Diskuze - Osobní bankrot: nová naděje pro dlužníky
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Další příspěvky v diskuzi (celkem 45 komentářů)
Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz
Stránka 1/3
Předchozí
Následující
28. 11. 2012 11:21 | Lenka Lamleinová
10. 5. 2010 19:37 | leontýnka
5. 5. 2010 12:11 | Erika
1. 10. 2009 20:25 | šárka roušarová
5. 1. 2009 19:04 | lucka
3. 12. 2007 3:49 | Joseph
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
30. 11. 2007 11:57
30. 11. 2007 11:46
bude dobre!!!! nase deti se budou mt dobre... a to je pro me nejdulezitejsi..... zdravim a preji hezky den...
14. 11. 2007 11:35 | richardson
14. 11. 2007 11:16 | richardson
2. 11. 2007 12:48 | Eli
7. 6. 2007 18:06
15. 2. 2007 20:53 | SEKac17
dnes jsem se informoval a dle pruběhu utváření zákona je možné pojmout do tohoto oddlužení též i výkony exekuce.Máte stejný názor?
26. 1. 2007 3:27
26. 1. 2007 3:26
V kostce- Mám dluhy a byly vytvořeny půjckama a utracenim statního příspěvku v celkové výši asi 240 tis.kč. Mám zájem dluhy zaplatit,ale pokud např s půjčky 40 tis.kč budu splacet 1000kč tal to nepokryje ani debit úrok. Koncel lonského roku mi uplně obstavili plný inval.důchod na zaplacení dluhu za internet- 24tis.kc. + poplatky celkem 34tis. ted mám na krku tri exekuce-stacilo by mi splacet každemu 1000kc. a tak vse postupne rekneme za 20let (podle úroků do smrti to zaplatit nejde.) vše splatit. Dál mám soudem stanovené srážky na nějaký dluh ato ve výši 1842kč. Jsem invalida s vrozenou chorobou Hemofiliie A težkého stupně , faktor pod 1%. s plným inval důchodem od mládí tedy od dosažení plnoletosti. Je nějaká reálná možnost jak vše splatit? Půjčky si defakto na me udělali dva zdravy a nikdy se obchod nerozjel- už v té době jsem vše platil a prodal vše co melo nejakou cenu aby bylo ny jídlo čí na benzín nebo na půjčení přívesu .
26. 1. 2007 3:23
12. 1. 2007 20:59 | taky věřitel
takže: 1) úvěr lze pojistit, v případě větších úvěrů je to dokonce povinnost 2) POKUD DLUŽNÍK PROBLÉM ODMÍTÁ ŘEŠIT.... ??? A jsme u toho... pokud to odmítá řešit, tak nemá právo ani na desetník odpuštění z dluhu 3) POKUD DLUŽNÍK NESPOLUPRACUJE.... kde to kurňa žijem??? Zase zákon pro hajzly !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fakt zavést dlužní otroctví. Pokud bude dlužník, který je problém odmítá řešit a nespolupracuje, tak bych mu odebral veškerá občanská práva s výjimkou práva na život a stal by se otrokem svého věřitele. Ten by s výjimkou rozhodnutí o jeho smrti rozhodoval o jeho dalším životě, kdy a jak pracovat, kdy jíst, kdy spát, kdy vstávat, kdy se třeba anebo vůbec se nesetkat s rodinou... Samozřejmě žádné volební právo, nesměl by bez svolení ani cestovat či dokjonce opustit místo, které věřitel určí.
JEDINĚ TOTO POMŮŽE PŘED SVINĚMI DLUŽNÍKY CO NESPOLUPRACUJÍ !!!!
Ve starém římě to měli dobře vymyšleno... a dle dochovaných záznamů dlužníků rapidně ubylo !!!!!
12. 1. 2007 20:48 | věřitel
Hm, pokud ten zákon začne platit, tak věřte, že převedu svůj skromný majetek na své okolí... samozřejmě s tajným zajištěním o kterém se nebudu rozmlouvat, nechám si minimální mzdu v zaměstnání, kde mi jinak budou platit načerno (s ohledem na tuto praxi v mnohých firmách, zejména v oblasti služeb toto není až takový problém), budu bydlet a řádně platit skromnýá nájem an baráku, který postavím z napůjčených peněz (dům samozřejmě nebude můj) a po několika letech se budu chechtat - HESLO, KDO NEKRADE OKRÁDÁ RODINU BUDE PLATITI VÍC NEŽ ZA KOMANČŮ... :-(
12. 1. 2007 20:34 | věřitel
NELŽI, ŽE TOMU TAK BYLO !!!! A VĚŘITEL VYHRÁL SOUD A TY CHUDNKA....
Já jsem vlivem jednoho posr...ýho mého dlužníka neměl na splátky bance, státu i soukromým věřitelům... A HLE, PŘES POČÁTEČNÍ NEDŮVĚRU JSEM SE U NICH ZAPSAL TAK, ŽE POKUD OPRAVDU VÝJIMEČNĚ NEMÁM, TAK MI I DVĚ SPLÁTKY POSEČKAJÍ. Nejvíce flexibilní je paradoxně stát, resp. finanční úřad.
12. 1. 2007 20:25 | věřitel
Tak nějak to vidím já, jako věřitel a dlužník v jedné osobě.
btw. nestěžujte si u internetu a běžte kurňa něco dělat !!!!