Zlatá karta na tři roky zdarma, láká Creditas

Petr Kučera | rubrika: Aktuality | 7. 5. 2021
Zlatá karta na tři roky zdarma, láká Creditas

Zdroj: Banka Creditas

Banka Creditas odstartovala akci, jejímž cílem je aktivnější používání běžného účtu. Láká na možnost získat zlatou debetní kartu na tři roky bez poplatku za vedení. Do akce se mohou zapojit noví i dosavadní klienti, pokud do 30. června přijdou na pobočku.

Podmínky není těžké splnit: Stačí, když na účet přijde každý měsíc 12 tisíc korun z účtů v jiné bance, a zároveň z účtu každý měsíc odejde aspoň jedna úhrada trvalého příkazu nebo inkasa. Pravidla akce nestanoví, že by muselo jít o jednu příchozí platbu (může jít o součet), ani jak dlouho musí peníze na účtu zůstat, ani neuvádějí minimální částku trvalého příkazu či inkasa.

Za debetní kartu Mastercard Gold chce Creditas standardně 200 korun jako měsíční poplatek za vedení, samotné zřízení (vydání karty) je zdarma. Kdo v daném měsíci splní zmíněné podmínky, nemusí tedy platit paušál, a to až po dobu tří let. Klient se nezavazuje zůstat klientem banky nebo držitelem této karty po celou dobu.

Hlavní výhodou této zlaté debetní karty je cestovní pojištění Family pro celou rodinu. Nabízí limit sedm milionů korun pro léčebné výlohy a asistenční služby, dále pojištění odpovědnosti za škodu, úrazové pojištění, pojištění právní ochrany a pojištění zavazadel.

Tipy pro lovce odměn

Přinášíme vám denně aktualizovaný přehled slev, bonusů a časově omezených akčních nabídek u běžných a spořicích účtů, zajištění na stáří, kreditních karet, překlenovacích úvěrů, stavebního spoření, hypoték a úvěrů. Stačí si vybrat. 

Akce, slevy, bonusy!

Zlatá karta zahrnuje také pojištění zneužití karty Classic (s ročním limitem 100 tisíc), které jinak přijde na 20 korun měsíčně. Vztahuje se i na odcizení hotovosti nebo výdaje na pořízení nových osobních dokladů, klíčů či peněženky (souhrnný roční limit 15 tisíc).

Součástí jsou neomezené výběry ze všech bankomatů v Česku i v cizině. Na ně ovšem dosáhnou i méně aktivní klienti s běžnou kartou Creditas.

Na rozdíl od některých kreditních nebo prémiových karet nezahrnuje zlatá debetní karta od Creditas například slevový systém u partnerů (cashback) nebo výhodnější vstupy do letištních salonků.

Zlatá debetní karta od Creditas nemá nic společného s raritou, kterou banka představila v roce 2018. Exkluzivní debetní kartu MasterCard Real Gold tehdy nabídla ve dvou barevných variantách (zlaté a černo-zlaté), od každé bylo vyrobeno pouze 50 kusů. Zlato tvořilo skoro polovinu její hmotnosti, karta je sedmkrát těžší než běžné platební karty. 

Petr Kučera

Autor článku Petr Kučera

Šéfredaktor webu Peníze.cz. Zaměřuje se na širokou oblast osobních financí a spotřebitelských témat. Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, ale ještě víc než paragrafy má rád média. Vedl zpravodajství České... Další články autora.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+20
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Fio překvapila klienty, platby kartou zaúčtovala dvakrát

8. 4. 2024 | Kateřina Hovorková

Fio překvapila klienty, platby kartou zaúčtovala dvakrát

Fio banka hlásí komplikace s duplicitním zaúčtováním některých transakcí provedených kartami Visa. „O potížích víme a situaci se společností Visa intenzivně řešíme,“ ujišťuje banka... celý článek

Komerční banka vystrašila klienty. Špatně zaúčtovala platby kartou

14. 3. 2024 | Kateřina Hovorková

Komerční banka vystrašila klienty. Špatně zaúčtovala platby kartou

Klientům Komerční banky se v elektronickém bankovnictví ukazoval chybný údaj o platbě kartou ze středy 13. března, případně byly platby bez popisu. 

Banky lákají na nové bonusy. Tisíce získáte snadno

4. 3. 2024 | Petr Kučera | 4 komentáře

Banky lákají na nové bonusy. Tisíce získáte snadno

Za vyzkoušení účtu nabízejí peníze zdarma. A kromě toho třeba poznáte, že jiná banka je lepší než ta vaše. Koneckonců víc účtů v různých bankách se může hodit vždycky. Kam se teď podívat,... celý článek

Pozor na nový trik u bankomatů. Platíte za to, co nechcete

27. 2. 2024 | Pavla Adamcová | 2 komentáře

Pozor na nový trik u bankomatů. Platíte za to, co nechcete

Síť bankomatů Euronet v Česku strhává lidem poplatek za službu, kterou si ve skutečnosti neobjednali – nebo ji nakonec ani nedostali. Některým velkým bankám se takové klamání jejich... celý článek

Čtyři banky hlásí odstávku, o víkendu omezí platby

9. 2. 2024 | Petr Kučera

Čtyři banky hlásí odstávku, o víkendu omezí platby

Česká spořitelna v noci z pátku 9. února na sobotu 10. února dočasně odstaví systém George. V mobilu ani na webu nebude dostupný od páteční 23. hodiny do sobotní osmé hodiny ranní.

Partners Financial Services