Tým odborných poradců je tu pro vás.
Poslední dotaz: VÝPOČET MATEŘSKÉ PŘECHOD Z OSVČ DO PRÁCE
Poradna > Sociální poradna > Mateřská dovolená
Otázka: Dobrý den, chci se zeptat z čeho a jak se bude vypočítávat výše mateřské? Když jsem do konce roku 2020 byla osvč a účastnila jsem se na dobrovolném nemocenském pojištění a od 1.1.2021 jsem zaměstnána na... více
- Zpětna podpora
- Přídavek na dítě
- Příspěvek na bydlení
- Podpora a ošetřovné v nezaměstnanosti
- Mám nárok na nějakou sociální dávku?
Dohoda o zúžení společného jmění manželů
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
13. 5. 2009 23:00, Václav
Jsem ve stejné beznadějné situaci, nemohu bohužel nic darovat, protože tvrdost zákona mi to neumožní. Zákonodárci nás velmi šikovně ve zdělovacích prostředcích v předvolebních slibech ušetří darovací daně, ale v zápětí nám peníze s kapes vytahají ve formě velmi vysokých notářských poplatků které člověk jako já, nemůže nikdy zaplatit z obyčejného dělnického platu a tím způsobují hádky mezi lidmi a nechávají rozhodovat o cizím majetku zbytečně soudy ve velmi zdlouhavých majetkoprávních procesech,kde podvodníci a lháři mají největší právo. Jinak to bohužel nejde. Pokud chcete, aby darovací smlouva měla nejvyžší právní moc, musíte k notáři. Václav
Další příspěvky v diskuzi (celkem 7 komentářů)
27. 6. 2019 12:34 | Květoslava Adámková
Můj manžel má z prvního manželství děti. Nyní si chceme kupovat byt a chtěli by jsme, aby byl napsán na mně a v případě odchodu manžela ho zdědil náš syn.děti z prvního manželství se o něho nezajímají.
Děkuji za odpověď
K.Adámková
23. 7. 2017 10:05 | Jiřina
16. 3. 2017 18:11 | Jana
28. 2. 2017 21:42 | zlatka
11. 1. 2017 22:02 | Bohdana
9. 11. 2016 5:41 | Daniela
13. 5. 2009 23:00 | Václav