EXKLUZIVNÍ BYDLENÍ V PRŮHONICÍCH OD CENTRAL GROUP

Petra Postlova | 24. 3. 2003
Je jen několik málo adres v celé republice, které mají podobnou prestiž jako Průhonice. Tato exkluzivní lokalita na jihu Prahy je znakem vybraného společenského postavení. Společnost Central Group v Průhonicích připravila jako svou jarní novinku prodej 49 luxusních rodinných domů v lokalitě Zámecká čtvrť.
Nová jarní nabídka společnosti Central Group přináší i vysoce exkluzivní bydlení pro nejnáročnější. Jedním z nových míst této nadstandardní nabídky jsou Průhonice. V lokalitě Zámecká čtvrť se v blízkosti ulic Na Michovkách a U cihelny budou stavět především dražší typy zděných rodinných domů typu Central 2-2000, Imperial, Royal a Harmony. Všechny tyto domy budou postaveny na pozemcích o ploše 700 m2 až 1 400 m2.

NOVINKOU JE TYP HARMONY
Rodinný dům Harmony je od března 2003 novinkou v nabídce společnosti. Prostorný dům s celkovou podlahovou plochou 279 m2 a dispozicí 6+1 s dvojgaráží má v přízemí velký obytný prostor řešený do „L“, dále místnost, kterou lze využít jako kancelář či pokoj pro hosty, WC a komoru. V rozsáhlém horním patře jsou čtyři pokoje s vikýřovými okny (největší pokoj má 27 m2), dvě koupelny a tři šatny.


Luxusní rodinný dům Harmony s dispozicí 6 + 1 s dvojgaráží
je novinkou v nabídce společnosti

VÝBORNÉ DOPRAVNÍ SPOJENÍ
Průhonice zná asi každý v této zemi. Ať díky výletům do známého zámeckého parku nebo díky nákupům v jednom z největších nákupních center v republice. Mimořádně dobré je dopravní spojení z Průhonic do centra Prahy. Autem po dálnici D1 trvá cesta k Muzeu zhruba 15 minut. Pět autobusových linek MHD jezdí z Průhonic v krátkých intervalech na stanici metra Opatov.

ZÁMEK S JEDINEČNÝM PARKEM
Co láká do Průhonic nejen naše, ale i zahraniční návštěvníky, je vyhlášený zámecký park v anglickém stylu, který je hodnocen jako jeden z nejlepších ve střední Evropě. Park má rozlohu 240 hektarů a na velké ploše zde bylo vysázeno množství vzácných dřevin a vzniklo zde rozsáhlé alpinium. V současnosti je v parku kolem pěti tisíc druhů rostlin, z nichž jsou pro park typické rododendrony. Areál je doplněn malými jezy, umělými vodopády a řadou romantických staveb. Zkrátka ideální místo na procházku nebo projížďku na kole.

KOMPLETNÍ OBČANSKÁ VYBAVENOST
Průhonice disponují kompletní občanskou vybaveností. Jsou zde mateřská a základní škola, Evropská škola cizích jazyků, Vyšší komerční akademie, zdravotnická zařízení, banky a další služby. Do nedalekého nákupního a zábavního centra v komerční zóně Průhonice - Čestlice jezdí lidé z celé republiky. O sportovní vyžití je také postaráno. Průhonické Sport centrum je jedno z největších a nejlepších v zemi. Je tady několik krytých tenisových kurtů, squash, bazén, sauna, masáže, terapie, bowling a další.

DOBRÁ INVESTICE
Koupě rodinného domu s pozemkem ve vyhlášené lokalitě je nyní, před vstupem země do Evropské unie, jednou z nejlepších a nejbezpečnějších investic. Podle zkušeností z jiných zemí, které vstoupily do EU dříve, odborníci přepokládají, že v prestižních lokalitách porostou ceny v nejbližších letech až o desítky procent. A Průhonice k těmto lokalitám určitě patří.

MOŽNOSTI FINANCOVÁNÍ
V současné době společnost CENTRAL GROUP nabízí výběr ze 14 způsobů úhrady ceny rodinného domu s pozemkem nebo nového bytu. Ke koupi nemovitosti nyní stačí zaplatit pouze 10% z její ceny a zbývající část je možné financovat z hypotečního úvěru, úvěru ze stavebního spoření nebo stávajícím pražským bytem klienta na protiúčet. Novinkou od března 2003 je možnost bankovní garance na veškeré uhrazené finanční prostředky. Firma poskytuje všem zájemcům bezplatné finanční poradenství a zajišťuje hypoteční úvěry a úvěry ze stavebního spoření.

Central Group projektuje a staví výhradně zděné rodinné a bytové domy z osvědčených kvalitních materiálů předních výrobců. V rámci firemního programu řízení jakosti je každá stavba prověřována třemi liniemi interní kontroly v rámci společnosti a dále i nezávislým, státem akreditovaným Ústavem stavebního zkušebnictví (ÚSZ). Díky tomu může společnost nabídnout prodlouženou záruku na kvalitu.

CENTRAL GROUP a.s.
Budějovická 1
140 00 Praha 4
tel.: 261 122 470, 261 122 751
www.central-group.cz

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+4
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

Zjistěte tržní cenu nemovitosti i výši nájmu

Odborným garantem této služby je Quantum reality - realitní kancelář Praha

A tohle už jste četli?

Místo čtyř dávek bude jediná. Bez práce a s úsporami ji nedostanete

15. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 10 komentářů

Místo čtyř dávek bude jediná. Bez práce a s úsporami ji nedostanete

O takzvanou superdávku budou moct žádat lidé, kteří se nevyhýbají práci a jejich finanční možnosti projdou majetkovým testem. Známe podrobnosti.

Za kopcem za trojnásobek. Horské apartmány stojí víc než byty v Praze

15. 4. 2024 | Milan Roček

Za kopcem za trojnásobek. Horské apartmány stojí víc než byty v Praze

Klínovec, Jizerky, Krkonoše, Lipno. Oblasti, které se v posledních letech staly terčem masivní výstavby horských apartmánů. To kromě náporu na lokální infrastrukturu přináší i řadu... celý článek

Oceňování nemovitostí je věda. Dnes už to ale zvládnete online

14. 4. 2024 | PR text

Oceňování nemovitostí je věda. Dnes už to ale zvládnete online

Hypotéka, nová investice, pojištění nebo přehled o vlastním majetku – je spousta situací, ve kterých se hodí znát hodnotu nemovitosti. Byty ale nejsou akcie, aby u nich stále visela... celý článek

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

5. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

Česká národní banka snížila 20. března dvoutýdenní repo sazbu o pět desetin procentního bodu na 5,75 % p. a., ale úroky hypoték až tak výrazně neklesly. Průměrná nabídková sazba hypoték... celý článek

Průmyslových nemovitostí je v Česku pořád málo

5. 4. 2024 | Petra Nová

Průmyslových nemovitostí je v Česku pořád málo

Poslední rok investorům do mnoha typů komerčních nemovitostí moc nepřál. „Průmysl byl nicméně jedním z mála segmentů, kde se nepřestalo stavět a výsledek ve střední Evropě lze považovat... celý článek

Partners Financial Services