Koberec z kamene

PR článek | rubrika: FINEXPO | 12. 7. 2021
Vysněná podlaha TopStone s vlastnostmi, které si zamilujete. Nedělejte kompromisy, dopřejte si to nejlepší. Špičkové podlahy TopStone zazáří v každém interiéru.
Koberec z kamene

Zdroj: TopStone

Komerční spolupráce

Toužíte po podlaze, která je vysoce kvalitní, certifikovaná, zdravotně nezávadná a snadno se udržuje? Připočítejte antialergenní vlastnosti, protiskluzovost, dobrou tepelnou vodivost nebo tlumení hluku a jste blízko odpovědi, jaká podlaha je v současnosti jednou z nejvyhledávanějších.

Kamenné koberce TopStone mají unikátní souhrn vlastností, které vás přesvědčí, že na podlahu, či dokonce na stěnu novostavby nebo při rekonstrukci nebudete chtít nic jiného.

Firma TopStone je na trhu už 25 let a vývoj podlahových systémů pro interiéry i exteriéry dovedla k dokonalosti. Její povrchy lze aplikovat například na chodby, do sklepů a vstupních hal, skvěle se hodí do všech obývacích pokojů, koupelen, garáží či na schodiště. Jasnou volbou je kamenný koberec jako povrch u vnitřních i vnějších bazénů.

„Výhodou těchto povrchů je, že se dají aplikovat na stěnu, výborné je umístění za kuchyňskou linkou, jako šatní stěna nebo dekorační stěna za televizí na zdi. Své místo ale najdou také na terasách či balkonech,“ uvádí realizační technik TopStone Pavel Jurga.

Na výběr je řada barevných kombinací a odstínů, ze kterých si vyberou i nejnáročnější zákazníci. Kamínky lze totiž mezi sebou míchat, a to jak z hlediska barvy, tak frakce. Jako pojivo se používá ve vlastních laboratořích vyvinutý čirý EpoStone Clear, který podtrhne vizuální stránku designu podlahy. Epoxidová pryskyřice certifikovaná atestem zdravotní nezávadnosti je dokonalý izolátor, který pohlcuje vibrace, zvukové vlny a tím i kročejový hluk. Podklad není nutné zvukově izolovat.

„Zákazníkům také nabízíme novinky v řadě pojiv, kterými jsou PurStone, PurStone One a PolyaStone. Všechny vynikají UV stabilitou, takže je vhodné využít je například v okolí francouzských oken při pokládce povrchu z bílých kamínků. Toto pojivo dokonale zajistí zachování barvy a stability povrchu,“ doplňuje Jurga.

Díky své unikátní struktuře je povrch antialergenní a velmi snadno se udržuje, dokonce umožňuje použití parního čističe. To ocení zejména majitelé domácích mazlíčků, kteří vyžadují častější úklid podlahových ploch.

Povrch kamenných koberců TopStone překvapivě nechladí, což přispívá k vyšší pocitové pohodě. Navíc se pyšní vynikající akumulací a přenosem tepla, proto je ideální pro podlahové topení. Tuto vlastnost také ocení ti, kteří rádi chodí naboso.

Bez nadsázky lze říci, že kamenné koberce TopStone kombinují výhody všech typů podlah. Tento unikátní povrch je výsledkem mnohaletého vývoje, prošel laboratorními testy a využívá jedinečnou patentovanou technologii vlastního pojiva. TopStone zkrátka v interiéru kombinuje to nejlepší, co od podlah očekáváte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

Zjistěte tržní cenu nemovitosti i výši nájmu

Odborným garantem této služby je Quantum reality - realitní kancelář Praha

A tohle už jste četli?

Místo čtyř dávek bude jediná. Bez práce a s úsporami ji nedostanete

15. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 10 komentářů

Místo čtyř dávek bude jediná. Bez práce a s úsporami ji nedostanete

O takzvanou superdávku budou moct žádat lidé, kteří se nevyhýbají práci a jejich finanční možnosti projdou majetkovým testem. Známe podrobnosti.

Za kopcem za trojnásobek. Horské apartmány stojí víc než byty v Praze

15. 4. 2024 | Milan Roček

Za kopcem za trojnásobek. Horské apartmány stojí víc než byty v Praze

Klínovec, Jizerky, Krkonoše, Lipno. Oblasti, které se v posledních letech staly terčem masivní výstavby horských apartmánů. To kromě náporu na lokální infrastrukturu přináší i řadu... celý článek

Oceňování nemovitostí je věda. Dnes už to ale zvládnete online

14. 4. 2024 | PR text

Oceňování nemovitostí je věda. Dnes už to ale zvládnete online

Hypotéka, nová investice, pojištění nebo přehled o vlastním majetku – je spousta situací, ve kterých se hodí znát hodnotu nemovitosti. Byty ale nejsou akcie, aby u nich stále visela... celý článek

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

5. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

Česká národní banka snížila 20. března dvoutýdenní repo sazbu o pět desetin procentního bodu na 5,75 % p. a., ale úroky hypoték až tak výrazně neklesly. Průměrná nabídková sazba hypoték... celý článek

Průmyslových nemovitostí je v Česku pořád málo

5. 4. 2024 | Petra Nová

Průmyslových nemovitostí je v Česku pořád málo

Poslední rok investorům do mnoha typů komerčních nemovitostí moc nepřál. „Průmysl byl nicméně jedním z mála segmentů, kde se nepřestalo stavět a výsledek ve střední Evropě lze považovat... celý článek

Partners Financial Services