Produkt již není aktualizován!

AXA pojišťovna a.s. - Cestovní pojištění

Poslední aktualizace: 12. 1. 2022

Základní údaje

PoskytovatelAXA pojišťovna a.s.
SegmentObčané
Cestovní pojištění

Cestovní pojištění si můžete sjednat jednoduše a rychle online pomocí několika kroků. Díky online pojištění získáte navíc 20% slevu.

Výhody cestovního pojištění od AXA:
1. Asistenční služba je vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a operátoři ovládají kromě češtiny a slovenštiny více než desítku světových jazyků. Nasmlouvaná zdravotnická zařízení se nacházejí po celém světě.

2. Cestovní pojištění si můžete uzavřít na jeden až 366 dní, nebo opakované až 90denní výjezdy během roku.

3. Vybrat si můžete z variant: Reference, Komfort a Excelent.

4. Vybrat si nově můžete: Dovolenou bez starostí, Klidného rodiče a Bezpečný domov nebo rodinnou variantu pojištění opakovaných výjezdů.

5. Nenechte nic náhodě. Připojistit se můžete i pro případ storna cesty, chronických onemocnění nebo využijte připojištění manuálních cest. Pracovní cesty administrativního charakteru kryje pojišťovna automaticky již v základu.

6. AXA nabízí kromě více než 90 běžných sportů krytých bez příplatku i připojištění rizikových sportů. Díky tomu si můžete splnit své sny a vyzkoušet například skialpinismus, vodní paragliding, windsurfing či mnoho jiných.

Na výběr máte z následujících alternativ pojištění a připojištění:
- Rodinné pojištění opakovaných výjezdů - alternativa pojištění
- Bezpečný domov - připojištění
- Klidný rodič - připojištění
- Dovolená bez starostí - připojištění
- Připojištění chronických onemocnění - připojištění
- Připojištění pracovních manuálních cest - připojištění
- Rizikové sporty - připojištění

Cestovní pojištění online – kalkulačka

Cestovní pojištění

Nejvýhodnější cestovní pojištění

  • Okamžité online srovnání a sjednání nejvýhodnějších nabídek.
  • Za dvě minuty máte hotovo.
  • Cestovní pojištění sjednáte i v den odjezdu.
Česká podnikatelská pojišťovnaGenerali pojišťovnaPojišťovna Kooperativaa další...

AXA pojišťovna a.s. - Cestovní pojištění - Diskuze

16. 10. 2018 15:26 | Lucie Ž.

DObrý den,

naprosto souhlasím a mám stejnou zkušenost jako paní výše co se týče zpoždění letu. Naše bylo 5,5h a také jsme zmeškali navazující let a také nulová kompenzace.

Příště se jistě pojistíme jinde.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

1. 4. 2016 18:15

NO, TROSKU POZDE SI TO CTU...SKODA,ALE ZACINAM SI TAKY UVEDOMOVAT,ze maji hodne ALE...
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 1. 2016 18:51 | Iveta

Pojištění zpoždění a zrušení letu - pojišťovna uzná pouze zpoždění na prvním odletu, ale nezajímají ji komplikace způsobené tímto zpožděním. Pokud zpoždění prvního letu není větší než 6 hodin, pojišťovnu nezajímají další komplikace na cestě - to že uletí navazující lety a celkové zpoždění na příletu může být i 12 hodin (náš případ z Jihoafrické republiky) pojišťovnu nezajímá a pojištění Excelent se na to nevztahuje. Myslím, že nemá význam toto pojištění využívat. Od letecké společnosti - nejvyšší možná kompenzace. Od pojišťovny AXA při pojištění Excelent nic - komplikace a zpoždění na navazujících letech je nezajímá, na toto se pojištění nevztahuje. Excelent pojištění jsme využili podle nabídky v úvodní tabulce. Jaké bylo naše zklamání, když jsme zjistili všechna ALE, uvedená v obchodních podmínkách. Samozřejmě je to naše chyba, ale pokud budete chtít služby této pojišťovny využít, POZORNĚ čtěte obchodní podmínky a nevěřte nabídce v úvodní zjednodušené tabulce nabídky.
+8
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

2. 1. 2016 15:58 | Měřička

Patří mořský rybolov mezi rizikové? M.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

15. 11. 2015 23:59 | 2015

Ste obchodné muž alebo žena? Potrebujete finančné prostriedky na Vianoce, alebo založiť svoj vlastný podnik? Potrebujete úver uhradiť svoj dlh alebo splatiť svoje účty, alebo začať pekný podnikanie? Potrebujete finančné prostriedky na financovanie svojho projektu? Máme ponuky zaručeného úveru služby ľubovoľnú čiastku a do ktorejkoľvek časti sveta pre (osôb, spoločností, Realitné a právnických osôb) na našej vynikajúcej úrokovou sadzbou 3%. Pre aplikácie a ďalšie informácie zaslať odpovede na nasledujúce e-mailovú adresu: meritsfinancecompany@gmail.com
-6
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazeno všech 5 komentářů

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Partners Financial Services