Akcenta CZ představila již třetí generaci své internetové platformy pro obchodování OLB

Zprávy z finančních trhů, 7. 10. 2015 14:01

Hradec Králové, 6. října 2015 

Společnost Akcenta CZ, platební instituce, která realizuje pro exportéry a importéry zahraniční platební styk a devizové operace, dnes představila novou, již třetí generaci své internetové platformy On-line Broker (OLB). Ta klientům mimo jiné umožňuje neustále sledovat “živé“ kurzy zvolených měnových párů, jednoduše provádět nákup nebo prodej devizových prostředků, zadávat hlídání kurzu nebo několika kliknutími zrealizovat zahraniční platbu.  

Představená nová generace OLB přináší oproti té předchozí především změnu ve využití  jazyka HTML5, ve kterém je vytvořena a který je v současné době v prostředí tvorby internetových aplikací standardem.

„Poměrně velké změny jsme provedli také v grafice uživatelského rozhraní, které je moderní a odpovídá designu současných firemních internetových stránek.
Navíc HTML5, ve kterém je nové OLB napsáno, nám umožňuje podstatně jednodušeji pracovat i na verzích pro mobilní zařízení, kde vidíme velký potenciál,“ řekl k novému OLB Milan Cerman, předseda představenstva společnosti Akcenta CZ a dodal: „ Platforma OLB si velmi rychle našla cestu mezi naše klienty.
Aktuálně ji využívá více než 35 % klientů a toto číslo dále roste.
I to je důvod, proč se OLB neustále snažíme vylepšovat a do budoucna například chceme, aby přes něj naši klienti mohli například jednoduše uzavírat i složitější obchody.“ 

Nová generace platformy OLB je dostupná všem klientům, kteří mají OLB aktivované.
Používání platformy je zcela zdarma a je přístupná buď přes hlavní internetovou stránku společnosti www.akcentacz.cz nebo nově přímo na adrese www.olb.eu.
Využívání OLB také přináší finanční úsporu pro klienty, neboť je v řadě případů cenově výhodnější než zadávání například zahraničních plateb přes telefon s obchodníky.


Zdroj:    FinExpert.cz
Partners Financial Services