Za 20 Kč výhra přes milion

Zprávy z finančních trhů, 19. 1. 2017 01:42

Praha, 18. ledna 2017

Loterie Korunka měla v roce 2016 celkem 7 milionářů.
A i v roce 2017 má již prvního výherce, který si odnesl výhru ve výši 1 048 000 Kč.
Sázející z Havířova přitom vsadil pouhých 20 Kč na 5 čísel.

„Loterie Korunka je trochu jiná loterie, než na jakou jsou lidé zvyklí,“ řekl Tomáš Ciniburk, výkonný ředitel Loterie Korunka a.s. „Jsme přitom ryze česká loterie, na trhu v ČR působíme již od roku 1997 a díky naší pestré nabídce her mohou sázející už za 10 Kč vyhrát až 2 miliony korun,“ dodal Tomáš Ciniburk.

Sázející z Havířova vsadil na pětici čísel v rámci hry Korunka Kombi. „Korunka Kombi je nejoblíbenější hra našich sázejících, protože jim dává více šancí na výhru,“ prozradil Tomáš Cinburk. „Sázející má totiž možnost vsadit si od 3 do 16 čísel a aby zvýšil svou šanci na výhru, může si vsadit i na libovolné kombinace.
A čím více kombinací mu vyjde, tím je jeho výhra vyšší,“ upřesnil Tomáš Ciniburk.

Loterii Korunka je možné aktuálně sázet na pobočkách Chance a Tipsport.
Jde navíc o jedinou číselnou loterii s vlastním věrnostním programem. „Aktuálně jsme druhou největší číselnou loterií v ČR a lidé, kteří sází loterii Korunka, oceňují především variabilitu her, kterou jim nabízíme.
Věříme proto, že s rozšířením loterií také na internet se nám povede oslovit širší skupinu lidí, kteří si díky naší loterii budou moci udělat o korunku lepší den,“ uzavřel Tomáš Ciniburk.


Zdroj:    FinExpert.cz
Partners Financial Services