Tým odborných poradců je tu pro vás.
Poslední dotaz: Fondy Amundi
Poradna > Investiční poradna > Podílové fondy
Otázka: Dobrý den, Rád bych znal Váš názor na podílové fondy Amundi jež nabízí KB... Rok a půl mám IKS investiční manažer (balancovaná strategie), kde nějaké zhodnocení proběhlo. Bylo mi doporučeno investici... více
- Interactivebrokers
- INVESTOR - kým skutečně jsem?
- Západočeský dřevařský průmysl
- Pomoc. Kdy v ČR začne 21. století?
- Dárek cizím vnoučatům
Nejlepší podílové fondy podle Morningstar
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
1. 8. 2007 10:01, pojišťovák
Přesně tohle myslí, ale jak se zdá vy jste nepochopil výhodu IŽP Aegon, konkrétně má na mysli produkt Aegon Invest, mrkněte se na web Aegonu.
A než mě začnete nazývat dementem, vím jak to funguje, jaké jsou rozdíly mezi IŽP a OPF. Ale na Investu se mi líbí možnost že můžu vložit x tisíc, které vydělají tolik a tolik za dejme tomu 4 měsíce a já můžu převést je do libovolného méně rizikového fondu a nemusím zatěžovat hlavu berňákem. Nehledě na to že první převod je zdarma a další je zpoplatněn 50 Kč, další věc je že si můžu pohrát se vstupním poplatkem, který začíná na 5% a minimum, které můžu nabídnout je 1, 4 % ( což mimochodem znamená nulovou provizi ), poplatek za správu investic je 0, 08 % měsíčně. Jaký je vliv poplatků na celkový výnos vám snad nemusím vysvětlovat.
Osobně se mi Invest hodně líbí, každopádně svým klientům vysvětluji rozdíl mezi OPF a IŽP a ke krytí doporučuji rizikovku a k investování OPF ( dávám jim informace jak co funguje a doporučuji k pročtení weby jako peníze, měšec apod. ) nebo Invest. Pokud máte nějaké dotazy napište je na pavelhek@centrum.cz, rád vám je zodpovím.
P.S. Nedávno se mě jeden kamarád ptal jakou pojistku si má udělat, doporučil jsem výše popsané, bohužel pak přišel nějaký bouchač a řekl to si nedělejte, z toho nic nebude mít, tady mám super produkt, v 65 dostanete tolik a tolik, my investujeme bezpečně a ne jako OPF a navíc máte slevu na dani. Holt musím konstatovat, že je patrně lepší obchodník. Jo a byl ze společnosti, která sponzoruje F1 a prodává taky OPF, ale z toho asi není taková provize.
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
Další příspěvky v diskuzi (celkem 8 komentářů)
28. 6. 2008 6:42
1. 8. 2007 10:01 | pojišťovák
P.S. Nedávno se mě jeden kamarád ptal jakou pojistku si má udělat, doporučil jsem výše popsané, bohužel pak přišel nějaký bouchač a řekl to si nedělejte, z toho nic nebude mít, tady mám super produkt, v 65 dostanete tolik a tolik, my investujeme bezpečně a ne jako OPF a navíc máte slevu na dani. Holt musím konstatovat, že je patrně lepší obchodník. Jo a byl ze společnosti, která sponzoruje F1 a prodává taky OPF, ale z toho asi není taková provize.
23. 7. 2007 22:26 | ingkrtek
(Fond je investován do podílových jednotek otevřeného podílového fondu Parvest Converging Europe (LU0075937754). Správcem tohoto otevřeného podílového fondu je společnost BNP Paribas Asset Management.)
Můžete sem hodit jeho ISIN , eventuálně přesný název fondu ?
Děkuji ingkrtek
23. 7. 2007 9:10 | petrmally
20. 7. 2007 11:50 | Michal
20. 7. 2007 11:47 | radekvalas
20. 7. 2007 9:57 | Michal
20. 7. 2007 9:17 | radekvalas