Dotazy čtenářů k AFIZ: tridac

Paní Gellová, mám na Vás profesní dotaz, byl zájem o program Afizu na vedení kompletní agendy poradce. Stanovili se tři stupně i s cenovou kalkulací. Chtěl jsem tyto programy objednávat, ale nikdo mi neodpovídá na emaily s dotazy, nikdo nekomunikuje, zájem zřejmě není.
Přiznám se, že po sledovaných událostech uvnitř Afizu již nemám důvěru ani v program, ale ani v tuto instituci. Zvláště potom, kteří a jací lidé prošli a odešli s tím, jak vystupovali na veřejnosti a jak se zachovali. To je jistě předmětem jiné diskuse.
Děkuji za odpověď k programu KIS.

MG: Ujišťuji Vás, že celý projekt KIS běží dál a odchod části korporativních členů nemá a nemůže mít na projekt nejmenší vliv. Můj předchůdce Martin Gardavský celý projekt nastavil tak, že do něho AFIZ nevkládá ani korunu - všichni zúčastnění jsou odměňováni formou podílu na tržbách z prodeje. Klientský informační systém KIS je k dispozici ve verzi MINI, verze STANDARD bude k dispozici od února t.r. Veškeré informace včetně elektronické objednávky jsou na http://kis.afiz.cz. Musím však důrazně odmítnout Vaše tvrzení o nereagování na objednávky a dotazy - není to pravda, všechny objednávky i dotazy jsou obratem vyřizovány.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+3
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 1 komentářů

Oblíbená témata

AFIZ

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Mince s Hradčany: další klacek pod nohama živnostníků

14. 11. 2006 | Simona Ely Plischke

Mince s Hradčany: další klacek pod nohama živnostníků

Již od března v oběhu přibývá počet 50korunových mincí. ČNB to vyhovuje, a to z více důvodů. Nám trošku ztěžknou kapsy, ale jinak se nám dvojbarevná kovová padesátka líbí. Obchodní... celý článek

Ptejte se Marty Gellové!

17. 1. 2006 | Simona Ely Plischke

Ptejte se Marty Gellové!

Proč AFIZ opustila téměř polovina korporátních členů? Co to udělá s vlivem asociace? Jde o spolek, ve kterém mají hlavní slovo zástupci tzv. MLM poradenských firem, zvláště pak OVB?... celý článek

Partners Financial Services