Finpomoc.cz: finanční výpomoc, nebo vydírání bezmocných?

S rostoucím počtem lidí žijících na dluh rostou i řady firem nabízejících půjčky za podivných podmínek. Pro lidi ve finanční tísni jsou tyto mnohdy jedinou šancí jak zaplatit jiné splatné pohledávky. Občas ale skončí v šikovně upletené síti "expertů na slovíčkaření a hru s daty" a místo peněz pak zbudou jen oči pro pláč. Zda na konci budou opravdu jen slzy, nebo alespoň kus spravedlnosti, by mohl rozhodnout soud. Na jednu z těchto úvěrových firem, Finpomoc.cz, se totiž chystá trestní oznámení. Proč?

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

12. 9. 2007 15:58

Vážení , píši po delší době , ale bohužel jsme se dočkali !? Manžel byl dnes vypovídat na POLICII v Brně a je trestně stíhán pro úvěrový podvod od firmy FINPOMOC ! Nejlepší obrana je útok ! Nikdo se nezabývá podmínkami SMLOUVY, ale tím, že podle pane jednatele nedodržujeme smlouvu. A místo vypůjčených 20.000,- Kč - už zaplacených MUSÍME vrátit ještě 78.000,- a k tomu je nařízena exekuce na majetek a další peníze za vykonání práce ing. Horáka,zástupce 1.moravské a náklady exekutora. Paní Příkrá, která s panem Pernicou v Brně úvěry zpracovávali nejsou také k dosažení ! Takže : ještě jednou všechny VARUJEME před firmou FINPOMOC !!! Pomůžou Vám, ale tak možná do blázince a mezi bezdomovce. Mějte se a Ti,kteří firmu chválí, ať PROMINOU.

+71
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

16. 4. 2008 15:30, Lucka S.

ahoj všem lidem!! FIRMA FINPOMOC.CZ je prostě svinárna nic víc.Můj přítel si půjčil 50,-kč a ted z toho má už pres 100 000 tisíc korun jako dluh za to že nesplácel přestože splácel,akorát jednou vynechal a jeho zřizovatel půjčky mu řekl že to nevadí,že at to dodá s další platbou příští měsíc,jenže přítel zaplatil tuto částku ještě ten měsíc aby nebyly potíže a pak mu firma FINPOMOC.CZ napsala dopis že má pokutu ve výši 90tisíc korun a ještě nějaké úroku za to že zaplatil o týden později než měl..Nechápu,že když mu tento úřední dopis poslaly proč už se neozvaly po druhé a nedomluvily si termín na splacený kalendář na určitou částku co mu v dopise poslaly a dodnes nepřijímají telefonáty a ke všemu tomu jsou ještě špatná telefonní čísla v dopise ve kterém mu psaly,že se může obrátit,infolinka není taktéž dostupná a ostatní čísla jdou bud uvedená na cizí lidi,kteří nemají a prý ani nikdy neměli s touto firmou nic společného a nebo ani telefonní čísla neexistují.Přítel si neví rady a nezbývá mu nic jiného než se obráit na Teplický soud a na Policii ČR.. Pokud lidi kteří chtějí od firmy peníze které jim zaplatily za určitý vymáhačský dluh který ani není pravdou tak se stačí domluvit a spolčíme se na FIRMU FINPOMOC s pozdravem Lucka.

-12
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 340 komentářů)

18. 4. 2007 12:43 | jezevec

děláte si srandu???? někdo nemá na jídlo nebo na nájem - a potřebuje si pučit 10-40 tisíc????? tak takové jídlo nebo takový nájem bych chtěl vidět!!! nějak mi není jasné - proč člověk, který nemá 10-40 tisíc, nemá vůbec nic - si najednou myslí, že bude mít na splátky v celkovém součtu 20-100 tisíc. pokud si myslí že má na takové splátky - CO mu kua bránilo "splácet" do slamníku rok PŘED tím, než o takové půjčce vůbec uvažuje??? pak by měl doma vytvořenou dostatečnou rezervu a nemusel si pučovat deset tisíc.
ublížené nářky lidí, kteří jsou tak zoufale chudí, že si "nemohou dovolit" ušetřit ani korunku, že všechno potřebují nutně prožrat - a i blbou lednici pak musejí kupovat na splátky, a to najednou mají na lednici i s 26% RPSN - ale tutéž splátku předtím nedokázali uspořit, jsou schopní jí jenom ex-post splácet s brutálním navýšení - - - jsou mi leda xmíchu a ne k politování.
takže jezevcova rada zní: MÁTE-LI NA SPLÁTKY, SPOTŘE SI STEJNOU ČÁSTKU DO SLAMNÍKU PŘEDEM NEŽ NĚCO POTŘEBUJETE. kdo nemá deset tisíc, je značná pravděpodobnost, že už je nebude mít nikdy, to se nezlobte.
a zavázat se ke smluvnímu penále třeba 100%, a lakonicky sjednat inkaso, aniž bych si ověřil že peníze odcházejí o týden dřív než je splátka splatná - to může jen nesvéprávný blb.
+7
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

18. 4. 2007 12:39 | Jana

Pane exekutore, odhledneme od standardnich pripadu, kdy se dluznik zavazal splacet v urcitych terminech, jsou mu znamy a presto tak necini. V pripade Finpomoci jde zjevne o neco jineho. Zamyslel jste se nad ucelem te prvni splatky? Napadl vas nejaky jiny ucel nez klicka k tomu, aby veritel pokoutnym a neetickym zpusobem a pomoci jednani umyslne uvadejiciho v omyl docilil prodleni dluznika? Zadny jiny smysl ta prvni splatka nema, za standardnich podminek by totiz nebylo nic jednodussiho nez prvni splatku vynechat a snizit o ni vysi uveru. Jde tady o to, ze i jednani formalne naprosto v souladu s psanym pravem a smluvenymi podminkami muze byt za urcitych okolnosti skodlive a spolecensky neprijatelne, pokud ne dokonce kriminalni. Prectete si nektere rozsudky Ustavniho soudu na tema zneuziti prava a absence dobre viry. To uz je o necem jinem nez o striktnim trvani na dodrzovani paragrafu, jde o hledani spravedlnosti. Ale tyto uvahy jsou vam zrejme cizi. Jen pro upresneni chci dodat, ze nemam a nikdy jsem nemela zadne pujcky. Neni mym cilem zastavat se tu predluzenych osob.
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

18. 4. 2007 12:00 | Exekutor

Nejste náhodou pan "Karel"? Styl psaní máte zcela shodný :-)
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

18. 4. 2007 11:58 | Exekutor

Vážený pane Karle, jak psal "jezevec" - je na Vás, abyste zařídil, že splátky budou chodit včas (třeba trvalým příkazem v bance). Píšete-li, že máte z čeho splácet a přitom Vám zpozdění výplaty neumožní provést splátku, tak to znamená, že nemáte na účtu ani minimální rezervu ve výši té splátky a tudíž si tu půjčku nemůžete dovolit. Věřitel není povinen Vás upozorňovat, že jste nezaplatil, to by také nemusel dělat nic jiného, proto tuto situaci ošetřuje ve Vámi podepsané smlouvě, kde jsou jistě vyjmenovány sankce za pozdní splácení. Uvědomte si, že tyto sankce jsou tak tvrdé nikoliv proto, aby Vás věřitel cíleně likvidoval, ale proto, abyste si předem spočítal, že platit pozdě se Vám nevyplatí a platil jste včas. Neboť platit včas je Vaše povinnost a každý SLUŠNÝ dlužník tak činí. Ještě jsem si všiml, že na začátku Vašeho příspěvku píšete o zpozdění splátky 1 den, na konci jsou to už 2 dny - kolik dní to bylo doopravdy a kolikrát za sebou jste zaplatil pozdě? Nepíšete do této diskuze také pod nickem "podvedený"?
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

18. 4. 2007 11:33 | Luděk

Milý pane! Tak trošku mě to, co jsem od vás četl, zarazilo. Hlavně ta věta: lidi si nemají půjčovat, když nemají žádnou finanční rezervu. Pokud budu mít finanční rezervu, NEMUSÍM si přece půjčovat!!! Tady nejde taky o žádné půjčky na auta a podobné drahé věci- ale pouze o tzv.výpomoc v hodnotě pár tisíc ( od 10-40). Ne každý vydělává tolik, aby měl pořád na všechno- bohužel. Taky tady nejde většinou o ty, kteří vytloukají klín klínem- že splácí půjčky další půjčkou- z toho, co Finpomoc poskytuje, se stěží splatí nějaká jiná půjčka! Spíš jde o nějakou mimořádnou událost, na kterou není prostě doma hotovost. A taky nemusí jít o klienta, který je ve všech registrech- ale třeba o člověka, který je v plném invalidním důchodu nebo ztratí zaměstnání a než sežene něco dalšího, musí přce jíst a zaplatit nájem atd. Pak mu může pomoci těch pár tisíc navíc. A když z takového chudáka pak kvůli jednomu prošvihnutému dni chtějí pánové z vedení Finpomoci udělat totálního žebráka, který třeba skončí na ulici- podotýkám, kvůli jednomu (1!!!!) dni, tak vůbec se není o čem bavit. Mne osobně se to netýká, půjčku u Finpomoci díkybohu nemám, ale smlouvu jsem měl příležitost číst a je mi zcela jasné, že řada lidí jí neporozumí, byť by jí četli stokrát. Ale nejhorší je, že tato firma si často SAMA NESTRHNE částku, i když peníze na účtě jsou. To se stalo mému známému- splatit měl 900, na účtě od 2dne v měsíci měl částku 10 600 kč- přesto mu nebyla stržena- a už se " veze". A je zajímavé, že tady firma, která se ohání svými pravidly, sama je porušuje- ona se zavazuje, že bude dávat pravidelně příkazy k inkasu- což zřejmě čas od času opomene( nebo schválně opomene), aby na nějakém nešťastníkovi trhla zas pár DESÍTEK tisíc. A tak jenom říkám- nejspíš to chce opravdu medializaci- většinou AŽ po odvysílání v televizi nebo po článku v novinách se začne něco dít.
-4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

18. 4. 2007 10:33 | Petr

Tolik ukřivděnosti jsem už dlouho nečetl.
Při uzavírání smluvního vztahu je třeba vědět, kdo je protistrana. Jakou má pověst a jaké zkušenosti s ní mají ostatní. Pokud toto nejsem schopen zjistit, zdaleka se vyhýbám jakýmkoli aktům, které by mě mohly poškodit.
Nejde jen o reklamní proklamace, o písemné smlouvy, ale také o důvěru, že druhá strana opravdu chce dodržet, co říká a píše. A také o zdravý selský rozum. Už jen slogan "půjčíme každému, komu už jinde nepůjčí" o něčem svědčí.
Myslím si, že kdo po 17 letech kapitalismu, po všech těch kampeličkách, podvodných inzerátech, pochybných firmách, báječném zhodnocení, i kauzami exekutorů apod., stále uvěří kdejakému šejdíři, tak co dotat. A skrývat se za to, že nečetl smlouvu, že si nezjistil, jak to chodí, když se v tom nevyzná sám, tak nepožádá nějakého známého o radu nebo pomoc, ale ihned podepisuje smlouvy, co s ním? Asi se musí spálit sám a příště si třeba dá pozor.
-6
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

18. 4. 2007 10:27 | jezevec

ačkoliv exekutory nemusim, tentokráte má pán pravdu. zavázali jste se, že peníze budou na účtu recipenta 1.4.? zavázali. brání von vám někdo, abyste je posílali týden předem? brání vám někdo, donést je hotově na účet na potvrzení s datem vložení, když jsou podmínky tak přísné? lidi kteří nemají vůbec žádnou rezervu, a banální chřipka či výplata zpožděná o tři dny je automaticky vrhá do exekuce - takoví by si VŮBEC neměli půjčovat. neexistuje nic, co by mohli potřebovat za těchto podmínek. já když jsem kdysi dávno měl auto na blízink, automaticky jsem zaplatil na začátku jednu splátku navíc a tlačil před sebou celou dobu lízingu jeden měsíc dopředu. doporučuji všem!!! paxi opravdu můžete v klidu dovolit se o týden zpozdit. jinak není důvod, proč by věřitel neměl chtít dodržet smlouvu
-3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

18. 4. 2007 9:48 | Gita

Lidé budou stejně dále důvěřiví i přes všechny negativní zkušenosti. Možná se poučí ti vzdělaní a také starší, kteří mají přístup na internet a tedy se mohou i podělit o zkušenosti nebo si přečíst, které firmy jsou doslova zlodějské a kazí pověst těm slušným. Ale stále bude dost těch důvěřivých, kteří věří na podání ruky, jak zde bylo řečeno, stačí úsměv a vlídné slovo, určené zejména seniorům a podepíší všechno i za cenu zničení vlastního sociálního zázemí. Kdybychom byli všichni nedůvěřiví a chodili uzavírat smlouvy s třemi právníky, kdo by pak živil exekutory ? Právem brání své posty, které jsou nedotknutelné a své opravdu lehce dosažené zisky.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

18. 4. 2007 9:24 | Karel

Vážený pane exekutore,, tak za prvé- ne každý má ženu či někoho, kdo třeba v okamžiku, kdy já dostanu na ulici infarkt nebo mě srazí auto,si vzpomene, že honem musí běžet do banky vložit peníze, aby nedej Bože, nepřišly o 1 den později. Řada lidí, kteří si půjčili od Finpomoci, jsou třeba sami. Za další- že se zaměstnavatel opozdí s výplatou třeba o 3 dny? To podle Vás znamená, že neplatí vůbec a já si tudíž nemůžu vzít půjčku, protože nebudu mít z čeho splácet? Vždyť to je nesmysl! Já mám z čeho splácet, poctivě pracuji, měsíčně vydělám určitou sumu a z toho vždy dluh zaplatím- ale nemůžu nikdy ovlivnit nepředvídatelné okolnosti- i ve firmě, kde dělám, může dojít k zádrhelu, pro které se opozdí vyplata- stačí jednou za 5 let- ale pokud to bude v okamžiku, kdy já splácím ve Finpomoci, tak já za to strašně draze zaplatím! Někdy se i nastane zpoždění mezi bankami. Ale to je slovíčkaření- každá SLUŠNÁ firma, ať už jde o banku či nebankovní společnost, si snaží udržet klienty- a pokud se opozdí se splátkou, snaží se vše řešit nejprve upozorněním - a teprve pokud klient nijak nespolupracuje, přikročí k dalším krokům- ale tak strašně sadistické kroky, jako Finpomoc, myslím NIKDO nepoužívá. Tady jde zcela evidentně o cílené zničení klienta, neoprávněné obhacování, a to obohacování obrovské, na úkor těch nejubožejších, kteří si půjčili pár tisíc ve finanční tísni. A z té tísně se může kvůli 2 dnům( !!!!) stát tíseň tak hrozná, že může vyústit až k tragédii. A ještě něco: každá SLUŠNÁ firma se svými klenty JEDNÁ! Pouze u Finpomoci vás jednatel , pokud s vámi vůbec ztratí slovíčko či dokoce se namáhá vyjímečně zvednout telefon, pošle zcela NESLUŠNĚ někam! Takže zcela oprávněně doufám, stejně jako celá řada podvedených, že konečně si příslušné orgány na Finpomoc posvítí a její prapodivné a velice pochybné praktiky zneškodní. V opačném případě nevěřím, že žijeme v právním státě 21.století.
-6
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

18. 4. 2007 6:54 | Exekutor

Ano, obohacuji se. Ale ne bezpracně a ne na ostatních. Obohacuji se pouze na dlužnících a mohu Vás ujistit, že z některých vyrazit alespoň zlomek dlužné částky dá hooodně práce.
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

18. 4. 2007 6:51 | Exekutor

Díky za uznání :-)
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

18. 4. 2007 6:50 | Exekutor

Milý Karle, jde tu pořád jen o to splácení. Podepíšete-li smlouvu, že splátka bude na účtu věřitele 1.4., tak je jedno jestli tam dorazí 2.4. nebo 15.4. Podstatné je, že tam nebyla 1.4., k čemuž jste se zavázal. Musíte opravdu číst co podepisujete, protože to bude platit, ne to co Vám nakecá zástupce firmy. Když si to totiž přečtete a zjistí te, že zástupce firmy říká něco jiného, tak to ani nepodepíšete a půjdete jinam - nebo se mýlím? Situace, že klient onemocní může nastat, ale je na klientovi jak to bude řešit - buď si řekne jsem nemocný a to je důvod abych nesplácel, anebo si řekne jsem nemocný, ale zavolám ženě aby to zaplatila. Máte-li takového zaměstnavatele, který vám posílá pozdě mzdu, pak nechápu proč si půjčujete peníze, když nevíte z čeho je budete splácet.
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

18. 4. 2007 0:48 | podvedený

A kdo je podle vás, pane Maxi, ten špatný a zasluhující odsouzení ? Ten, kdo "nic nečte" a naivně věří, že si za poctivých podmínek půjčí a vrátí nebo ten, kdo si cíleně vybudoval zlatý důl na základě správného předpokladu,že ti potřební nebudou nic číst a tudíž jim lze předhodit k podpisu třeba i vlastní rozsudek smrti ? Představte si, že kdysi tady byly takové mravy,že se smlouvy stvrzovaly podáním ruky. Žádné písemné smlouvy. Slovo dvou poctivých chlapů stačilo a byla uzavřena smlouva, kterou si nikdo nedovolil porušit. Byl by vyobcován. A dnes ? K jakému stupni "civilizace" jsme dospěli ? Bez právníka a bez kupy papírů se neobejde prakticky nic. Smlouva s mobilním telefonním operátorem má několik stran formátu A4 popsaných drobným písmem a jsou tam takové právnické kličky a háčky,že člověk bez právního vzdělání neví co podepisuje i kdyby si to přečetl desetkrát. A to jde o relativně banální záležitost pořízení telefonu s paušálem. Žijeme v nedobrovolném područí právníků a advokátů,protože jsme ztratili schopnost základní lidské slušnosti a z peněz za každou cenu jsme si udělali modlu a jediný smysl života.Zákonů a různých právních regulativů je už tolik, že se v nich nevyznají ani jejich tvůrci,právníci a soudy. Každý se musí bát každého a jaksi automaticky předjímat špatné úmysly toho druhého. Jinak se dostaneme do těžkých problémů tak, jako se to stává například "klientům" FINpomoci. Tohle je problém daleko hlubší. FINpomoc je jen jedním z mnoha typických symptomů morální krize naší společnosti.
-5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

18. 4. 2007 0:17 | podvedený

Jistě, souhlasím s vámi,ale svoboda není anarchie. Pokud do vašeho pojetí svobody patří neetické obchodní praktiky firem,otevřené podvodné jednání,lichva, jasné poškozování práv a zájmů spotřebitele, hyenismus nejhoršího druhu, tak potom se asi na definici svobody neshodneme. Odpovědnost za své činy a jednání rozhodně ano. Ale zcela pomíjíte etický rozměr věci. Tady na jedné straně stojí lidé bez morálky a bez jakýchkoliv zábran, rozhodnutí vydělat milióny za každou cenu, vyzbrojení balíky peněz pochybného původu a s armádou dobře zaplacených právníků za zády. Na straně druhé jsou obyčejní lidé se všemi nedostatky a slabostmi - slabí,staří, nemocní, nezaměstnaní s nedostatečným vzděláním nebo rozhledem, s nízkým právním vědomím, lidé často pod obrovským psychickým tlakem existenčních problémů, atd. Nejsou to nechybující roboti,ale lidé normální a tudíž chybující. A FINpomoc všude zdůrazňuje svoji hlavní "výhodu" : půjčíme každému, komu už jinde nepůjčí. Jsou to zkrátka typické hyeny - vyhledávají cíleně slabou kořist a tu potom uženou k smrti. A o té nerovnováze sil tu musí být řeč,protože jinak bychom přestali být právním a civilizovaným státem řídícím se jistými mravními a etickými principy a kodexy a vrátili bychom se do doby kamenné, kdy o úspěšnosti a přežití jednotlivce rozhodovala jen brutální síla.
-3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 4. 2007 23:21 | Jarmila

Co brečíte? Profireal s vámi uzavře smlouvu např. na 30.000,- Kč, ale dá vám na účet jen 17.000,-. Zbytek jsou úroky a poplatek za uzavření smlouvy, ty vám strhnou hned a nikdy jste je neviděli. Vy pochopitelně splácíte plnou částku. Čemu se proboha pořád divíte? Vždyť jste si to tak podepsali!
-7
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 4. 2007 23:17 | Karel

Milý pane, tady nejde ale VŮBEC o splácení či nesplácení. Tady jde o to, že stačí jeden den ( !!!!) po splatnosti a máte zaděláno na příšerný malér, který může skončit až tragicky. Navíc- firma si splátky inkasuje sama a často se stává, že si nenainkasuje, ačkoliv peníze na´účtu jsou- jen aby mohla s klentů vyrazit mnohatisícovou pokutu! Taky se může ledacos stát- klient třeba onemocní a dostane se náhle do nemocnice a nemá možnost vložit HNED peníze na účet. Taky zaměstnavatel se může s platbou o nějaký ten den opozdit a peníze na účtě nejsou, někdy o tom třeba ani člověk neví, prostě možností, PROČ se někdo se splátkou opozdí, můžou být různé- ale to neznamená, že je klient neplatič, splácet nechce nebo nemůže. Této vyděračské firmě snad ještě k " dokonalosti" chybí, aby začala praktikovat vymáhání mučením, lámáním rukou apod! Snad už opravdu se vše řádně zmedializuje a právo zvítězi!
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 4. 2007 23:12 | Karel

Milý pane, tady nejde ale VŮBEC o splácení či nesplácení. Tady jde o to, že stačí jeden den ( !!!!) po splatnosti a máte zaděláno na příšerný malér, který může skončit až tragicky. Navíc- firma si splátky inkasuje sama a často se stává, že si nenainkasuje, ačkoliv peníze na´účtu jsou- jen aby mohla s klentů vyrazit mnohatisícovou pokutu! Taky se může ledacos stát- klient třeba onemocní a dostane se náhle do nemocnice a nemá možnost vložit HNED peníze na účet. Taky zaměstnavatel se může s platbou o nějaký ten den opozdit a peníze na účtě nejsou, někdy o tom třeba ani člověk neví, prostě možností, PROČ se někdo se splátkou opozdí, můžou být různé- ale to neznamená, že je klient neplatič, splácet nechce nebo nemůže. Této vyděračské firmě snad ještě k " dokonalosti" chybí, aby začala praktikovat vymáhání mučením, lámáním rukou apod! Snad už opravdu se vše řádně zmedializuje a právo zvítězi!
-5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 4. 2007 21:34

Podvedený? Tak to je mi vás líto, ale můžete si za to sám. Na Václaváku jsme cinkali klíčema proto, že chceme svobodu. Tu jsme dostali. Ale včetně té svobody nám každému přibyla odovědnost za svůj osud. Ano, každý sám je strůjcem svého štěstí, či neštěstí. Nikdo jiný.
Něco jiného je případné neetické, podvodné a protiprávní jednání některých finančních institucí. A to nemusí být jen ty, které půjčují malé peníze za velké úroky.
-8
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 4. 2007 19:53 | podvedený

Podívejte se na tuhle adresu : http://www.spolu-prot i.estranky.cz
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 4. 2007 19:47 | podvedený

A žije se vám milý pane Lukáši v téhle zemi dobře ? Ať žije tvrdost a bezohlednost ! Jsi slušný člověk a předpokládáš,že i ostatní jsou takoví ? Naběhnul sis s takovým pohledem na svět ? U FINpomoci nebo kdekoliv jinde ? Dobře ti tak ! Nauč se i ty být svině a pak nám tady bude všem dobře. Jestli jsme za tohle chodili cinkat na Václavák s klíčema, tak snad začnu s nově poznanou vděčností vzpomínat na komanče.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Spočítejte si

l / 100km
l / 100km
Kč / l
Kč / l
km

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Renáta Kadlecová

ředitelka Fondu pojištění vkladů

Janis Sidovský

manažer a podnikatel

Renáta Kadlecová
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 1 duelů
×
Janis Sidovský
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 1 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services