Dotazy čtenářů k AFIZ: Poradce

Pavel Slavík | 25. 1. 2006

Můžete potvrdit, že pánové Hrubý a Pyšík byli členy předchozího představenstva AFIZ, a hlasovali tam pro všechny změny stanov i pro rozpočet, které následně přijala beze změn valná hromada? Pokud ano, v čem tedy vidíte skutečnou příčinu jejich názorového obratu, když valná hromada údajně přijala pouze to, co oni před tím jako členové představenstva připravili a schválili?

MG: Ano, potvrdit to mohu. Pan Hrubý i pan Pyšík byli členové předchozího představenstva AFIZ a oni i jejich společnosti se aktivně podíleli na změně stanov i schvalování rozpočtu 2006. Valná hromada rozpočet na rok 2006 pouze vzala na vědomí.
Příčinám jejich názorového obratu dost dobře nerozumím. Pravdou je, že ne vždy a na všechno panoval mezi členy představenstva konsensus, ale vždy se mezi sebou pro dobro věci a v rámci společného zájmu nakonec po diskusi dohodli.

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-3
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Oblíbená témata

AFIZ

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Mince s Hradčany: další klacek pod nohama živnostníků

14. 11. 2006 | Simona Ely Plischke

Mince s Hradčany: další klacek pod nohama živnostníků

Již od března v oběhu přibývá počet 50korunových mincí. ČNB to vyhovuje, a to z více důvodů. Nám trošku ztěžknou kapsy, ale jinak se nám dvojbarevná kovová padesátka líbí. Obchodní... celý článek

Ptejte se Marty Gellové!

17. 1. 2006 | Simona Ely Plischke

Ptejte se Marty Gellové!

Proč AFIZ opustila téměř polovina korporátních členů? Co to udělá s vlivem asociace? Jde o spolek, ve kterém mají hlavní slovo zástupci tzv. MLM poradenských firem, zvláště pak OVB?... celý článek

Partners Financial Services