Po vážném úrazu vám nejvíce pomůže Allianz pojišťovna. Má nejlepší rating úrazového plnění

Zprávy z finančních trhů, 30. 5. 2016 13:11

Praha, 30. května 2016

Allianz pojišťovna pokračuje v přepisování pravidel ochrany života a zdraví v ČR.
Její životní pojištění bez absurdních poplatků, které před rokem uvedla na český trh, dostalo díky dalším vylepšením nejlepší rating úrazového plnění.
Podle žebříčku, který sestavuje společnost Broker Trust, vyplácí nyní Allianz klientům na českém trhu nejvyšší plnění za trvalé následky úrazů. 

Žebříček největší servisní organizace pro nezávislé finanční poradce na českém trhu je tady pro všechny, kteří nenechávají výběr úrazového pojištění náhodě.
Takzvaný RUP (rating úrazového plnění) sleduje štědrost výplatních schémat pojišťoven v pojištění trvalých následků úrazu a zohledňuje jak lineární pojistné plnění podle procentuálního ohodnocení úrazů v oceňovacích tabulkách, tak progresivní výpočty.
Ukazatel vychází ze srovnání vypláceného pojistného plnění v případě 95 úrazů s trvalými následky vyššími než 10 % tělesného poškození.
Nejštědřejší je Allianz.
Co k tomu přispívá?

U životního pojištění Rytmus Risk zvýšila Allianz oproti minulosti hodnoty trvalých následků u nedominantní ruky na úroveň té dominantní, tj. úraz praváka na levé ruce má nyní stejnou hodnotu jako na pravé, a zvedla progresi až na 800 %.
Míra progrese určuje, jakým koeficientem se podle závažnosti úrazu násobí sjednaná pojistná částka, a její výše je důležitým ukazatelem kvality pojistného produktu. 

První místo podle ukazatele RUP však není jedinou výhodou životního pojištění od Allianz.
Zatímco v dnešní době je standardní životní pojištění stále plné nepřehledných poplatků, Allianz loni všechny nesmyslné poplatky zrušila.
Pojišťovna také prodloužila Garanci nejvyššího plnění mezi pěti největšími pojišťovnami na trhu.
Jestliže některá z nich začne za dané trvalé následky vyplácet více než Allianz, pojišťovna svým klientům rozdíl dorovná. 


Zdroj:    FinExpert.cz
Partners Financial Services