Bez čekání do banky

Martin Zika | rubrika: Analýza | 4. 9. 2003
<div align="center"><a href="/info/zpravy/zprava.asp?NewsID=2288"><img src="/img/zpravy/zaostreno_ebanking.jpg" border=0 width=380 height=80 hspace="5"></a></div>

České banky nás vysokými poplatky za využívání kamenných poboček nutí používat přímé bankovnictví. Mají ale jejich služby odpovídající kvalitu? A co všechno finanční ústavy v tomto sektoru vlastně nabízejí?

Bez internetu ani ránu - průvodce online bankovnictvím Všichni už to mají
Zatímco v minulých letech se banky rozhodovaly, zda vůbec nabídnout internetový přístup k běžnému účtu, dnes je pro ně existenční nutností. Boj o klienta vyhraje ten, kdo správně skloubí dostatek funkcí, bezpečnost a komfort použití.
více »
Přímé bankovnictví už se stalo samozřejmou součástí nabídky českých bank. Letmý pohled do přehledu, co kdo nabízí ukazuje, že každá banka poskytuje v alespoň jednom přímém kanálu všechny základní operace, které provádí typický český klient.
více »
(Ne)bezpečné platby na internetu Chystá se konec SeznamBanky?
Snad nikdo nepochybuje o tom, že je placení kartou na internetu spojeno s určitým rizikem. To se snaží banky řešit již řadu let. Po virtuálních kartách přicházejí do módy systémy, které zabezpečí i klasické karty. Ty hlavní vám dnes představíme.
více »
Před rokem halasně ohlášené převratné propojení banky a freemailu se dostává na rozcestí, možná jedno z posledních. Ač to nikdo z účastníků zatím nepřiznává, nedávno ještě slibný projekt už před sebou asi moc skvělou budoucnost nemá.
více »
Poštovní spořitelna ve vašem počítači Jedenáctý se představuje
Nutnost nabízet internetový přístup k běžnému účtu pochopily u nás již všechny retailové banky. Jedna z nich však místo internetbankingu nabízí pouze tzv. homebanking. Jak tato aplikace vypadá a zda je vhodná i pro občany vám ukáže naše recenze.
více »
Desítka bank nabízejících internetové bankovnictví se rozrostla o nového konkurenta, se svým zbožím na trh totiž přišla Volksbank. Podívejte se, jak vypadá její aplikace a co všechno nabízí.
více »
První PDAbanking v Česku
S novým způsobem ovládání běžného účtu přišla počátkem března eBanka, která svým klientům nabídne přístup k penězům pomocí kapesního počítače (PDA). Jak taková aplikace vypadá a co všechno umožňuje?
více »
Související produktové sekce
Běžné účty - profily Běžné účty - elektronické bankovnictví
Chcete vědět, jaké produkty přímého bankovnictví k běžným účtům banky poskytují? Najdete je zde: V nabídce většiny velkých českých bank lze nalézt alespoň některé z kanálů přímé (elektronické) komunikace s klientem. Přečtěte si, jak vlastně tyto kanály fungují.

Best Web 2002
Zajímá vás, jak odborná porota Peníze.CZ v loňském roce vyhodnotila internetové stránky českých bank? Naše hodnocení najdete zde.

Vězte, že se právě v těchto dnech rozbíhá Best Web 2003, takže již brzo zjistíte, zda se na webech českých finančních institucí během posledního roku změnilo něco k lepšímu.


Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Oblíbená témata

banky, Běžné účty, Internet

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Chystá se konec SeznamBanky?

29. 7. 2003 | Petr Vykoukal

Chystá se konec SeznamBanky?

Před rokem halasně ohlášené převratné propojení banky a freemailu se dostává na rozcestí, možná jedno z posledních. Ač to nikdo z účastníků zatím nepřiznává, nedávno ještě slibný projekt... celý článek

(Ne)bezpečné platby na internetu

24. 6. 2003 | Dušan Hradil | 1 komentář

(Ne)bezpečné platby na internetu

Snad nikdo nepochybuje o tom, že je placení kartou na internetu spojeno s určitým rizikem. To se snaží banky řešit již řadu let. Po virtuálních kartách přicházejí do módy systémy, které... celý článek

Poštovní spořitelna ve vašem počítači

18. 4. 2003 | Dušan Hradil

Poštovní spořitelna ve vašem počítači

Nutnost nabízet internetový přístup k běžnému účtu pochopily u nás již všechny retailové banky. Jedna z nich však místo internetbankingu nabízí pouze tzv. homebanking. Jak tato aplikace... celý článek

Bez internetu ani ránu - průvodce online bankovnictvím

1. 1. 2003 | Dušan Hradil

Zatímco v minulých letech se banky rozhodovaly, zda vůbec nabídnout internetový přístup k běžnému účtu, dnes je pro ně existenční nutností. Boj o klienta vyhraje ten, kdo správně skloubí... celý článek

Jedenáctý se představuje

7. 11. 2002 | Dušan Hradil

Jedenáctý se představuje

Desítka bank nabízejících internetové bankovnictví se rozrůstá o nového konkurenta, se svým zbožím na trh totiž přichází Volksbank. Podívejte se, jak vypadá její aplikace a co všechno... celý článek

Partners Financial Services