Diskuze - Druhy podnikatelských úvěrů

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 21 komentářů)

9. 10. 2025 13:07 | ŠEDÁ MICHAELA

Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ??jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: sedam4170@gmail.com
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

9. 10. 2025 13:07 | ŠEDÁ MICHAELA

Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ??jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: sedam4170@gmail.com
0
+-

13. 5. 2025 20:05 | Martin Kratochvil

Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ??jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: kratochvilmartin881@gmail.com
0
+-

25. 4. 2025 19:35 | NovaPujcka

Rychlá a pohodlná finanční půjčka: NOVAPUJCKA.CZ@GMAIL.COM
Nabízíme úvěrový program, který splní vaše finanční potřeby ZDARMA BEZ JAKÝCHKOLI ZBYTEČNÝCH POPLATKŮ. S ohledem na krátkodobou likviditu se Vám snažíme ji zpřístupnit do 24 hodin od podání žádosti. Pro více informací prosím zašlete e-mail na: NOVAPUJCKA.CZ@GMAIL.COM nebo WhatsApp: +420737957468.
0
+-

23. 3. 2025 14:36 | azizaziz

Potřebujete finanční pomoc jakéhokoli druhu? Osobní/podnikatelské půjčky? Poskytujeme půjčky za 2% API sazbu! Kontakt VIA: azizfinaid247@gmail.com Whats-app nás na +916909091440
0
+-

22. 3. 2025 15:43 | nygrinovamarcela

We are ready to offer you quick loans from CZK 50,000 to CZK 50,000,000 with 2% interest, which you can repay for up to 20 years. The procedures for obtaining financing are safe, accessible and can be concluded within 48 hours. email: nygrinovamarcela123@gmail.com
0
+-

22. 3. 2025 15:43 | nygrinovamarcela

We are ready to offer you quick loans from CZK 50,000 to CZK 50,000,000 with 2% interest, which you can repay for up to 20 years. The procedures for obtaining financing are safe, accessible and can be concluded within 48 hours. email: nygrinovamarcela123@gmail.com
0
+-

2. 2. 2025 13:05 | christianedouel

Zdravím všechny. Pracuji pro nezávislou mezinárodní instituci, která vám může pomoci realizovat vaše plány a sny. Jsme připraveni vás podpořit při realizaci vašich projektů poskytnutím finančních úvěrů v rozmezí od 5 000 Kč do 5 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 %. V případě zájmu nás prosím neprodleně kontaktujte na naší emailové adrese lclbanklecreditlyonnais@gmail. compro více informací.
0
+-

2. 2. 2025 13:05 | christianedouel

Zdravím všechny. Pracuji pro nezávislou mezinárodní instituci, která vám může pomoci realizovat vaše plány a sny. Jsme připraveni vás podpořit při realizaci vašich projektů poskytnutím finančních úvěrů v rozmezí od 5 000 Kč do 5 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 %. V případě zájmu nás prosím neprodleně kontaktujte na naší emailové adrese lclbanklecreditlyonnais@gmail. compro více informací.
0
+-

2. 2. 2025 7:29 | fiurasekmartin8

Dobrý den, pane a paní, společnost nebo jednotlivec, potřebovali jste hotovostní půjčky nebo investice, abyste čelili finančním potížím, abyste se konečně dostali ze slepé uličky způsobené bankami, které odmítly vaše žádosti o úvěr? Jsem individuální finanční odborník, který vám může poskytnout půjčku ve výši, kterou potřebujete, a za podmínek, které vám usnadní život. Zde jsou oblasti, se kterými vám mohu pomoci:
- Home Equity Půjčka
- Investiční úvěr
- Konsolidace dluhu
- Úvěrová linka
- Splatit půjčku
- Osobní půjčka
- Hypotéka
- Půjčka na auto.
Půjčku budete mít na účtu do 23 hodin. Pokud tedy potřebujete půjčku, neváhejte mě kontaktovat, abyste se dozvěděli více o mých podmínkách. Pro více informací mě kontaktujte. Email fiurasekmartin8@seznam.cz
0
+-

7. 1. 2025 22:07 | zarter

Mám kapitál, který bude použit k poskytnutí konkrétních krátkodobých a dlouhodobých půjček v rozmezí od 30000 Kč do 10000000 Kč každému vážnému zájemci o tuto půjčku. 2 až 3% úrok ročně v závislosti na půjčené částce, protože jako soukromý nechci porušovat zákon o lichvě. Splácet můžete maximálně 3 až 30 let v závislosti na půjčené částce. je na vás, jaké měsíční platby budete mít. Žádám pouze o ověřené ručně psané uznání dluhu a také nějaké dokumenty k doložení. pro více informací nás kontaktujte na mail: ihjan51@gmail.com
0
+-

7. 1. 2025 22:06 | zarter

Mám kapitál, který bude použit k poskytnutí konkrétních krátkodobých a dlouhodobých půjček v rozmezí od 30000 Kč do 10000000 Kč každému vážnému zájemci o tuto půjčku. 2 až 3% úrok ročně v závislosti na půjčené částce, protože jako soukromý nechci porušovat zákon o lichvě. Splácet můžete maximálně 3 až 30 let v závislosti na půjčené částce. je na vás, jaké měsíční platby budete mít. Žádám pouze o ověřené ručně psané uznání dluhu a také nějaké dokumenty k doložení. pro více informací nás kontaktujte na mail: ihjan51@gmail.com
0
+-

19. 11. 2024 18:28 | Flora

Nemohl jsem uvěřit online půjčce, dokud jsem ji nepotvrdil, a byl jsem velmi šťastný, když jsem ji dostal od pana Pavla, vy všichni, kdo potřebujete půjčku, by se měli obrátit na pana Pavla, aby vám pomohl. Pracuji 2 roky jako kadeřník a nemohl jsem mít peníze na živnost, takže jsem se snažil najít skutečnou společnost, která mi může pomoci s půjčkou. Tehdy jsem viděl lidi, kteří svědčili o panu Paulovi, kteří mají pomohl jim získat půjčku, takže jsem také kontaktoval pana Pavla a on mi pomohl s půjčkou, o kterou jsem požádal, ve výši 30 000,00 eur. Jeho email zde:paulisagoodloangive11@gmai l.com
0
+-

6. 11. 2024 11:31 | ŠEDÁ MICHAELA

Nabízíme nejrychlejší půjčky. Můžete žádat od 30 000 Kč do 40 000 000 Kč. Splátky si můžete naplánovat na několik měsíců nebo až na 30 let. Vaši žádost zpracujeme a schválíme téměř okamžitě. Peníze vyplácíme v den podpisu smlouvy. Vše vyřídíte z domova, aniž byste museli chodit do kanceláře. Pro více informací nás kontaktujte emailem. E-mail: sedam4170@gmail.com
0
+-

6. 11. 2024 11:31 | ŠEDÁ MICHAELA

Nabízíme nejrychlejší půjčky. Můžete žádat od 30 000 Kč do 40 000 000 Kč. Splátky si můžete naplánovat na několik měsíců nebo až na 30 let. Vaši žádost zpracujeme a schválíme téměř okamžitě. Peníze vyplácíme v den podpisu smlouvy. Vše vyřídíte z domova, aniž byste museli chodit do kanceláře. Pro více informací nás kontaktujte emailem. E-mail: sedam4170@gmail.com
0
+-

5. 11. 2024 5:17 | JANA57

EXPRESNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKY
Dobrý den, jste v tíživé finanční situaci? Potřebujete urgentně peníze na realizaci svých projektů? kolik potřebujete? Chcete jej obdržet do 24 hodin? Nabídka půjčky začíná od 20 000 Kč do 50 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 %. Splácení úvěru začíná od (1 - 30 let) - (12 - 360 měsíců). Pokud potřebujete bezpečnou nouzovou půjčku bez problémů, kontaktujte mě rychle prostřednictvím e-mailu: JANAROHLIKOVA57@GMAIL.COM
0
+-

18. 11. 2023 3:19 | KRÁLOVÁ MARIE

Nabízíme nejrychlejší půjčky. Můžete žádat od 30 000 Kč do 500 000 000 Kč. Splátky si můžete naplánovat na několik měsíců nebo až na 30 let. Vaši žádost zpracujeme a schválíme téměř okamžitě. Peníze vyplácíme v den podpisu smlouvy. Vše zvládnete z domova, aniž byste museli chodit do kanceláře. Pro více informací nás kontaktujte emailem. E-mail: kralovamarie25@gmail.com
0
+-

17. 11. 2023 11:00 | KRÁLOVÁ MARIE

Dobrý den, opravdu potřebujete financování a úvěr na dokončení vašich projektů, domů, podnikání, nákupu pozemků, nemovitostí? nyní existuje řešení, jak získat půjčku. Rychlou půjčku Vám poskytnu do 3 hodin bankovním převodem na Váš účet. Pokud opravdu potřebujete seriózní a naléhavou půjčku, kontaktujte mě nyní a budete spokojeni, kontaktujte e-mail: kralovamarie25@gmail.com
0
+-

30. 8. 2021 18:46 | Jan Oravec

Rychlá a spolehlivá finanční půjčka s nabídkou se pohybuje od (10 000 do 2 500 000 Kč) se sazbou 3%. Splácení půjčky se provádí měsíčně a začíná třemi (3) měsíci po obdržení půjčky. Půjčka bude poskytnuta bankovním převodem, vše za méně než 24 hodin, za velmi výhodných podmínek. Tato skvělá nabídka platí pro celou Českou republiku. Další informace: jan.oravec0754@gmail.com
0
+-

30. 8. 2021 18:45 | Jan Oravec

Rychlá a spolehlivá finanční půjčka s nabídkou se pohybuje od (10 000 do 2 500 000 Kč) se sazbou 3%. Splácení půjčky se provádí měsíčně a začíná třemi (3) měsíci po obdržení půjčky. Půjčka bude poskytnuta bankovním převodem, vše za méně než 24 hodin, za velmi výhodných podmínek. Tato skvělá nabídka platí pro celou Českou republiku. Další informace: jan.oravec0754@gmail.com
0
+-

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Stránka 1/2

Předchozí

1

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2025

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Vejtřaska, embéčko, Avia, Tatra. Jak se vyznáte v historii českých aut?

Vejtřaska, embéčko, Avia, Tatra. Jak se vyznáte v historii českých aut?

Vyzkoušejte si, jak znáte auta, která bychom dneska mohli označit označit za ikonická....více

Dvacet nejprodávanějších léků v Česku. Projděte si letošní žebříček

Dvacet nejprodávanějších léků v Česku. Projděte si letošní žebříček

Které léky Češi nejčastěji kupovali v prvním čtvrtletí roku 2025? Přinášíme přehled 20...více

Nové dálnice v Česku. Podívejte se, kde teď přibývají

Nové dálnice v Česku. Podívejte se, kde teď přibývají

Na konci září se otevírá téměř 15 kilometrů dálnice D6. Kde přibydou další úseky dálnic...více

Retro galerie: Čtvrt století s Peníze.cz. Byli jsme u revolučních novinek i slepých uliček

Retro galerie: Čtvrt století s Peníze.cz. Byli jsme u revolučních novinek i slepých uliček

Největší web o osobních financích v Česku je tu s vámi už 25 let. Zveme vás na výlet zpátky...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Lenka Bradáčová

vrchní státní zástupkyně

Karel Komárek

podnikatel, KKCG

Lenka Bradáčová
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 1 duelů
Karel Komárek
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů