Hypotéka s IŽP: třetina peněz vyletí oknem

Raiffeisenbank přišla na trh s hypotékou kombinovanou s investičním životním pojištěním. Prý tím "reaguje na neustále rostoucí oblibu IŽP, které dává možnost vyššího úrokového zhodnocení." Předpokládáme, že ji budou následovat další banky. Chceme vás před ní pomocí několika čísel a argumentů varovat. Přečtěte si, proč od ní dát ruce pryč.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

5. 6. 2006 12:20

Vyplachují vám mozky v AWD, všechno co má klient uzavřené je špatné a všechno mu zrušíte, pomluvíte co má a naděláte velkou paseku. Jste likvidátoři a ne poradci.

Zobrazit celé vlákno

+82
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

6. 10. 2005 22:06

Jak se zdá, čistky pokračují - byly "ukončeny" smlouvy se dvěma vysokými manažery z Čech :-) Zřejmě také nevyvolení.

Zobrazit celé vlákno

-26
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 137 komentářů)

18. 7. 2005 12:03

Zbývá ještě dodat že takzvanou FIPRE(firemní prezentaci),dotují manažeři ze svého.Jedná se o pronájem prostorů které musí být na úrovni a pohoštění které taky zaujímá vysokou položku.Konkrétně poslední FIPRE se konalo v Praze minulý týden.Zůčastněných bylo přes osmdesát.To jenom k tomu co jsi napsal,že ty peníze skutečně mizí v černé díře. Zajímalo by mně,kolik lidí z toho počtu skutečně zůstane aktivních? K tomu třetímu bodu ,můžu jen potvrdit že je to pravda.Tak mně napadá jedna věc,ta vlna nadšení z toho že nově nastupivši jedinci jsou nadšeni už pomalu pomíjí.Vlna postupuje do čech(Praha),na moravě už odezněla.Kdepak asi půjde potom? Pro tridaca: A teď si vem,že ti příjde domů čerstvý konzultant z AWD a bude ti tvrdit jaký že on je odborník(ušetří ti minimálně 15000 ročně)!Jaká bude tvoje reakce?
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 7. 2005 23:10 | tridac

Ano Anonyme, tento Tridac, tedy nějaký hajzlík, který se za mne vydává, jistě pracuje pro KGB. Protože pro AWD, jsem ukončil činnost k 31.12.2004. A vždy jsem se do diskusí zapojoval, nejsem lhář, podvodník ani nic podobného jako tento blbeček, co se za mne vydává.
To je jen pro vysvětlení toho, kdo se zapojuje do diskuse a přitom používá podvodem cizí jmenovky. Pro mne je to prase.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 7. 2005 23:01 | tridac

Jenomže i když to těm lidem řeknu, ukážu a vidí reál, stejně ty lidi si řeknou, jedu se podívat na prezentaci, za to nic nedám a už jsou jejich. Tam jim zblbnou palici a už to jede. Peníze mizí za školení, za prezentace a stále se jen meje hlava kolik bude mít peněz. 20,30,50,100 tisíc je v čudu než si to uvědomíte. Auž se vezete. Legraci chcete?? Nabídli nyní lidem garantovanou provizi 15 tisíc po dobu 3 měsíců. To je lákadlo co?? Ale jsou tam tři věci. 1. minimální produkce v měsíci je 25 bodů, což je například 7 životek za 1000 měsíčně. Pro nováčka zajímavé. 2. k tomu musí udělat 48 schůzek za ten měsíc, pro začátečníka zcela bez problému. 3 a bomba, všechno podpisem garantuje manager a zavazuje se písemně to zaplatit, když poradce odejde nebo nebude dělat. A ty blázni tu smlouvu podepisují. Nechápu. Osobně po přečtení nové smlouvy v lednu, jsem se zhrozil, co lze lidem dát podepsat. To sem v životě neviděl. Zvěrstva prvního kalibru. Ale oni to podepisují. Dneska nechápu, ale je to jejich věc.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 7. 2005 22:50 | tridac

Jo, jo Michal H. z Č.B. byl kdysi na stejné pozici jako já ZŘ. Dnes? Naštěstí možná dopadl lépe než já. Já jen několik set tisíc dluh, ztráta auta, vybavení doma, infarkt a problém s rodinou. Jinak nic. Dlouho jsem Michala neviděl. Ale skutečně si nikdo nedovedete představit to vymytí palice než to prokouknete. To je skutečně taková pecka do palice když Vám to dojde pro koho a jak pracujete. A hlavně za kolik. A když vedení řeknete, že ste se dostali do dluhů jako jsem to udělal já, odpověď od těch nahoře je, jo jo, to si si měl uvědomit dříve do čeho jdeš. Dát si pozor na výdaje,, podlídat si příjmy. Ale že neplatěj i přez rok provize to už nikomu neřeknou. Skoro asi přejdu k odstoupení z diskuse o AWD, protože moc slušných slov a přirovnání mne k tomuto ansámblu nenapadá. Bohužel.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 7. 2005 22:36

Není zač. :-) Možná že můj pravopis nebyl vždy z nejlepších. Co to ale mění na odborné stránce věci? Které variabilní, nebo variabilně-univerzální, pojištění má nižší nákladový model než Dynamik, popř. Dynamik Plus? (Nezaměňovat, prosím, s Dynamikem S.) Samozřejmě, můžeme se bavit o tom, že ČP nezveřejňuje zřejmě ani polovinu z alfa, beta nebo gama nákladů, ale i laik prostým porovnáním hodnot při stejných zadávacích podmínkách dojde k poznání. (Myšleno vůči konkurenci.) Samozřejmě, při nezveřejnění by mohli v čase nákladový model změnit, teoreticky by tomu ale bylo možné zabránit vyžádáním si kompletního zadávacího výpočtu.V souladu se 37. by jste ho měl zřejmě dostat. Mimochodem, v textu máte 2 pravopisné chyby, „nějakej“ a „tímmto“. Fuck špinavý trik, když něco nevím odborně, hodím to do pravopisu. Ale nebudu krmit, taky to občas použiju, když je nejhůř. );-)
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 7. 2005 21:48

Vím že tyto diskuze jsou momentálně mimo dané téma,ale bylo by dobré kdyby tyto stránky četli taky noví potencionální zájemci o práci v AWD. Ušetřili by si mnohé zklamání a hlavně prostředky,které budou vydávat v domění,že budou vydělávat kdoví jaké velké peníze. Psychickou masáž kterou dostanou,je naučí akorát nemyslet...

+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

17. 7. 2005 21:33

Myslíš že někdo ten rozum v AWD vůbec má? Je to jenom jeho osobní rozhodnutí,nikdo ho do ničeho nenutí.I když v AWD jo.Tam jsou tím předváděním přímo posedlí.ale jak píše už vyléčený tridac.Člověk si to musí zkusit na vlastní kůži,potom snad procitne.Ovšem v totálních dluzích...
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 7. 2005 21:21

Bože, ten už toho prošel. Jen je mi divné, že po cestě po mlm společnostech nedostal rozum. Chudák jeden.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 7. 2005 19:47

Ba jo.Je to tak.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 7. 2005 19:40

Že by M.H.?
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 7. 2005 17:55

Tridacu vítej mezi normálními smrtelníky. Rozum zvítězil a to je podstatné.Bohužel některé potentáty v AWD ten rozum pořád míjí,ovšem k jejich vlastní škodě.Snad tě potěší informace že tvůj,teď už bývalý kolega(asi víš o koho jde)v Českých Budějovicích se docela dobře zadlužil,při pořizování ukázkové kaceláře dle norem AWD. Jak se mu bude dařit? To ví sám pán bůh... Ví se že se jedná o sedmimístnou cifru!!!
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 7. 2005 13:58 | Fredy

No vidíte a před něčím takovým jsem Vás před rokem varoval. Tehdy jste mi dal jmen .....
Ale je dobře, že jste na to přišel včas. Teď jen doufám, že nemáte ve svém novém repertoáru žádné KŽP :-)
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 7. 2005 12:58 | seznam

Omlouvám se odklepl jsem si omylem článek jako hotový. Ještě k tomu prodeji.Maschmayer není spokojen s provozem a celkovými výsledky této české odnože.Potencionální kupec má být "Deutsche bank". Jak to tak vypadá,budou mít někteří jedinci ve vedení špatné spaní!!! Dostali přece odměnu a ne malou...
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 7. 2005 12:52 | N

Dost dobrý,stačí jenom dodat že pan Maschmayer silně zvažuje odprodat českou větev AWD.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 7. 2005 12:52 | N

Dost dobrý,stačí jenom dodat že pan Maschmayer silně zvažuje odprodat českou větev AWD.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

17. 7. 2005 11:49 | tridac

Díky za diskuse. Fajn. Pouze tedy upřesním. Přiznám se, že jsem věřil na 200%. To byla chyba, která mne dostala nejen na dno. Systém a myšlenka AWD je perfektní. S tím souhlasím. Bohužel lidé, kteří to vedou, kteří tam jsou a které živí jiní, to je hnus. Provize? Nejde tomu tak říkat. Můžete makat jak chcete, ale jednak si v životě nedáte dohromady, kolik máte brát, když už berete, nedáte si dohromady, zda je to správně a pokud něco dostanete, zjistíte, že to je za práci, kterou ste dělali před půl rokem. Ale je to pouze a jen v lidech. Nic víc. Pan Maschmayer kdyby viděl toto vše z pozice těch dole, to by asi nestačil zírat co lze vymyslet a co lze s lidma udělat. Já jsem se obrovsky zklamal v tom, čemu jsem bezvýhradně věřil. A prošel jsem si pěšáka, managera i ředitele. Nikdo mne nepřesvědčí ani nevysvětlí jak a kde to je na které pozici. Je to v lidech. Dnes vím, pro koho a pro co jsem dělal. Pro tenhle systém už nikdy. Jedině pokud budu chtít umřít hlady a zůstat úplně sám bez rodiny, přátel a přijít o všechen majetek. Na to je super AWD. Na nic jiného co se týká financí. A těch lží a bludů které dnes nováčci dostávají do hlavy, to je hnus. Ale upřimně a poctivě říkám, že tohle všechno člověk uvidí až když z toho vypadne a dívá se z venku. Dokud Vám vymývají mozek, tak to ani neberete. Prostě vybrat, vydřít, vyždímat lidi do nuly a vypadni, další. To jsou postupy managerů a výše u AWD. Jako zkušenost doporučuji všem. Je to škola života. Takový moloch Vám otevře oči, i když dnes se holedbají jedničkou na trhu jedničkou v evropě, ale měsíčně dělá produkci cca 290 lidí v celé ČR a celkem asi 370 lidí společně se slovenskem, ale produkce je z poloviny pod 100,- Kč měsíčně. Ještě, že jsem odešel, snad jsem přežil svůj konec a nyní budu tak dva roky dávat dohromady to, co mi tato práce dala. Stačí toto jako omluva za mé horování pro AWD? I jako vysvětlení proč jsem změnil názor? Už tak blbý nebudu. Přesto neznám důvod, proč se nějaký podvodník za mne vydával zde na těchto stránkách. To je také pěkná sviňárna. AVE AWD.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

16. 7. 2005 10:47 | xy

Dík za upozornění.Autor "Dynamiku" je obchodní ředitel AWD(Valach).Po večerech se skutečně nebaví vymýšlením pojistek,to už má za sebou.Jestli ti to neušlo,tak Dynamik už nějakej pátek běží... O té výměně,nevztahuje se na mně.Jedná se o úplně jiného člověka a ty si uvědom co tady píšeš za nesmysly.Přes červené oči nevidíš ani na ty hrubky,např.(keci)- to je tvůj výtvor,nejeden. :-)
Na závěr,v AWD nejsem a nikdy jsem nebyl.To že některé věci okolo této společnosti vím,se odvíjí od mých známých kteří tímmto mechanismem prošli...
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

16. 7. 2005 1:37

Ale ale, páááán je na vyměnění, pánovi nemakaj ovečky. Tak teď si tady stěžuje. Jenomže, ono je úplně jedno kde a pro koho pracuješ, když si říkáš manážér, tvým úkolem je rozpohybovat ty nešťastníky pod tebou. A když ti to nejde? Jak říkáš, musíš od válu. :-) A ješťek by mi zajímalo, jak si přišel, že ten "marketingový" z AWD je tvůrce Dynamiku? Za a) marketingový je tuším Manhalter a ten, pokud vím, nikdy v ČP nedělal a za b) opravdu si myslíš, že obchodní ředitel největší pojišťovny se po večer baví vytvářením varibilní životky? Tys fakt najivka. Pokud vím, designeři Dynamiku byly dva a Kůň to úrčitě nebyl.:-) A kdyš jseš u té kvality, jediný z varibilních nebo unit-linkedů má nižší nákladový model Flexina, Allianz, ING, Generali, Kooperativa jsou výše, snad jedině ČSOB s 60, i když to také není zrovna nářez. :-) Jenom pro úplnost, pro AWD nedělám a nikdy jsem nedělal. A nemyslím si o AWD, že by byla zrovna high poradenská společnost. Ale nepodložené keci neúspěšných mě opravdu umí nadzvednout.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

15. 7. 2005 20:30 | xy

DYNAMIK je taky zlodějský produkt a všichni to moc dobře víme. Autor této zlodějny sedí na postu marketingového ředitele AWD... Nějaké svědomí?Proč...
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

15. 7. 2005 13:24 | za Tridaca

Zdravím všechny neúnavné diskutéry pokud se objeví článek o "kombících" či AWD, dříve OVB a MBI. Chci Vám jen za znaveného a naštvaného Tridaca sdělit, proč je nyní jiný Tridac. Mám totiž tutéž zkušenost s MBI a také jsem se stala "jiným Tridacem". Nebyl to ovšem ten "pravý Tridac". Každý "PRAVÝ TRIDAC" nakonec pochopí, že je slušný člověk a že mezi tu bandu finančních slizounů nezapadne a najde si pokud neskončí v nějakém šíleném "letadle" nebo na ulici slušné zaměstnání. Finanční slizouni jsou VŠICHNI AKCIONÁŘI BANK A POJIŠŤOVEN a nikoliv jen makléři ať již placení nebo "dobrovolní", kteří těmto skutečným ŽRALOKŮM dělají "podržtašky". Myslím, že jste si ještě neuvědomili fakt, že Vás odírají právě Ti akcionáři, kteří velmi vehementně Vámi nenáviděné "hloupé dravé makléře" podporují a jak!!!!!!Copak to není bezvadné všechnu špínu pak hodit na makléřskou firmu? Kdo si asi myslíte, že ty zlodějské produkty vymýšlí? Snad si nemyslíte, že jsou z dílny výhradně těchto posluhovačů ? Jen konkrétní příklad: GE banka začala prodávat kombík s pojišťovnou Credit Suisse. Došlo k nějakým malérům, které GE banku přiměly produkt stáhnout po půl roce tiše z trhu a tvářit se, že takový nikdy nebyl. Stačí Vám to? Jestli ne tak, když je uzávěrka pojistných smluv MLM firmy u nějaké pojišťovny, všechny administrativní síly této pojišťovny jsou vrženy pro podporu MLM prodejců a hektickému uzavírání velkého objemu smluv KŽP. Vůbec není důležité, zda Vám jako zákazníkům prospějí, vytáhnou peníze z peněženky nebo jak to všechno nazýváte. Už se proberte a zaměřte svou pozornost na skutečné ŽRALOKY a nenechte se masírovat žádnými globálními firmami. S--te na ně a užívejte života bez nich. Není to vůbec poučování, ale ctěla jsem se s Vámi podělit o své vlastní poznání, které osvobozuje.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Daniel Křetínský

podnikatel, EPH a AC Sparta Praha

Jan Kočka

podnikatel

Daniel Křetínský
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Jan Kočka
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services