Video: Dal gól z půlky a nevěděl kde slavit. Ve Skotsku si vzpomněli na Schicka
Jak završit domácí vítězství? V 98. minutě. Od půlící čáry. Slabší nohou. Anglický útočník...více
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Další příspěvky v diskuzi (celkem 4 komentářů)
18. 5. 2005 13:35 | Speedy
Tedy: Hodnocení v tomto týdnu provedli: * Ivan Kolovecký - A&CE Global Finance * Miroslav Gajdoš - Böhm & partner * Jan Procházka - CYRRUS * Pavel Hadroušek - Fio, burzovní společnost * Dušan Jalový - HVB Bank Czech Republic * Michal Znojil - J&T BANKA
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
18. 5. 2005 8:53 | janula
17. 5. 2005 18:24 | Speedy
http://ipoint.financninoviny.cz/detail.php?article=44926
17. 5. 2005 18:20 | Speedy
Ano, jde mi o titul Sokolovská uhelná(!!!), kde, jak známo, je navtrdo upečeno vyvlastnění(!!!) zbylých drobných akcionářů majoritářem, resp. managementem firmy, a to dle par. 220 obchodního zákoníku za cenu pouhých 848,- Kč, tj dle podivného znaleckého posudku, který "dokázal" pro tyto účely vyvlastění vysoce prosperující firmu (doly a elektrárny) ocenit jen 50% její skutečné hodnoty. Toto vyvlastnění(!!!), pokud se nebude drobný akcionář soudit(!!!) s dalšími náklady a nejistým výsledkem za nejistou dobu, je prakticky bez(!!!) obrany a tedy konečná!!!! Kurz na burze nebo v RM-Systému proto osciluje kolem této hodnoty, dokonce akcionáři, kteří z daňových důvodů by byli vyvlastněním postiženi, dnes prodávají i pod(!!!) cenou vyvlastnění!!!
BÍDA, MARAST, HUMUS, NESOLIDNOST (!!!!) českého akciového trhu a prostředí, kam musíme počítat i ty výše jmenované tzv. egsperty a tzv. broukery, je vidět právě na TOMTO případě, který opravdu NEPOTŘEBUJE dalšího komentáře. Proč? Klidně se může stát, že někdo, na základě takovýchto "doporučení" a v dobré víře, neznaje okolnosti, si akcie Sokolovské uhelné koupí :-((