ČSOB Penzijní společnost má nový web. Penzijko je možné sjednávat online

Zprávy z finančních trhů, 25. 8. 2016 05:56

Praha, 25. srpna 2016

ČSOB Penzijní společnost spustila nové internetové stránky www.csob-penze.cz.
Na jejich přípravě a realizaci se podílela česká digitální agentura Dobrý web.
Stránky nyní nabízejí atraktivní design, intuitivní vyhledávání informací a je zde i možnost sjednání penzijka online během pár minut.
Hlavním cílem nových stránek je odbourávat bariéry vůči penzijnímu spoření a oslovovat tak nové klienty.

Celý redesign webových stránek vychází a opírá se o výsledky kvalitativního výzkumu, který agentura Dobrý web provedla v Praze a v Českých Budějovicích formou focus groups. „Primárním cílem výzkumu bylo identifikovat motivace i obavy potenciálních zákazníků, abychom jim nové webovky ušili přímo na míru,“ říká Digital Strategy Director Jiří Suchý z agentury Dobrý web.

„Nový web Penzijní společnosti přináší našim klientům a zájemcům o penzijko nové možnosti. Je přehledný a každý v něm dokáže velmi rychle najít odpovědi na otázky, které ho k penzijnímu spoření zajímají.
Novinkou je také možnost sjednat si penzijní spoření zcela online.
Nyní již stačí vyplnit pouze několik údajů a jste o krok blíže k zajištění na budoucnost,“ říká Marie Zemanová, generální ředitelka ČSOB Penzijní společnosti. 

Součástí webu je také část, která se zaměřuje na to, jak nejlépe hospodařit s penězi. Na několika příkladech si návštěvník může vyzkoušet, kolik je možné ušetřit za různé výdaje během roku.
Samozřejmostí jsou také kalkulačky, díky kterým si můžete spočítat, kolik můžete mít ve svém důchodu naspořeno. 


Zdroj:    FinExpert.cz
Partners Financial Services