Když modrá není dobrá

Dušan Hradil | | 29. 11. 2002 | 5 komentářů
Sázka na klasický design v modrých odstínech znamená utopit se v moři. Základem jsou informace a online služby. To jsou hlavní závěry našeho hodnocení webů pojišťoven. Chcete vědět, kdo odchází s titulem Best Web 2002?

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 5 komentářů)

5. 12. 2002 17:01 | TGP

Vážený pane Illetško, právě proto, že dobře vím, že naši práci znáte, mne Vaše reakce trošku překvapila, přiznávám. Děkuji Vám za slova uznání a samozřejmě - jak jsem již psal - budeme rádi naše zpravodajství dále rozšiřovat jak jen to bude možné. Přání čtenářů i jejich ohlasy na jednotlivé články i série témat pečlivě sledujeme a snažíme se na ně co nejlépe reagovat. Soutěž Best Web zřejmě dozná v příštím roce zajímavých změn a doufám, že se Vám budou zamlouvat i když zatím nemohu slíbit, že budeme moci pokrýt webové prezentace všech pojišťoven. Těším se na Vaše další připomínky a děkuji Vám za přízeň, kterou Peníze.CZ věnujete.
-15
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

5. 12. 2002 15:48

Vážený pane Prouza chtěl jsem jen vyjádřit svůj názor, vůbec se mi nejedná přímo o naší pojišťovnu. Chápu, že musíte hájit svoji argumentaci a pravidla která jste zvolili, jsou zcela Vaší věci, nicméně vzhledem k různorodosti pojišťovacího trhu a množství pojistných produktů si, když dovolíte, podržím svůj názor. Tím spíš, že těch pět pojišťoven, které jste vybrali, není podle vybraného pojistného za prvních 9 měsíců letošního roku, těmi 5-ti největšími. Nicméně nerad bych, abyste můj názor brali až příliš kriticky, spíše byl skutečně míněn jako podnět do budoucna, tak aby Vaše soutěže měly větší vypovídací schopnost. Jsem pravidelným čtenářem a navštěvovatelem serveru peníze a velmi oceňuji informační servis, který přináší a který je nesporně velmi užitěčný jak pro laickou tak i odbornou veřejnost. Petr Illetško
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

5. 12. 2002 10:50 | TGP

A snad ještě jako potvrzení, že pět největších je v soutěži Best Web dostatečně reprezentativní výběr: podle statistik České asociace pojišťoven ovládalo na konci roku 2001 pět největších pojišťoven 78 procent trhu...
+21
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

5. 12. 2002 10:20 | TGP

Vážený pane Illetško, právě od vás bych podobné pochyby o "úmyslnosti" nečekal... Máte pravdu, že pojišťoven je na trhu více než pět, na druhou stranu větší počet klientů obsluhuje jen několik z nich. Navíc soutěž Best Web má již dva roky daná pravidla, podle kterých se vždy hodnotí pět největších firem v oboru. Obávám se, že by čtenáře nebavilo více než půl roku číst analýzy webů malých pojišťoven, které často ani neznají či jejich služby nikdy nevyužijí. Proto jsme zvolili ono jasné kritérium pěti největších z každého oboru, což znemožňuje vybírat si hodnocené weby podle nálady či jakýchkoliv jiných subjektivních kritérií. Máte-li zájem o hodnocení webu Vaší pojišťovny, řada firem Vám tuto službu poskytne na komerčním základě a bude schopna jít i do mnohem větších podrobností než je možné v příslušném hodnotícím článku.
+27
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

5. 12. 2002 8:52

Vážení provést hodnocení webovských aplikací pěti ze zhruba třiceti pojišťoven je jako sledování celovečerního firmu velmi malou klíčovou dírkou. Celé hodnocení je zejména z tohoto důvodu na nic. Přesto chci stále věřit, že v tom není úmysl a celé hodnocení není jen skrytou formou reklamy těchto pěti pojišťoven.
+20
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Martin Pomothy

podnikatel, ČSFD.cz

Jan Sokol

filosof a exministr

Martin Pomothy
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Jan Sokol
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services