Společnost Central Group zahájila rozsáhlou výstavbu v Hostivici u Prahy

Petra Postlova | 12. 5. 2003

Společnost Central Group, jejíž rodinné domy a parcely jsou již několik let nejprodávanějšími na našem trhu, zahájila další rozsáhlou investiční akci, tentokrát v Hostivici u Prahy. Ve zdejší lokalitě Vilová čtvrť začala s výstavbou 51 rodinných domů, které budou dokončeny již v prosinci letošního roku. Jde přitom o pouhou pětinu z 266 domů, které Central Group postaví v této lokalitě. Dalších 94 parcel prodávaných touto společností v Hostivici navíc brzy zaplní domy postavené individuálními stavebníky.

  

LEPŠÍ BYDLENÍ A NEJLEPŠÍ INVESTICE
Město Hostivice leží přímo na hranici Prahy 5 a Prahy 6, což jsou prestižní městské části, kde se ceny domů a parcel pohybují v násobcích toho, zač je nabízí CENTRAL GROUP v Hostivici a přesto se těžko shánějí. Tato lokalita má výborné dopravní spojení autem i hromadnou dopravou do centra Prahy, má veškerou infrastrukturu, školy, obchody a služby. Navíc leží přímo u chráněné přírodní obory "Hostivické rybníky". Hostivice se v poslední době stává symbolem luxusního rezidenčního bydlení podobně jako Průhonice na jihu Prahy. Koupě nemovitosti je nyní, před vstupem země do EU, tou nejlepší investicí s nárůstem ceny až o 20% ročně.

DOMY S POZEMKY UŽ OD 2,1 MILIONU
Velký objem výstavby (jde o největší investiční akci v oblasti rezidenční výstavby v okolí Prahy) je přitom důvodem, proč Central Group může nabízet v této lokalitě mj. řadové domy s dispozicí 3+kk a podlahovou plochou 73m2 už za 2,1 milionu korun, a to včetně pozemku. Vybírat lze přitom z několika typů řadových domů, dvojdomů a samostatně stojících staveb. Nejmenším je nový dům typu Omega s dispozicí 3+kk s již zmíněnou cenou od 2,1 milionu korun včetně pozemku. Dále lze vybírat z domů typu Central 1-2000, který byl oceněn titulem Dům roku 2001 (a je v současnosti nejprodávanějším domem na našem trhu), a také z typů Central 2-2000, Alfa, Delta a Imperial. Posledně jmenovaný dům Imperial bude v Hostivici navíc v září 2003 zpřístupněn pro veřejnost jako dům ukázkový. „Nejžádanějšími a nejdříve vyprodanými jsou přitom menší domy s pozemky v cenách od 2 do zhruba 4 milionů korun,“ uvedl generální ředitel společnosti Dušan Kunovský. Na začátku května totiž bylo prodáno v této lokalitě již přes 120 rodinných domů s pozemky.

PARCELY SE SPECIÁLNÍM LETNÍM BONUSEM
Samotné, plně zainvestované parcely pro individuální výstavbu rodinných domů se v Hostivici prodávají za ceny už od 1 795 Kč/m2. Parcely je možno koupit buď pro vlastní výstavbu nebo jako velmi výhodnou a bezpečnou investici do budoucna s očekávaným vysokým nárůstem ceny. Prodej pozemku není vázán na výstavbu rodinného domu od Central Group. Pokud si však klient od společnosti koupí parcelu a do dvou let si objedná výstavbu domu, získává výrazné cenové zvýhodnění. Při koupi pozemku také každý klient, který má zájem, získává zdarma kompletní projektovou dokumentaci kteréhokoliv z 19 typových domů z nabídky společnosti. Od začátku května navíc platí u této největší lokality parcel speciální letní bonus. Kromě typového projektu zdarma bude mít klient nárok na bezplatnou úpravu projektu s ohledem na osazení domu, včetně bezplatného vyřízení stavebního povolení.

JEDNIČKA NA TRHU RODINNÝCH DOMŮ
Společnost Central Group již několik let zaujímá první místo na trhu rodinných domů a parcel v České republice. Do letošního května si již téměř 2 000 klientů vybralo některý z rodinných domů této firmy za svůj domov. Do tohoto termínu byl také prodán zhruba stejný počet parcel. Dům typu Central 1-2000 z nabídky firmy získal prestižní titul Dům roku 2001 a je nejprodávanější stavbou v ČR.

NEJŠIRŠÍ MOŽNOSTI FINANCOVÁNÍ
Central Group nabízí nejširší možnosti financování rodinných domů, parcel a bytů na našem trhu. Při platbě ceny domu s pozemkem si klient může vybrat ze 14 způsobů financování ten, který mu bude nejvíce vyhovovat. Stačí 10% z ceny a zbývající část je možno financovat z úvěru nebo nemovitostí na protiúčet. Novinkou od března 2003 je pro klienty možnost bankovní garance na jimi uhrazené finanční prostředky.

STAVBY Z OSVĚDČENÝCH MATERIÁLŮ
Na přelomu roku firma prošla úspěšně certifikací kvality podle evropských norem jakosti ISO 9001 u jedné z nejprestižnějších světových zkušeben – německé RW TÜV. Společnost projektuje a staví výhradně zděné domy z osvědčených kvalitních materiálů předních výrobců – Porotherm, Bramac, Velux, AQ okna, Vaillant a dalších. Základem systému řízení jakosti u této firmy je trojí interní kontrola všech staveb v rámci společnosti. Díky tomu může společnost nabízet prodlouženou záruku na kvalitu.

POPIS CESTY: V Hostivici se k lokalitě Vilová čtvrť dostanete nejlépe tak, že ve středu města na světelné křižovatce za náměstím zahnete doleva do ulice Litovická. Po této ulici pojedete stále rovně, až po levé straně uvidíte rybník a na pravé straně občerstvení „Litovka“. Před tímto občerstvením zahnete ulicí V Uličce doprava a tudy se dostanete až do nové zástavby realizované před několika lety firmou Habitera. Zde na křižovatce ulic V Uličce a Za Zahradami se nachází nové prodejní místo společnosti CENTRAL GROUP, které je otevřeno každý den, včetně sobot a nedělí, od 12 do 18 hodin.

CENTRAL GROUP a.s.
Budějovická 1, Praha 4
Infolinky: 261 122 470, 261 122 751
E-mail:
info@centralgroup.cz
www.central-group.cz

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+9
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

Zjistěte tržní cenu nemovitosti i výši nájmu

Odborným garantem této služby je Quantum reality - realitní kancelář Praha

A tohle už jste četli?

Zlevňování bytů skončilo, ceny zase rostou. Na pronájmy se stojí fronty

27. 3. 2024 | Kateřina Hovorková

Zlevňování bytů skončilo, ceny zase rostou. Na pronájmy se stojí fronty

Dvě aktuální studie zmapovaly situaci na trhu s nemovitostmi. Jedna upozorňuje, že ceny bytů začínají opět růst. A druhá popisuje nebývalý zájem o pronájmy.

Srovnávač energií přečte vaši fakturu. Neplatíte zbytečně moc?

26. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

Srovnávač energií přečte vaši fakturu. Neplatíte zbytečně moc?

Energetický regulační úřad vylepšil funkci srovnávače nabídek od dodavatelů energií, který na svém webu spustil loni na podzim. Nově umí načíst data přímo z vyúčtování.

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

22. 3. 2024 | Olga Skalková

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

Cenu hypoték ovlivňuje především cena dlouhodobých zdrojů a nikoli základní sazba ČNB, připomínají bankéři. Brzdou je také snadná možnost předčasného splacení.

Kolik zaplatíte na dani z nemovitostí? Na žádost o e-mail zbývají dva dny

14. 3. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Kolik zaplatíte na dani z nemovitostí? Na žádost o e-mail zbývají dva dny

Už jen do 15. března můžete požádat o zaslání platebních údajů e-mailem místo složenky. Na samotné zaplacení daně z nemovitých věcí je pak čas do konce května.

Banky omezují delší fixace. Nová čísla o hypotékách

7. 3. 2024 | Petr Kučera | 1 komentář

Banky omezují delší fixace. Nová čísla o hypotékách

Průměrná úroková sazba nově nabízených hypotečních úvěrů v Česku se za poslední měsíc prakticky nezměnila. Pro úvěr do 80 procent odhadní hodnoty nemovitosti (LTV) je sazba 5,62 % p.... celý článek

Partners Financial Services