkejte pár týdnu než se trhy uklidní a do té doby nechte peníze na ING kontu za 2.25% p.a. a pak je klidně investujte do akcií, jenom s tím, že když půjdou dolů, tak je prodáte dřív než se dostanou na dno. Hodně úspěchu!
+63
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

8. 9. 2007 15:48 | Trader1

Souhlas s Milošem, všichni závidí, jsou to náhodou bohové, já už po jediném setkání s nima běžně scalpuju 15 kontraktů ERka a dělám tak 1000 - 2000 USD denně. Mluvil sem tam s lidma, co dali v práci výpovědi a vrhli se na obchodování komodit a dneska jsou těžký milionáři. Dělal sem před tim Herbalife, ale proti komoditám je to neskutečná dřina, teď ležim s notebookem u bazénu a prachy se sypou.
+38
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

8. 9. 2007 12:13 | Renda

Já taky nechápu co tady ty socky brečí, já sem díky klukům z finančníka na komoditách za rok vydělal na barák s auťákem a stačila mi na to hodina denně a i to se mi zdá moc. Jedu ropu a je to úplně v pohodě. Takže se nebojte a jděte do toho, je to supr job.
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

8. 9. 2007 0:42 | Milos

Se zajmem procitam nazory na kluky z Financniku. Nechapu ty narky, ze jsou snad "podvodnici", kteri nicemu nerozumi a sami neobchodují. Kdybych takove zakladni skoleni absolvoval pred ostrym startem, usetril jsem si mnobo babek.Komodity delam 2 roky naostro. Podotykam, ze nejsem zadny jejich agent, ale z kazde akce, kterou poradali jsem si odnesl to co jsem potreboval. A at sami obchodují ci ne, je mi to fuk a pro ne to byl vzdy posun k ziskum. A postupne dochazim ke zjisteni, ze maji pravdu v mnoha vecech, napr. ze nejlepsi zisky jsou na indexech 2,5 hod po startu a 2,5 pred koncem. Je to proste vyvoj, ktery si musi kazdy projit. Drive jsem civel do PC 12 hod denne aby mi neco neuteklo. Dnes usedam do kresla vecer, vezmu nekomu treba 100-300 babek a pritom stiknu i serial v TV:))). Takze kdo zavidite, ze se nekdo vypracoval k vydavani knih, skoleni, dokaze zorganizovat setkani s Woodiem, tak si stejnou aktivitu rozjedte sami. Jak jednoduche! A jeste neco zaverem: na setkanich s tradery jsem si overil, ze na chatech narikaji jen ti co nejsou schopni sami vydelat ani dolar nebo jedou uz roky na papire:). Hodne zdaru
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

6. 9. 2007 19:32

jestli muzu zaslu vam email me totiž podvedl Prochazk vaclav pry investuje a z mesic vydela. az 200% pry se nesmi mluvit o te společnosti Ja blba mu dala 100 000 at mi je shodnoti . je nek oho podvedl stejne. dejte vedet na muj balazova.erika@.sezna m.cz jmenuje VACLAV PROCHAZKA JABLONEC NAD NISOU pozor na nej!!!!!!!!!!!!!
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

6. 9. 2007 19:32

jestli muzu zaslu vam email me totiž podvedl Prochazk vaclav pry investuje a z mesic vydela. az 200% pry se nesmi mluvit o te společnosti Ja blba mu dala 100 000 at mi je shodnoti . je nek oho podvedl stejne. dejte vedet na muj balazova.erika@.sezna m.cz jmenuje VACLAV PROCHAZKA JABLONEC NAD NISOU pozor na nej!!!!!!!!!!!!!
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

6. 9. 2007 19:32

jestli muzu zaslu vam email me totiž podvedl Prochazk vaclav pry investuje a z mesic vydela. az 200% pry se nesmi mluvit o te společnosti Ja blba mu dala 100 000 at mi je shodnoti . je nek oho podvedl stejne. dejte vedet na muj balazova.erika@.sezna m.cz jmenuje VACLAV PROCHAZKA JABLONEC NAD NISOU pozor na nej!!!!!!!!!!!!!
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

6. 9. 2007 19:32

jestli muzu zaslu vam email me totiž podvedl Prochazk vaclav pry investuje a z mesic vydela. az 200% pry se nesmi mluvit o te společnosti Ja blba mu dala 100 000 at mi je shodnoti . je nek oho podvedl stejne. dejte vedet na muj balazova.erika@.sezna m.cz jmenuje VACLAV PROCHAZKA JABLONEC NAD NISOU pozor na nej!!!!!!!!!!!!!
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

27. 8. 2007 8:30 | Vladan

To sou obecne zavery. Dluhopisy bych si posledni 2 roky nekupoval a do portfolia bych si je taky nedaval. To uz radsi penezak. Pri podobnem vynosu :-) A proc neposilit zrovna ted vic akcie? :-) Lovite dusicky?
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

24. 8. 2007 23:01 | Radar

Tak já je také osobně neznal, než jsem navštívil setkání traderů v Praze, které pořádali. Lidi co tam dorazili mi přišli docela v pohodě, ale chování těchto dvou mistrů světa mě dokonale otrávilo. Něco tak namachrovaně vlezlého jsem dlouho neviděl. Odešel jsem sice po 30 min., ale byla to dobrá zkušenost. Ano je to easy vymývat lidem oči historkama o milionářích v 16 letech a 2 hodiny denně v komoditách :-)
-12
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

24. 8. 2007 14:35 | Zip

Dovolím si také reagovat. Osobně lidi z finančníku neznám, ale mohu říci, že jsem na jejich webu "začínal" a informací tam je o základech tradingu docela dost. I když jsem měl podobný pocit, že je to vše tak "easy", ale skutečnost je jiná. Stále ale věřím, že "to funguje" a je možné si tímto "přivydělat" :-))) Začal jsem ale s 1800,-EUR a pákové certifikáty.
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Stránka 1/3

Předchozí

1

Spočítejte si

Finanční rezerva

měsíců
%
měsíců

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Petr Mach

ekonom a politik

Karel Svoboda

podnikatel, Toi Toi

Petr Mach
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 1 duelů
×
Karel Svoboda
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 1 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services