Zimní sezóna na horách začíná. Srovnejte si, které pojištění se vám vyplatí

PR článek | rubrika: PR Článek | 26. 11. 2018
S mírnou nadsázkou se dá říct, že Češi jsou národ lyžařů (a snowboardistů). A i když je někdy na sjezdovkách tolik lidí, že se zdá, že snad ani není kam spadnout, věřte, že spadnout se dá vždycky. Přibalte si na hory pojištění.
Zimní sezóna na horách začíná. Srovnejte si, které pojištění se vám vyplatí

I letos, jako každý rok, se v nadcházejících zimních měsících spousta z nás rozhodne strávit volný čas na horách. Zimní sportování je ale dvousečná záležitost – nádherné, pro tělo prospěšné, ale nebezpečné zároveň. Kromě zábavy s ním spojené bychom proto měli myslet i na svoje zdraví a vlastní odpovědnost. K tomu nám může pomoci cestovní pojištění na hory.

Všichni víme, komu přeje štěstí. Být připravený se vždycky hodí, a pokud jde o delší dovolenou nebo kratší pobyt na horách, platí to dvojnásob. Rovněž nemá smysl přeceňovat svůj lyžařský um nebo snad podceňovat vybranou sjezdovku. Zvlášť na horách se totiž počasí mění každou chvíli a nepříznivé povětrnostní podmínky pak mohou způsobovat řadu nepříjemností, o kterých raději ani nechceme přemýšlet. Společně s kvalitním a správně seřízeným lyžařským vybavením bychom proto měli v rámci našich příprav počítat i s cestovním pojištěním.  

Jak sjednat cestovní pojištění?

Sjednat si cestovní pojištění je v dnešní digitální době velmi jednoduché, stačí k tomu vlastně jen připojení na internet. Není proto divu, že se většina lidí rozhodne pro sjednání cestovního pojištění online. Na internetu pak existuje mnoho webových stránek, které vám nejen zobrazí nejrůznější nabídky produktů cestovního pojištění, ale rovněž vám umožní si ho v pohodlí domova sjednat.

A kolik to bude stát?

Ceny za cestovní pojištění na hory se různí. Kolik bude stát konkrétně vaše cestovní pojištění, si ale můžete zjistit předem. Využít můžete například online srovnání cestovního pojištění, které vám po zadání několika základních údajů o plánované dovolené zobrazí pro vás ty nejvýhodnější nabídky. Ceny cestovního pojištění se pak pohybují v řádech desítek korun za den.

Cestovní pojištění pro klidnou dovolenou

Je zkrátka rozumné si během příprav na dovolenou zařídit cestovní pojištění. Sjednání cestovního pojištění online je totiž velmi rychlé a jednoduché. Navíc díky mnoha internetovým portálům lze i na této položce výrazně ušetřit. Stačí pouze vyplnit několik základních údajů, vybrat si to pro vás nejvýhodnější pojištění a pak už vám nezbývá nic jiného než se těšit na klidnou a bezstarostnou dovolenou.

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Největší pojišťovny v Česku. Žebříčky za rok 2023

14. 2. 2024 | redakce Peníze.CZ | 1 komentář

Největší pojišťovny v Česku. Žebříčky za rok 2023

Trh pojištění v Česku loni stoupl meziročně o 7,1 %, celkový předpis smluvního pojistného dosáhl 168,49 miliardy korun. Vyplývá to z předběžných údajů za rok 2023, které podle své metodiky... celý článek

Pár stovek ušetřených na cestovním pojištění se může vymstít

3. 8. 2023 | Lucie Weissová

Pár stovek ušetřených na cestovním pojištění se může vymstít

Jak správně nastavit cestovní pojištění a jak postupovat, když se něco doopravdy stane, radí Jana Konvalinová z pojišťovny Kooperativa.

Finanční produkty roku 2022. Výsledky soutěže webu Finparáda

14. 2. 2023 | Finparáda

Finanční produkty roku 2022. Výsledky soutěže webu Finparáda

Hledáte nejlepší bankovní účet, spoření, pojištění nebo třeba hypotéku? Inspiraci můžete najít ve výsledcích 12. ročníku soutěže Finanční produkt roku. Tu pořádá analytická společnost... celý článek

Než bys řekl grog. Kdo a jak vám pojistí lyže před restaurací proti krádeži

5. 12. 2022 | Jana Divinová

Než bys řekl grog. Kdo a jak vám pojistí lyže před restaurací proti krádeži

Heady, Atomiky, Rossignoly. Lyže a snowboardy stojí spoustu peněz. Jenže někdy je prostě musíte nechat o samotě, než se vyčuráte, ohřejete, najíte. Příležitost pro zloděje. Dá se proti... celý článek

Ergo pojišťovna se přejmenovala, zviditelní nového vlastníka

31. 10. 2022 | Petr Kučera

Ergo pojišťovna se přejmenovala, zviditelní nového vlastníka

Ergo pojišťovna se 28. října přejmenovala na SV pojišťovnu. S novým názvem chce veřejně zviditelnit změnu vlastníka, která byla dokončena před rokem.

Partners Financial Services