Tým odborných poradců je tu pro vás.
Poslední dotaz: Fondy Amundi
Poradna > Investiční poradna > Podílové fondy
Otázka: Dobrý den, Rád bych znal Váš názor na podílové fondy Amundi jež nabízí KB... Rok a půl mám IKS investiční manažer (balancovaná strategie), kde nějaké zhodnocení proběhlo. Bylo mi doporučeno investici... více
- Interactivebrokers
- INVESTOR - kým skutečně jsem?
- Západočeský dřevařský průmysl
- Pomoc. Kdy v ČR začne 21. století?
- Dárek cizím vnoučatům
Spořitelní hypotéky nejsou bomba, jak se čekalo
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
30. 5. 2001 0:23
To je sranda vzdycky sem myslel ze CS defence je nekdo z tiskovyho sporitelny
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
Další příspěvky v diskuzi (celkem 7 komentářů)
30. 5. 2001 12:54 | PetrV
30. 5. 2001 0:23
29. 5. 2001 22:59
25. 5. 2001 18:49 | zarecky
25. 5. 2001 16:30 | TGP
25. 5. 2001 16:04 | TGP
25. 5. 2001 11:50 | SkrivanekT
Česká spořitelna, a.s. pružně a zodpovědně reaguje na omezený provoz katastrálních úřadů, který souvisí s digitalizací jejich pracovišť. Banka proto operativně přijala opatření tak, aby přechod tohoto článku státní správy na dokonalejší informační systém neměl nepříznivý vliv na vyřizování a potažmo i čerpání hypotečních úvěrů. Všechny pobočky ČS poskytující hypoteční úvěry zprostředkují občanům příslušnou dokumentaci a poskytnou poradenský servis. Po dobu omezeného provozu katastrálních úřadů bude možné povolit čerpání hypotečního úvěru na základě:
kopie Žádosti o zápis rozestavěné resp. dokončené stavby s podacím razítkem katastrálního úřadu – poradenství a vzory poskytnou klientům příslušné pobočky návrhu na vklad zástavního práva s podacím razítkem katastrálního úřadu výpisu z katastru nemovitostí, vystaveným po přijetí návrhů katastrem (i v době omezení je vydáván katastrálními úřady) Česká spořitelna tímto přístupem vyjadřuje své plné odhodlání aktivně a trvale se spolupodílet na zkvalitňování bydlení občanů ČR. Klára Gajdušková, tisková mluvčí ČS, a.s.