Tým odborných poradců je tu pro vás.
Poslední dotaz: Fondy Amundi
Poradna > Investiční poradna > Podílové fondy
Otázka: Dobrý den, Rád bych znal Váš názor na podílové fondy Amundi jež nabízí KB... Rok a půl mám IKS investiční manažer (balancovaná strategie), kde nějaké zhodnocení proběhlo. Bylo mi doporučeno investici... více
- Interactivebrokers
- INVESTOR - kým skutečně jsem?
- Západočeský dřevařský průmysl
- Pomoc. Kdy v ČR začne 21. století?
- Dárek cizím vnoučatům
26. 8. 2006 0:46 | zarecky
PS: finální rozhodnutí bylo negativní a auta pořizujeme i nadále za hotové...
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
25. 8. 2006 14:45 | iscuka
Máte pravdu v tom, že pro některé čtenáře se bude jednat o všeobecně známé věci. Ale to je asi konstatování pro úplně všechny informace, které se poskytují na podobně informačně zaměřené servery. Vždy existuje skupina čtenářů, kteří se v uvedené problematice vyznají lépe, než ti ostatní. Pokud by u operativního leasingu "cena neodpovídala poskytnuté službě atd." určitě by to nemohl být nejdynamičtější způsob pořízení firemních vozidel v posledních letech. V Evropě se tímto způsobem pořizuje od 18% do 60% všech firemních vozidel, podle místní legislativy. Asi na tom tedy něco pozitivního bude. Ale samozřejmě to není všelék vhodný pro všechny.
Anketu na levé straně sice nevyplnilo moc čtenářů, ale i z toho mála se ukazuje, že pouhých 20% má pocit (a to nemusí odpovídat skutečnosti!), že se o vozidlo dobře starají. A jak může leasingová společnost prodat vozidlo za nejvyšší cenu a tedy snížit klientovi splátky, když plných 80% čtenářů si myslí, že by se mohlo o „svěřený majetek“ starat lépe? Přitom stav a tedy i prodejní hodnota vozidla přímo ovlivňuje ekonomiku operativního leasingu. Článek měl snahu ukázat, že prodej vozidla na konci kontraktu je úzce svázán s celým předchozím průběhem a snaha o co nejlepší stav vozidla nemusí znamenat zisk, ale pouhé vyplnění toho, co leasingová společnost již předem klientovi garantovala.
25. 8. 2006 13:20 | JirkaNeprihlaseny
25. 8. 2006 12:11 | TomTom