Tým odborných poradců je tu pro vás.
Poslední dotaz: Fondy Amundi
Poradna > Investiční poradna > Podílové fondy
Otázka: Dobrý den, Rád bych znal Váš názor na podílové fondy Amundi jež nabízí KB... Rok a půl mám IKS investiční manažer (balancovaná strategie), kde nějaké zhodnocení proběhlo. Bylo mi doporučeno investici... více
- Interactivebrokers
- INVESTOR - kým skutečně jsem?
- Západočeský dřevařský průmysl
- Pomoc. Kdy v ČR začne 21. století?
- Dárek cizím vnoučatům
9. 11. 2004 13:48 | Wells Fargo
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
9. 11. 2004 10:27 | Jan Kolda von Žampach (řečený Pancíř)
Nic proti vyhledávání podceněných titulů na počítači, to co tu občas s odkazy uvádíte je dobrý, ale samo o sobě to přece nestačí! A i právě tzv. přeceněný titul může být výhledově vlastně stále velmi(!) podceněný, vždyť o tom to přece je, též Vámi tzv. podceněný vybraný titul může být vlastně výhledově velmi přeceněný, protože, kdesi v dáli, mu nastává soumrak, pardón, opravuji, už nám skrytě reziví.
9. 11. 2004 4:42 | Al Capone = Alois Kapoun
8. 11. 2004 18:13 | Jan Kolda von Žampach (řečený Pancíř)
Já si myslím, že v současné době spíše než o výběru dle různých filtrů to je záležitost dobrého odhadu. Neboť Evropa je zatím poměrně stranou čím dál tím více rozhořívajícího se konfliktu USA versus rozvojový svět, resp. USA (+Israel) versus muslimský (arabský) svět, resp. versus oblasti energetických a surovinových zdrojů. Pominuli hnivě zapomenutý problém Čečny a jistou asi nutnou toleranci k novému carovi P., tak potom pro (západo, středo) Evropu stále vychází jako dobrá záloha a partner "velké silné Rusko," pokud se o ně nebude, dříve či později, nucena podělit s Čínou. To se potom budou asi přeplácet :-( Tedy, podtrženo, je zde asi v Evropě dnes větší jistota stability. Nezapomínejme dále na nově přistoupivší "evropské" kolonie i na ty, co jsou další poslušně v pořadí. To je velký potenciál! Tam všude lze předpokládat to, co lze pozorovat i u nás: postupný výprodej odtamtud do tzv. silnějších rukou, a to i za cenu toho, že novým vlastníkům, tj. mateřským, tj. zavedeným (západo)eropským firmám enelytici přisoudí (krátkodobě?) i nějaký ten nižší rejjting a zisky budou odpovídajícně nižší. Po nějakou dobu. Proto si myslím, že to je o tom odhadnout, která evropská firma si výhledově získá a podrží v tom kterém oboru otěže, tam napřít pozornost, byť efekt bude dosažen spíše až ve střednědobém horizontu. O tom se ale, pochopitelně, veřejně nepíše, natož se tyto údaje neukládají někam do veřejně(!) přístupných(!) databází, jako podklad(!) pro různé výběrové(!) filtry právě drobných(!) investůrků a spekulantíků. To by bylo až příliš jednoduché :-)) PS My se o tom ale pobavit můžeme, nad konkrétnimi tituly...
8. 11. 2004 17:03 | 5 euro