Diskuze - Jak dobře napsat smlouvu na stavební práce
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Další příspěvky v diskuzi (celkem 8 komentářů)
Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz
30. 10. 2013 0:22 | Rado
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
15. 12. 2012 17:02 | Augustin Pražák
9. 9. 2012 15:49 | petr
16. 2. 2011 20:36 | Šárka
13. 3. 2008 9:38 | Zlatka
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
19. 6. 2006 21:09 | dederaj
12. 6. 2006 14:02 | Jarmila
9. 6. 2006 10:00 | Pet
Já jsem si nechal postavit barák, vcelku to probíhalo dobře, na konci se to zvrhlo. Co řemeslníci nejvíc nesnášejí, je dodělání všelijakých drobností, nedodělků, reklamací... Je to dost práce a nejsou z toho peníze. Proto se řemeslník smlouva - nesmlouva jednoho dne sbalil, vystavil nesmyslnou fakturu a tím to pro něj skončilo. Smlouva je naštěstí dost dobrá, dost vysoké pokuty, záruky... Takže milý řemeslník má už za zády přes rok exekutora, a to jsem ještě nezažaloval všechno. Pokud to zažaluji, tak mně má dneska platit víc, než je hodnota baráku. Bohužel ale i exekuce přinesla jen cca 200 kKč, víc z něj zatím dostat nemůžou, takže zbývá na začátku navrhované řešení.