Finanční rezerva
Rozšířená verze kalkulačky
Další kalkulačky
Interaktivní grafiky
Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank
Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více
Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny
Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více
Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla
Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více
Takhle vám vysajou účet. Podívejte se na triky podvodníků
Přijde e-mail, SMS, zpráva na Facebooku. Píše banka, doručovací služba nebo i finanční...více
Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety
Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více
Doporučujeme
Přihlášení k newsletteru
Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.
Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.
Jaroslav Klíma
podnikatel, Tuscan
Markéta Šichtařová
ekonomka
0,00 %
z 0 duelů
95,74 %
z 47 duelů
Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů
Diskuze: Nejlepší podílové fondy podle Morningstar
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
1. 8. 2007 10:01, pojišťovák
Přesně tohle myslí, ale jak se zdá vy jste nepochopil výhodu IŽP Aegon, konkrétně má na mysli produkt Aegon Invest, mrkněte se na web Aegonu.
A než mě začnete nazývat dementem, vím jak to funguje, jaké jsou rozdíly mezi IŽP a OPF. Ale na Investu se mi líbí možnost že můžu vložit x tisíc, které vydělají tolik a tolik za dejme tomu 4 měsíce a já můžu převést je do libovolného méně rizikového fondu a nemusím zatěžovat hlavu berňákem. Nehledě na to že první převod je zdarma a další je zpoplatněn 50 Kč, další věc je že si můžu pohrát se vstupním poplatkem, který začíná na 5% a minimum, které můžu nabídnout je 1, 4 % ( což mimochodem znamená nulovou provizi ), poplatek za správu investic je 0, 08 % měsíčně. Jaký je vliv poplatků na celkový výnos vám snad nemusím vysvětlovat.
Osobně se mi Invest hodně líbí, každopádně svým klientům vysvětluji rozdíl mezi OPF a IŽP a ke krytí doporučuji rizikovku a k investování OPF ( dávám jim informace jak co funguje a doporučuji k pročtení weby jako peníze, měšec apod. ) nebo Invest. Pokud máte nějaké dotazy napište je na pavelhek@centrum.cz, rád vám je zodpovím.
P.S. Nedávno se mě jeden kamarád ptal jakou pojistku si má udělat, doporučil jsem výše popsané, bohužel pak přišel nějaký bouchač a řekl to si nedělejte, z toho nic nebude mít, tady mám super produkt, v 65 dostanete tolik a tolik, my investujeme bezpečně a ne jako OPF a navíc máte slevu na dani. Holt musím konstatovat, že je patrně lepší obchodník. Jo a byl ze společnosti, která sponzoruje F1 a prodává taky OPF, ale z toho asi není taková provize.
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
Další příspěvky v diskuzi (celkem 8 komentářů)
28. 6. 2008 6:42
1. 8. 2007 10:01 | pojišťovák
P.S. Nedávno se mě jeden kamarád ptal jakou pojistku si má udělat, doporučil jsem výše popsané, bohužel pak přišel nějaký bouchač a řekl to si nedělejte, z toho nic nebude mít, tady mám super produkt, v 65 dostanete tolik a tolik, my investujeme bezpečně a ne jako OPF a navíc máte slevu na dani. Holt musím konstatovat, že je patrně lepší obchodník. Jo a byl ze společnosti, která sponzoruje F1 a prodává taky OPF, ale z toho asi není taková provize.
23. 7. 2007 22:26 | ingkrtek
(Fond je investován do podílových jednotek otevřeného podílového fondu Parvest Converging Europe (LU0075937754). Správcem tohoto otevřeného podílového fondu je společnost BNP Paribas Asset Management.)
Můžete sem hodit jeho ISIN , eventuálně přesný název fondu ?
Děkuji ingkrtek
23. 7. 2007 9:10 | erre
20. 7. 2007 11:50 | Michal
20. 7. 2007 11:47 | walys
20. 7. 2007 9:57 | Michal
20. 7. 2007 9:17 | walys