Pojišťovna České spořitelny zavádí opakovanou výplatu za vážné nemoci

Zprávy z finančních trhů, 1. 12. 2016 14:48

Praha 1. prosince 2016

Pojišťovna České spořitelny zavádí od 1. prosince 2016 do Flexi životního pojištění pravidelná vylepšení.
Pojistnou částku za vážné nemoci nyní vyplácí opakovaně – až třikrát v plné výši, a to jako jediná na trhu.
Změna nezvyšuje cenu pojištění a platí nejenom pro nové klienty, ale i pro ty, kdo mají pojištění vážných nemocí v rámci Flexi už sjednané.
Nově zavádí také pojištění ošetřování dítěte při dlouhodobé léčbě, které má za cíl nahradit ušlý příjem nebo zvýšené náklady rodičů.

„Civilizační choroby trápí stále více lidí, jejich formy bývají velmi vážné a jsou nejčastější příčinou dlouhodobé pracovní neschopnosti. Důsledkem pak většinou bývá výpadek příjmu a ztenčený rodinný rozpočet.
Proto jako první pojišťovna přicházíme s trojitou výplatou za pojištění vážných onemocnění.
Nově bude možné vyplatit sjednanou pojistnou částku v plné výši až třikrát, pokud diagnóza vážného onemocnění, kterou lékař stanoví, bude jiná než předešlá a nebude s ní souviset,“ komentuje změny ve Flexi životním pojištění Petr Procházka, ředitel úseku řízení produktů Pojišťovny České spořitelny.

Pojištění ošetřování dítěte slouží jako náhrada ušlého příjmu nebo vzniklých nákladů už po měsíci léčby. „Také v těchto případech míříme především na vážnější onemocnění nebo úrazy.
Dítě, kterému může být až 18 let, přitom nemusí ošetřovat pouze jeho rodič, může to být kdokoliv – například babička, chůva nebo sousedka, což je na českém trhu životního pojištění rovněž jedinečné,“ přibližuje další novinku Petr Procházka.

Pojišťovna České spořitelny obnovuje pomocí řady novinek svůj hlavní produkt Flexi životní pojištění pravidelně, a to vždy k 1. lednu.
Letos zavedla novinky už od 1. prosince, společně s implementací legislativních změn v životním pojištění.


Zdroj:    FinExpert.cz
Partners Financial Services