NN přichází s inovativní službou, klienty zve za pojištěním na e-kávu

Zprávy z finančních trhů, 9. 10. 2015 02:40

Praha 7. 10. 2015

NN pojišťovna a penzijní společnost spouští zcela inovativní službu pod názvem Kavárna NN.
Klienti mají možnost zeptat se na radu ohledně životního pojištění finančního poradce on-line, prostřednictvím videohovoru.
Unikátní způsob komunikace s klientem v sobě spojuje výhody osobního poradenství při současném zachování soukromí.
Ve virtuální Kavárně NN si klienti mohou pojištění rovnou i sjednat.
E-kávu si s pojišťovacím poradcem mohou vychutnat z pohodlí domova až do pozdních večerních hodin nejen ve všední dny, ale také o víkendu.
Při sjednání pojištění přímo v Kavárně NN navíc získají speciální bonus.

Kavárna NN představuje inovativní způsob komunikace mezi klientem a poradcem.  „Životní pojištění nás chrání v situacích, kdy nám vypadnou příjmy v důsledku nečekaných životních událostí.
Aby nám skutečně dobře sloužilo, je potřeba vše promyslet, dobře zvážit všechna rizika a zhodnotit individuální situaci. Od toho jsou tu finanční poradci, kteří pomohou i s úpravami pojistné smlouvy v případě, že se vaše potřeby v průběhu života změní,“ vysvětluje Petr Kopřiva, ředitel multikanálového marketingu NN pojišťovny a penzijní společnosti. Ne každý má ale čas se s poradcem osobně sejít. 

„Abychom vyšli vstříc potřebám klientů, spojili jsme výhody internetu a osobní komunikace.
Kavárna NN přináší výhody poradenství bez ztráty pohodlí a soukromí.
Navíc bude otevřená až do 22 hodin, takže je k dispozici všem, kteří přes den nestíhají,“ dodává Petr Kopřiva.
Podobnou službu na českém trhu žádná jiná pojišťovna zatím nenabízí.
Služba je primárně určena pro získávání informací o produktech životního pojištění a jeho sjednávání, nabízí ale i možnost poradenství v oblasti doplňkového penzijního spoření.
Do Kavárny NN se klient dostane jednoduše proklikem přes webové stránky www.nn.cz nebo přes stránky produktů životního pojištění ProAktiv a ForYou či stránky doplňkového penzijního spoření.

Služba je zcela zdarma a při sjednání životního pojištění přes tuto platformu klient obdrží speciální bonus v podobě balíčku kávy.
V případě pojištění ProAktiv dále získá až 10% slevu při platbě ročního pojistného a ke sjednání stříbrného nebo zlatého balíčku do 31. 10. obdrží klient Sport Tester.
Při platbě ročního pojištění ForYou do 31. 10. je pro klientky připraven balíček Sephora v hodnotě 1 000 Kč, při sjednání pojištění s měsíčními platbami pak balíček Sephora v hodnotě 500 Kč.


Zdroj:    FinExpert.cz
Partners Financial Services