Životopis

Tomáš Skřivánek | 22. 12. 2000

Jméno:                 Pavel Kráčmar
Datum narození:   15.5.1966
Stav:                    ženatý, dvě děti

Vzdělání
Vystudoval obor matematické inženýrství na fakultě jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT v Praze.

Praxe
Po ukončení studia pracoval jako programátor v oboru vývoje SW aplikací. V letech 1991 až 1998 pracoval v SBČS (později ČNB) jako analytik a poté jako vedoucí týmu v oblasti správy devizových rezerv. Podílel se významnou měrou na vybudování systému správy devizových rezerv a řízení rizik v centrální bance. Přednášel v Bankovním Institutu o správě aktiv a řízení rizik. V letech 1997-1998 se spolupodílel na vyřešení problémů Agrobanky Praha, a.s., a na přípravě této banky k prodeji strategickému investorovi. Od poloviny roku 1998 pracoval jako vedoucí Treasury v GE Capital Bank, a.s. V srpnu roku 2000 nastoupil do finanční skupiny České spořitelny, a.s., kde přijal nabídku řídit Spořitelní investiční společnost, a.s. Do funkce generálního ředitele SIS byl jmenován s účinností od 10. října 2000.

Kvalifikační kurzy
Absolvoval řadu odborných stáží a kurzů (např. řízení aktiv a pasiv, řízení rizik, správa aktiv, manažerské dovednosti) pořádaných renomovanými společnostmi (např. Světová banka, Bank of England, J.P.Morgan, Belgická centrální banka, UBS, SBC, Merrill Lynch, Goldman Sachs, Commerzbank, GE Capital).

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+4
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Postavit dům je často náročnější

22. 12. 2000 | Tomáš Skřivánek

Postavit dům je často náročnější

Celý život prožil v industriálních oblastech, z rodného Ostravska se přestěhoval v čase vysokoškolského studia aplikované matematiky do Prahy. Nyní žije u Kladna a do hlavního města... celý článek

Partners Financial Services